Condooms.be

GRATIS Condooms en penismeter

Condooms.be condoom

Met trots lanceerden we ons eigen Condooms.be condoom. Bied de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Deze anatomisch gevormde condooms zijn gemaakt van natuurlatex en zijn geur- en smaakloos. Het condoom is voorzien van glijmiddel.

Condooms.be penismeter

Om de juiste condoommaat te kiezen, moet u verschillende stappen doorlopen. Dit is erg belangrijk, want als je eenmaal het perfecte condoom hebt gekozen, zal je merken dat er geen nadelen zijn aan seks met een condoom.

Naast het voorkomen van zwangerschap en seksueel overdraagbare aandoeningen kan het juiste condoom ook zorgen voor betere en spannendere seks! Er zijn enkele condooms die seks interessanter maken, zoals condooms met ribbels en / of noppen en condooms die het vrouwelijk orgasme versterken.

Welke maat condoom heb ik?

Wist je dat de maat van een condoom afhangt van de omtrek van de penis, niet de lengte die veel mensen denken! Lengte is niet zo belangrijk bij het bepalen van de maat. Met de penismeter van Condooms.be bepaal je eenvoudig de maat! Een condoom met de juiste maat helpt om comfortabeler en veiliger te zijn. Als je niet van condooms houdt, kan de maat niet kloppen! Als je nu meer over deze inhoud wilt lezen, vertellen we je dat in de blog!Lees meer »
  • Copyright © 2021 Condooms.be