Condoom advies

Welke condoom maat heb ik?

Welke condoom maat heb ik?

Om het juiste condoom te kiezen moet je een aantal stappen doorlopen. Met dit artikel proberen we je te helpen met het kiezen van het juiste condoom. Dit is erg belangrijk want als je eenmaal het voor jouw perfecte condoom gekozen hebt zul je merken dat vrijen met condoom helemaal geen belemmering is.

Lees meer

Tips voor praten over condooms

Tips voor praten over condooms

Al toe aan de eerste keer seks. Of misschien heb je al een aantal keren seks gehad maar weet je niet goed hoe je het met je bedpartner over condooms kunt hebben. Je bent er zeker van om het veilig te gaan doen, maar zodra het moment is aangebroken durf je er niet over te beginnen. Ben niet bang het te verpesten door een condoom tevoorschijn te halen.

Wacht niet

Lees meer »

De beste condooms voor vrouwen

De beste condooms voor vrouwen

Lang geleden zijn de dagen van wachten tot je partner een willekeurig condoom uit zijn portemonnee haalt; het is tijd voor vrouwen om de touwtjes in handen te nemen als het gaat om het vinden van een condoom dat perfect voor hen is.

Lees meer »

Vegan Condooms

Vegan Condooms

Als je veganist bent, dan is dat begrijpelijkerwijs een van je overwegingen bij het kopen van condooms en het is zeker iets wat je in overweging wilt nemen. In de blog van vandaag gaan we een begin-tot-eind-gids aanbieden over precies waarom veganisten voorzichtig moeten zijn bij het kiezen van condooms en hoe andere geschikte opties kunnen worden gevonden.

Lees meer »

  • Copyright © 2023 Condooms.be