Waar kun je condooms kopen?

Waar kun je condooms kopen?

Je kan in België condooms en vrouwencondooms kopen in een tankstation, sexshop, supermarkt, drogist, apotheek of je kan online condooms anoniem bestellen. Maar waar kun je nu het beste condooms kopen? Hieronder bespreken we de verschillende opties.

Voor de eerste keer condooms kopen

Voor de eerste keer een condoom kopen kan lastig zijn. Je weet vaak nog niet welk condoom je nodig hebt en er zijn heel veel soorten condooms. Niet alleen Durex Condooms, maar ook Condooms.be condooms, Pasante condooms, My Size condooms of andere merken, maar ook verschillende nominale breedte maten, verschillende smaken zoals aardbei of chocolade, met of zonder glijmiddel, dunner of met ribbels... en ga zo maar door. Het grote nadeel is dat je de condooms in een winkel uit een schap moet pakken of erger nog bij de servicebalie aan de kassa, waar iedereen ziet dat je condooms koopt. Wil je dit absoluut niet, koop condooms dan online bij een speciaalzaak als Condooms.be. Met een ruim assortiment aan merken en soorten, kan je alle producten op je gemak vergelijken én jouw condooms anoniem bestellen én bezorgen.

Durex condooms nodig? Van gemiddelde maat tot XXL - condooms.be

1. Condooms online bestellen

Een van de meest comfortabele en discrete opties om condooms te kopen is via online winkels. Websites zoals Condooms.be bieden een uitgebreid assortiment van condooms van verschillende maten en merken. Het voordeel van online kopen is dat je rustig kunt rondkijken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het oordeel van anderen. Bovendien kan je de condooms anoniem bestellen en ben je verzekerd dat je aankoop een discrete verpakking heeft en verstuurd wordt zonder naam van de afzender op de doos.

Condooms anoniem bestellen wordt bezorgd ter bescherming van je persoonsgegevens in discrete verpakking

2. Condooms kopen bij Supermarkten, Drogisterijen en Apotheken

In de supermarkt en drogist, zoals Kruidvat of Etos, vind je condooms in de winkel van een gezondheidsafdeling, aan de kassa van de servicebalie of in het schap bij persoonlijke verzorgingsproducten. Dit biedt een gemakkelijke optie om condooms te kopen tijdens het doen van je reguliere winkel boodschappen. Het nadeel is echter dat de keuze hier vaak beperkter is dan in gespecialiseerde winkels of online.

Koop condooms niet in een supermarkt aan de kassa, in een winkel of drogist als etos of kruidvat. vaak reageren mensen niet prettig.

Een speciaalzaak zoals een apotheek is een betrouwbare bron voor het kopen van condooms. Het personeel is professioneel en kan je adviseren over de verschillende soorten condooms die beschikbaar zijn. Dit kan vooral nuttig zijn voor mensen die specifieke vragen hebben over het gebruik van condooms of die advies willen over welk type condoom het beste bij hun behoeften past. Bijvoorbeeld als je iets meer wil weten over latexvrije condooms bij een latex allergie.

4. Condoom Automaten

Op verschillende openbare plaatsen, zoals discotheken, bars en soms zelfs in mannen- of vrouwentoiletten vind je condoomautomaten. Deze optie is handig voor als je snel losse condooms nodig hebt. Echter, de keuze aan condooms beperkt zich meestal alleen tot een gemiddelde nominale breedte maat en de prijzen kunnen hoger zijn dan in winkels. Ook bij diverse tankstations kun je condoom verpakkingen kopen. Ook hier geldt dat de keuze condooms beperkt is, vrij prijzig en anonimiteit is ver te zoeken in deze openbare plaatsen.

Condoom automaat durex assortiment of ga je kruidvat of huismerk condooms laten bezorgen?

5. Condooms bij Gemeenschapscentra en Gezondheidsklinieken

Sommige gemeenschapscentra, gezondheidsklinieken en organisaties die zich richten op seksuele gezondheid bieden gratis condooms of tegen een zeer lage prijs condooms aan. Deze optie is vooral gericht op het bevorderen van veilige seks en het voorkomen van soa's en een ongewenste zwangerschap.

Wat is de minimum leeftijd om condooms te kopen?

Er is geen minimum wettelijke leeftijd gesteld voor het kopen van condooms. Dus in alle winkels en online kun je altijd condooms aanschaffen, niet zoals met alcohol dat je alleen op vertoon van je ID kan kopen. Er zijn echter sommige sexshops die wél een minimale leeftijd stellen om binnen te komen.   

Zijn eigen merk condooms net zo goed als Durex condooms?

ja, eigen merk condooms zijn net zo goed. Heb je condooms nodig, dan denk je snel aan Durex condooms. Waar je dan ook condooms koopt, ben ervan bewust dat Durex niet persé een beter product is, slechts bekender dan andere merken. Alle condooms dienen te voldoen aan strenge wettelijke eisen anders mogen deze producten niet verkocht worden, in de winkel of online. Om ervoor te zorgen dat elke condoomfabrikant kwaliteitsproducten produceert, zijn er verschillende normen en certificaten die moeten worden verkregen om de condooms over de hele wereld te verkopen. Dus of je nu kiest voor een condoom van Durex, Kruidvat, Etos of Condooms.be; weet dat je altijd kan rekenen dat een condoom een gegarandeerde, gecertificeerde kwaliteit heeft.

Conclusie

Condooms kan je tegenwoordig op veel verschillende plaatsen kopen, elk met hun eigen voor- en nadelen. Of je nu op zoek bent naar gemak, discretie, deskundig advies of een budgetvriendelijke optie; er is altijd een plek die aan jouw behoeften voldoet. Het belangrijkste is dat je je comfortabel voelt bij je keuze en dat je altijd zorgt voor veilige seks. Onthoud: het gebruik van condooms is een teken van zorg en respect, zowel voor jezelf als voor je partner.  • Copyright © 2024 Condooms.be