Condooms.be

Waarom Pasante condooms?

Pasante, een relatief nog onbekend merk condooms. Pasante Healtcare Ltd is opgericht in Engeland in 2000 en is het 2de merk na Durex in het Verenigd Koninkrijk. Ondertussen zijn er al veel producten van het merk verkrijgbaar in Nederland en België.

Zijn Pasante condooms betrouwbaar?

Pasante levert al jaren aan de NHS dit is de GGD van Engeland. Condooms.be levert betrouwbare condooms aan GGD’s in Nederland. Om aan de NHS of GGD te leveren moet je voldoen aan vele kwaliteitseisen, Pasante voldoet daar ruim aan. Pasante wordt gefabriceerd door Karex Industries uit Maleisië. Karex is de grootste condoomfabriek ter wereld met een capaciteit van 5 miljard per jaar. Deze condoomfabriek heeft wereldwijd alle certificaten om condooms te produceren en ook te leveren in vele landen van de wereld.. ISO 9001, ISO 13485, CE Mark voor Europa, BSI Kitemark voor het Verenigd Koninkrijk, FDA 510 voor de Verenigde Staten.  Pasante voldoet aan alle gestelde eisen en heeft alle certificaten om te mogen verkopen in Europa. Al hun producten hebben dus het CE keurmerk. Om deze certificaten te behouden worden de condooms telkens weer getest voordat deze verkocht gaan worden aan klanten. Zodoende hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit van dit merk.

Welke type condooms?

Pasante heeft een heel breed assortiment, je zou kunnen zeggen het enige merk met zoveel variaties. Zelfs veel meer variaties dan Durex. Het merk onderscheidt zich door verschillende maten en type condooms. Zo is er een grote variatie in de maten, er zijn hele kleine maar ook hele grote condooms. Ten slotte is een goed passend condoom erg belangrijk voor veilig vrijen, wanneer het perfect past scheurt het minder snel en geeft het ook een beter gevoel tijdens het vrijen. Pasante heeft ook vele smaakjes condooms. Smaak condooms zijn naast de geur ook fijner voor orale sex. Veel van deze soorten zijn ook gekleurd. Zo is de aardbei variant rood, de mango variant geel, de mint variant is groen en de chocolade smaak die is bruin van kleur. Tevens hebben ze ribbel en ribbels & noppen condooms. Deze zijn speciaal gemaakt voor extra stimulatie bij de vrouw. De ribbels en noppen helpen de vrouw eerder een orgasme te krijgen.

Dunne condooms van Pasante:

Pasante Sensiva is een extreem dun condoom. Deze heeft een dikte van 28 microns, vele malen dunner dan een haar. Met deze variant heb je veilige sex zonder dat je merkt dat je een condoom om hebt. Dit condoom is niet gemaakt van latex, de basis is polyurethaan. Het grote voordeel van dit condoom is dat het geurloos is. Het nadeel is dat polyurethaan een stijf, niet rekbaar materiaal is. 

Pasante Unique is het aller dunste condoom ooit gemaakt. Dit condoom is vervaardigd uit het synthetisch hypoallergene AT-10 Resin materiaal. De dikte is 15 microns. Ook dit condoom bevat geen latex. Hierover ontvangen we regelmatig positieve reacties van klanten na gebruik. Het nadeel is dat het wel duurder is dan een latex variant. Ze zijn verkrijgbaar in pakjes van 3 om eerst uit te proberen of dit iets voor je is.

Pasante vrouwen condoom.

Pasante produceert als een van de weinigen vrouwencondooms. Die zijn gemaakt van een zeer zacht en zeer sterk latexvrij materiaal, wel 2 keer zo sterk dan een latex condoom. Omdat deze condooms latexvrij zijn bieden deze een uitkomst voor mensen met een latexallergie. Een vrouwencondoom kan ruim voor het vrijen (maximaal 8uur) ingebracht worden. Door het zeer flexibele materiaal is een vrouwencondoom altijd passend. Het vrouwencondoom biedt bescherming tegen ongewenste zwangerschappen en SOA’s 

Pasante glijmiddel

Stimulerend glijmiddel voor vrouwen, dit glijmiddel verhoogd de gevoeligheid van de clitoris waardoor de vrouw gemakkelijker een orgasme krijgt, en dus zorgt voor een intenser genot. Dit komt door de geconcentreerde ingrediënten die zijn gebruikt tijdens de productie. Silky TLC glijmiddel, is een geurloze glijmiddel die niet plakt en is perfect voor een langdurig genot. Doormiddel van een handig pompje is het gemakkelijk aan te brengen en zitten je handen niet onder het glijmiddel. Het glijmiddel kan opnieuw worden geactiveerd doormiddel van een paar druppels water. Deze glijmiddelen zijn alleen online verkrijgbaar.

Waar koop je Pasante condooms?

Je kunt Pasante condooms alleen nog maar online bestellen. Bestel zonder verzendkosten je Pasante condooms via: Pasante King Size condooms en Pasante vrouwencondooms

Waarom Pasante condooms?


  • Copyright © 2021 Condooms.be