Condooms.be

WIN ACTIE Intents Festival

Win de laatste kaarten voor Intents Festival bij Condooms.be!


Win de laatste kaarten voor Intents Festival 2018!

Condooms.be heeft de laatste 4 kaarten voor Intents festival 2018 te Oisterwijk. Als partner van het festival mogen wij 2 zaterdag kaarten en 2 Zondag kaarten weggeven. Aangezien het festival helemaal is uitverkocht is dit een unieke kans om nog met vriend of vriendin te gaan. Kort om, bestel voor € 30 aan producten en ga akkoord met de voorwaarden en maak kans! Dit is exclusief voor klanten van Condooms.be

Condooms.be deelt condooms uit op Intents Festival

In samenwerking met Intents Festival delen we dit jaar weer condooms uit op de camping van Intents Festival “IntentsCity”. Terwijl de duizenden camping bezoekers het terrein betreden en hun tenten opzetten, voorzien wij de bezoekers van gratis condooms die worden gesponsord door Condooms.be. Dit jaar stelt Condooms.be weer condooms beschikbaar voor verschillende organisaties om jongeren te stimuleren om veilig te vrijen. Condooms.be heeft voor Intents Festival een speciale verpakking gemaakt.

Voorkom onveilige seks tijdens een festival

Elk jaar worden er weer duizenden mensen besmet met een soa. Veel van deze mensen krijgen deze ziekte door onveilige seks op een festival. Daarom heeft Condooms.be samen met de organisatoren van Intents Festival besloten om gratis condooms uit te delen op de camping van Intents Festival. Zo hopen we dat meer mensen zich er bewust van wordt dat veilige seks altijd belangrijk is. Wanneer de poorten van “Intentscity” openen staat het promotieteam van Condooms.be klaar om de 10.000 camping gasten van gratis condooms te voorzien.

Intents Festival Oisterwijk

Intents Festival is een jaarlijks terugkerend festival in Juni en is een van de grootste en meest vooruitstrevende dancefestivals van Nederland. Wederom is Intents Festival is uitgeroepen tot beste festival van Nederland en blijft steeds weer records verbreken. Dit jaar heeft de ticketverkoop een record verbroken, binnen een half uur was Intents Festival volledig uitverkocht. Komende editie worden er ruim 55.000 bezoekers verwacht vanuit verschillende landen. Het thema van dit jaar is “The Ultimate Celebration”. Dit is niet zonder reden, ze bestaan dit jaar namelijk 15 jaar en dan willen ze groots gaan vieren. Met nog meer artiesten nog meer muziekstijlen en veel meer andere dingen.

Intents Camping “IntentsCity”

Als je opzoek bent naar een onvergetelijk weekend is een verblijf op IntensCity de beste keuze. Wanneer de camping van Intents haar deuren opent zal elke seconden een speciaal moment zijn. Een bijzonder concept en het beste festivalcamping ooit wordt het genoemd door verschillende bezoekers. Je waant je in een totaal andere wereld waarbij je je zelf laat onderdompelen in een unieke beleving van sfeer, gezelligheid, toffe activiteiten, de gewenste luxe en het echte vakantiegevoel. Er is keuze uit diverse accommodaties zoals het Flexotel, Festipi of de vriendencamping. Daar zet jij met je vriendengroep een eigen tent op en je gaat een weekend genieten met al je vrienden om je heen. Op IntentsCity is alles tot op de puntjes geregeld om jou een onvergetelijk weekend te bezorgen.

WIN ACTIE Intents Festival


  • Copyright © 2021 Condooms.be