Pasante Delay Uitstellende Condooms (3 stuks)

Pasante Delay  Condooms zijn perfect voor mannen die de ejaculatie willen uitstellen en de geslachtsgemeenschap willen verlengen. Geschikt voor voortijdige ejaculatie, ook ideaal voor die gelegenheden wanneer uw partner meer intense, langdurige stimulatie nodig heeft om een climax te bereiken.

Deze condooms zijn ontworpen om de ejaculatie uit te stellen en werken direct op de eikel, waardoor uw gevoeligheid afneemt. Hiervoor bevat elk condoom een druppel lidocaïne (1%), een milde verdoving die een licht verdovend effect heeft op de penis.

Door de ejaculatie uit te stellen, heb je alle tijd om je partner goed te stimuleren. Pasante Delay  Condooms hebben plezierige hoeveelheid glijmiddel en compatibel met standaard- of vertragingsglijmiddelen. Indien nodig kan extra glijmiddel op de buitenkant van het condoom worden aangebracht om de gladheid te vergroten. Aan de binnenkant van het condoom kan ook extra glijmiddel worden aangebracht om de vertragingswerking van lidocaïne te verlengen.

Pasante Delay  Condooms zijn gemaakt van natuurlijk rubberlatex en bevatten geen dierlijke ingrediënten. Het heeft een normale maat met een nominale breedte van 53 mm en is 190 mm lang. Pasante Delay  Condooms zijn geur- en smaakloos, perfect voor vaginale en anale seks.

Alle Pasante condooms zijn elektronisch getest op veiligheid volgens Europese normen. Elk condoom wordt beschermd door een individuele vierkante verpakking die is gemarkeerd met het CE- keurmerk

Lees meer »

Specificaties


MerkPasante
MateriaalNatuurlijk Rubber Latex
Nominale breedte53mm
GlijmiddelNormaal
KleurTransparant
GeurNeutraal
SmaakNeutraal
VormRecht Condoom
DikteNormaal 
StructuurGlad
LatexvrijNee
VeganistischNee
  • Copyright © 2024 Condooms.be