Condooms.be

  Wingman Condooms Kopen

  Wingman condooms: Minder gedoe & meer gevoel. Bestel de Wingman bij Condooms.be! 
  Het Nederlandse merk Wingman Condooms uit Delft werd vooral bekend nadat zij in 2014 de internationale product design prijs wonnen voor het meest innovatieve product. Hierna lag de weg voor Wingman condooms open om de wereld te veroveren. De twee technische ingenieurs die het Wingman condoom bedachten zaten zo onder meer bij de wereld draait door aan tafel. De Wingman condoom is ontworpen om het gemak maar vooral ook de veiligheid van een condoom te waarborgen. De Wingman condooms worden geleverd in een speciaal ontworpen vleugeltje. Wat ervoor zorgt dat je het Wingman condoom niet meer aan hoeft te raken. Om zo kleine scheurtjes te voorkomen welke je gemakkelijk met je nagels of vingers kunt maken. Ook kun je door dit clipje het condoom met één hand en zonder na te denken razend snel omdoen. Zo heb je altijd één hand vrij voor andere belangrijkere zaken en voorkom je onnodig gehannes met het om doen van het condoom. Wingman condooms zijn ontstaan uit persoonlijke frustratie: het omdoen van een condoom is niet sexy, vaak een hoop gedoe op het verkeerde moment, en het gevoel tijdens de seks is altijd minder.

  Wingman condooms

  Het Wingman condoom = Het beste condoom voor echt veilige seks! Het slimme condoom zorgt voor minder gedoe, minder fouten en is 100% veilig! Het Nederlandse merk Wingman heeft het slimste condoom ontworpen. Test het condoom nu zelf! Doordat de Wingman wordt geleverd in een makkelijk te openen verpakking, inclusief clip, kan het aanbrengen van het condoom niet meer fout gaan. Men kan het condoom zelfs in het donker gemakkelijk aanbrengen! 
  Nieuwsgierig hoe je dat doet..? Bestel het Wingman condoom!

  Hoe doe je een Wingman condoom om?

  • Pak het condoom met het clipje vast met het logo omhoog.
  • Rol het condoom rustig over de penis naar beneden.
  • Draai het clipje weg en klaar is kees!

  Condoom makkelijk om doen

  Natuurlijk is en blijft het vrijen zonder condoom ongeëvenaard. Je zit allereerst met het gedoe en de latex/rubber geur. Waarna je veel al geen zin meer hebt.
  Toch is en blijft een condoom de enige effectieve manier om soa’s en ongewenste zwangerschappen tegen te gaan.

  Geurloze Wingman condooms

  Naast dat het Wingman condoom super gemakkelijk aan te brengen is zijn de Wingman condooms ook nog eens ultra dun. Wat zorgt voor een nog natuurlijker gevoel tijdens het vrijen en je een bijna zonder ervaring hebt. De Wingman condooms zijn tevens geur en smaakloos .
  Wingman condooms zijn uitstekend te gebruiken in combinatie met het glijmiddel van Condooms.be of het Wingman Glijmiddel

  Alle Condooms

  Er zijn vele verschillende varianten condooms, in ons assortiment hebben we de betrouwbaarste en populairste condooms. Jouw favoriete condooms kopen? Doe je voordelig en snel bij onze webshop. 

  Verschillende varianten condooms:

  • Standaard condooms
  • Extra Dunne condooms
  • Stimulerend, Orgasme uitstellende condooms
  • Smaak en Kleur Condooms
  • Extra Sterke Condooms
  • Extra Grote, Kleine Condooms
  • Latexvrije Condooms
  • Vrouwen Condooms
  • Goedkope Condooms

  Tip: 
  Combineer condooms met glijmiddel verwen elkaar keer op keer.

  Wingman condoommaat is 56. Meer informatie over he condoommaat vindt je hier.

  • Copyright © 2021 Condooms.be