Pjur Superhero Strong Delay Spray (20ml)

De meest geconcentreerde delay spray:

Vertragingsspray voor mannen, zonder lidocaïne of benzocaïne! De actieve ingrediënten worden opgenomen door de bovenste huidlaag en kunnen vroegtijdige zaadlozing voorkomen.

Mannen die last hebben van vroegtijdige zaadlozing ervaren extreme gevoeligheid in hun penis, waardoor ze te vroeg klaarkomen. Ons product bevat Laureth-9 en Laureth-4, die beide helpen om de penis gemakkelijker in de vagina te laten glijden. Dit vermindert de penisstimulatie, wat voortijdige ejaculatie kan tegengaan. Naast het verminderen van de stimulatie, helpt dit product ook de penis rechtop te krijgen en te houden. Dit komt omdat het gemberolie en methylnicotinaat bevat, die beide de bloedcirculatie bevorderen.

Lees meer »

Gebruik

Spray twee tot vier keer rechtstreeks op de penis of het hoofd van de penis. Gemberolie is een erkend afrodisiacum. Als gevolg hiervan kunnen gevoelige mensen netelroos en een licht jeukend gevoel krijgen. Deze effecten zullen volledig verdwijnen. Breng het product voor gebruik aan op uw onderarm om te testen op mogelijke allergische reacties. Niet gebruiken als u een allergische reactie ervaart. Niet op open wonden sprayen.

17,95

incl. 21% BTW Gratis verzending
| Op voorraad

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • Vertragende spray voor mannen - geoptimaliseerde formule
  • Met natuurlijke gember extracten
  • Vermindert overgevoeligheid op de huid
  • Inhoud 20ml
540
  • Copyright © 2022 Condooms.be