Ulida Male Performance verbeterd het libido van de man (15 stuks)

Het testosteronniveau neemt bij mannen al aan het begin van hun vijftigste. Bij sommigen wordt deze achteruitgang uitgedrukt door een soort vermoeidheid en door een aanzienlijke vermindering van het libido, wat zich vooral manifesteert door een verminderde interesse in seksuele relaties. In combinatie met deze afname van het libido is er ook een afname van energie- en stemmingsstoornissen. Ulida heet een biotechnologisch patent voor erectiestoornissen. Ulida heeft niets te maken met andere stimulerende middelen. Dit is een basisbehandeling en geen vervanging voor de beroemde blauwe pil.

Werkzame stoffen:

Tribulus terrestris is de plant van inspanning, vitaliteit en vruchtbaarheid. Het stelt atleten in staat om hun spiermassa te vergroten en te zorgen voor een betere weerstand tegen inspanning. Tribulus terrestris verhoogt de testosteronproductie met 30%, waardoor het mannelijk en vrouwelijk libido wordt gestimuleerd. Het is ook bekend dat het een positief effect heeft op de duur en kwaliteit van erecties.

Arginine helpt Tribulus terrestris de seksuele vitaliteit te behouden. De aanwezigheid van zink is vereist in alle cellen en vooral in die van sperma. Zinktekort kan leiden tot verminderde mannelijke vruchtbaarheid. Damiana (Turnera diffusa) wordt sinds de Maya-tijd erkend als een afrodisiacum. Het verhoogt de bloedcirculatie in de geslachtsorganen en de gevoeligheid van de zenuwuiteinden in de penis.

Al deze plantrijke voedingsstoffen vormen Ulida. De C89-katalysator, gepatenteerde plantenenzymen en enzymatische biokatalysator, een gepatenteerde technologie, versnelt het proces van biologische beschikbaarheid van ingrediënten om superieure prestaties van Ulida te garanderen.

Gebruikstips:
Driemaal daags één capsule voor de maaltijd innemen met een glas water. In veel gevallen heeft Ulida al effect na 5 dagen
Dit voedingssupplement is geen medicijn Ingrediënten
tribulus terrestris 180 mg, l-arginine 90 mg, turnera diffusa 125 mg, zinkbisglycinaat (3,30 mg zinkelement – 20%) 16,50 mg, katalysator c89 (papaïne, bromelaïne, α-amylase, cellulase): 46, 2 mg

Lees meer »
13,95

incl. 6% BTW | Gratis verzending

Dit product is momenteel niet leverbaar

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • Libido kuur
  • Langdurige en hardere erectie
  • Gepatenteerde formule
  • In te nemen met water
  • Copyright © 2023 Condooms.be