Mondkapje wasbaar Zwart dubbellaags katoen (4 stuks)

Dit zijn geen medische mondkapjes. Raadpleeg voor corona-advies altijd de overheid. Er is maximum bestelhoeveelheid van 25 stuks per klant. Bestellingen met meer dan 25 stuks worden geannuleerd.

Op zoek naar een mondkapje dat goed past en geschikt is voor openbare gelegenheden? Dan is dit dubbellaag niet-medisch katoenen mondkapje een geschikte keuze voor jou! Dit mondkapje heeft een goede fitting en sluit dus goed om je gehele gezicht aan. Geschikt voor het openbaar vervoer Vanaf 1 Juni 2020 bent u verplicht om een niet-medisch mondkapje te dragen in het openbaar vervoer. dit wasbare niet medische katoenen mondkapje biedt u hierbij een goede oplossing. Met een goede pasvorm, 2 lagen katoen en brede oorbandjes, kan dit mondkapje voor langere tijd comfortabel gedragen worden. Katoen Dit mondkapje is gemaakt van 95% fijn katoen en 5% polyester voor de elasticiteit. 

Pasvorm

Dit mondkapje heeft een goede pasvorm voor volwassen. De meeste kinderen vanaf 12 jaar zouden deze mondkapjes ook comfortabel kunnen dragen. Door de perfecte verhouding van de 2 katoenlagen, bent u in staat om goed adem te halen door dit mondkapje. Ook zult u weinig druk voelen op de achterkant van uw oren, dit mondkapje heeft namelijk brede bandjes die een goede fitting hebben op uw oren. Ook is de binnenkant wit en de buitenkant zwart, zodat zijdes niet met elkaar verward kunnen worden.

Wasbaar

Dit mondkapje is wasbaar en daarmee dus meerdere keren bruikbaar. Dit mondkapje is wasbaar in de wasmachine op 30 graden Celsius. 

Lees meer »
9,99

incl. 6% BTW | Gratis verzending

Dit product is momenteel niet leverbaar

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • Wasbaar
  • Dubbellaag katoen
  • Niet medisch
  • Geschikt voor OV
  • Copyright © 2024 Condooms.be