Pjur Analyse Me! Anal Comfort Serum (20ml)

Pjur Analyse Me! Anal Comfort Serum is de perfecte keuze voor comfortabele anale seks. Nadat het is aangebracht, vormt het een beschermende film over het slijmvlies, die de gevoeligheid maar niet het gevoel vermindert. Het serum bevat geen lidocaïne of benzocaïne en heeft dus geen verdovende werking. Dit product is compatibel met latex condooms. Het is geen anticonceptiemiddel. Perfect in combinatie met onze pjur analyse me! Anale glijbanen.

Het speciale serum voor comfortabele anale seks. Vermindert de gevoeligheid, maar niet de sensatie! Het serum vormt een beschermende film op de slijmvliezen en vermindert zo overgevoeligheid zonder te verdoven. Geschikt voor gebruik met met latex condooms. Ideaal in combinatie met Pjur analyse me! anaal Glide

Lees meer »

Specificaties

Wat zit er in Pjur Analyse Me! Anal Comfort Serum?

Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Polymethylsilsesquioxane, Dimethiconol.

Gebruik

Pomp een of twee keer op het anale gebied en breng royaal aan. Na 15 tot 20 seconden licht deppen (niet afvegen) om te voorkomen dat het serum inwerkt op uw partner. Vermijd contact met de ogen en geïrriteerde huid.

Pjur serums op siliconenbasis blijven op het huidoppervlak en worden niet geabsorbeerd. Als u het product eraf wilt wassen, is een milde zeep en water geschikt.

Breng het product voor gebruik aan op uw onderarm om te testen op mogelijke of bekende allergische reacties. Niet gebruiken als u een allergische reactie ervaart.

Vergelijken

Wat is het verschil tussen Pjur BACK DOOR en Pjur Analyse Me! Anal Comfort serum en pjur BACK DOOR en Pjur Analyse Me! Anale Comfort-spray?

De anale serums verminderen de gevoeligheid door een neutrale, onzichtbare beschermende film op de huid te creëren. Daarentegen bevatten de anaalsprays bijzondere natuurlijke ingrediënten. Beide producten werken zonder verdovende middelen en treden al na enkele seconden in werking. Ze bieden een vergelijkbare intensiteit en het is dus geheel een kwestie van persoonlijke smaak of je kiest voor het gelachtige serum of de zacht verkoelende spray.

17,95

incl. 21% BTW | Gratis verzending

Dit product is momenteel niet leverbaar

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • Voor anaal gebruik
  • Vereenvoudigd de penetratie
  • Heeft een verdovend effect
  • Ondersteunt de elasticiteit
  • Werkt binnen enkele minuten
  • Kleur: Transparant
  • Inhoud: 20ml
  • Copyright © 2023 Condooms.be