Condooms.be Delay Gel (100ml )

Samen klaarkomen: het is de natte droom van ieder stel. Als je vroegtijdig ejaculeert, kan dat de pret behoorlijk drukken. De oplossing is deze delay gel, die je op je eikel smeert. Het verdovend effect zorgt ervoor dat jij bepaalt wanneer je klaarkomt. 

Stel je zaadlozing uit

Je zaadlozing uitstellen zorgt ervoor dat jij en je partner langer kunnen genieten. Natuurlijk is een gezond voedingspatroon belangrijk en helpt het als jij je bekkenbodem versterkt, maar dan nog: jouw partner is zó opwindend dat je maar moeilijk de controle over je lichaam houdt.

Gelukkig is er een oplossing in de vorm van delay gel. Dit is een gel met een verdovende werking waarmee je het tot wel 30 minuten uithoudt. Je krijgt hiermee weer de controle over jouw ejaculatie, zodat je samen met je partner kunt klaarkomen. 

Deze delay gel zit in een witte tube van 100 ml. Je hebt maar enkele druppels nodig per keer, wat betekent dat je makkelijk enkele maanden met deze gel vooruit kunt. Uiteraard is deze gel uitvoerig getest en van de nodige veiligheidscertificaten voorzien. 

Hoe werkt deze verdovende gel?

Wist je dat maar liefst 60% van de mannen last heeft van vroegtijdige ejaculatie? Je wilt zo graag lang van elkaar genieten, maar krijgt het gevoel dat jij het plezier verpest. Door deze gel met vertragend effect te gebruiken, is dat probleem opgelost.  

Lees de instructies goed, want het is niet de bedoeling dat een vrouw deze gel op zich krijgt. Deze gel dien je zo’n 10 minuten vóór de seks op je eikel te smeren en er vervolgens af te halen. Daarná kan de pret beginnen, maar vergeet je niet een condoom te gebruiken?

Lees meer »
11,95

incl. 21% BTW Excl. verzendkosten
| Op voorraad

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • 100 ml
  • Met verdovend effect

  • Latere, intensere orgasmes

  • Voordelig geprijsd

  • Geen verzendkosten

Merk informatie

872
  • Copyright © 2024 Condooms.be