Condooms.be Delay Spray (20ml)

Delay spray is een goed alternatief voor om langer door te gaan. Met het handige sprayflesje brengt je het op je eikel aan, waarna er tijdelijk een verdovend effect optreedt. Het gevolg? Je houdt het veel langer vol in bed, terwijl je langzaam naar een spetterend orgasme toe werkt. Je partner zal je dankbaar zijn!

Waarom kiezen voor deze spray?

Je mag dan nog zo’n bikkel zijn, maar in bed ben je uiterst gevoelig. De minste of geringste aanraking van je partner brengt je in opperste staat van gereedheid. En wanneer jullie eenmaal met elkaar versmelten, duurt het niet lang voordat je in een explosie van geluk tot een krijsend hoogtepunt komt. 

Allemaal prima, maar niet als je keer op keer sneller dan je partner klaarkomt. Het liefst stel je dat orgasme eventjes uit. Met deze delay spray is dat een makkie: spuit een beetje hiervan op je eikel om de gevoeligheid ervan te verminderen. Geniet vervolgens van een langdurige sessie waarin jij de touwtjes in handen hebt. 

Deze delay spray heeft een verdovend effect dat tijdelijk is. Daarmee stel je jouw hoogtepunt uit. Sterker nog: veel mannen ontdekken dat ze met dit glijmiddel intensere orgasmes beleven omdat ze er langzamer naartoe opbouwen. Ervaar het zelf en bestel dit glijmiddel eenvoudig bij Condoom.nl.

Voor wie geschikt?

Mannen doen er gemiddeld vijf minuten over totdat ze een orgasme hebben, terwijl vrouwen tot drie keer zo lang nodig hebben. Dus ook al lijd je niet aan vroegtijdige zaadlozingen, het langer uithouden is . Voor niet-pornosterren is dat een behoorlijke opgave. 

Deze delay spray met verdovend effect is voor iedere man geschikt. Hij is onder strikt toezicht in een gerenommeerde farmaceutische fabriek gemaakt. De mini-verpakking is ideaal voor mee op reis. Door zijn kleine formaat past hij prima in een envelop, waardoor je geen verzendkosten betaalt.

Gebruiksaanwijzing: Spray 1 tot 3 keer direct op de penis. Na ongeveer 15 minuten is de vloeistof goed in de huid van de penis ingetrokken en heeft dan een plaatselijk verdovend effect. Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

Lees meer »
7,95

incl. 21% BTW Gratis verzending
| Op voorraad

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • 20 ml
  • Orgasme uitstellen
  • 3x sprayen voor tijdelijk verdovend effect

  • Ook in combinatie met condoom te gebruiken

  • Voordelig geprijsd, gratis thuis bezorgd

Merk informatie

870
  • Copyright © 2023 Condooms.be