Glijmiddel op Siliconenbasis

Filteren
Sorteer op:

12 artikelen

  Glijmiddel op silicone basis Condooms.be

  Siliconen glijmiddel kopen

  Glijmiddel is een must-have voor veel mensen die op zoek zijn naar extra comfort en plezier tijdens seksuele activiteiten. Siliconen glijmiddel is een populair type glijmiddel en wordt vaak beschouwd als een van de meest effectieve opties. Het heeft een langdurige werking en zorgt voor soepele, aangename bewegingen. In dit blog zullen we dieper ingaan op de voordelen en nadelen van het gebruik van siliconen glijmiddel, en geven we tips over hoe je het veilig en effectief kunt gebruiken. Of je nu op zoek bent naar extra comfort tijdens seks, of het gebruik van seksspeeltjes wilt vergemakkelijken, dit blog zal je helpen om het meeste uit je siliconen glijmiddel te halen.

  Kun je siliconen glijmiddel gebruiken op condooms?

  Ja, siliconen glijmiddel kan gebruikt worden op condooms. Soms is het nodig, of gewoon fijn, om extra glijmiddel toe te voegen op het condoom of de penis. Het is belangrijk om op te merken dat condooms gemaakt zijn van latex en niet niet geschikt zijn voor gebruik met oliebasis glijmiddel, dus het is altijd belangrijk om de instructies op de verpakking van het condoom te lezen. Gebruik waterbasisglijmiddel of siliconenbasis glijmiddel op condooms gemaakt van latex, olie kan latex aantasten en het condoom kan spantaan scheuren.

  speciale glijmiddelen, gebruik glijmiddel, siliconen basis, veilig vrijen, beter orgasme met glijmiddel

  Als je al siliconen glijmiddel gebruikt ken je waarschijnlijk de grote voordelen al

  1. Siliconen glijmiddel heeft een langdurige werking: Terwijl glijmiddelen op waterbasis (droogt snel op) het meest gekozen zijn voor vaginale droogheid of orale seks, houden veel mensen van glijmiddelen op siliconenbasis (bijvoorbeeld Pjur Analyse me). Het maakt de huid zacht en soepel.

  2. Glijmiddel op siliconenbasis is waterbestendig: werkt nog steeds in water en je hebt maar een beetje glijmiddel nodig. Ideaal voor seks onder de douche of in bad.

  3. Voedt de huid: Het bevat geen alcohol of ander uitdrogende stoffen waardoor het zelfs geschikt is voor de gevoelige huid.

  4. Daarnaast zijn er enkele gegevens dat glijmiddelen op siliconenbasis minder snel een allergische reactie geven ook bij anaal gebruik, en dat mensen die glijmiddel op siliconenbasis gebruiken minder snel rectale soa's krijgen dan mensen die waterbasis glijmiddel gebruiken.

  5. Niet schadelijk voor latex condooms: Op 99% van de condooms wordt siliconen glijmiddel toegepast. Het beschadigd het condoom niet. Oliebasis glijmiddel (bijvoorbeeld vaseline) is niet veilig om te gebruiken met latex condooms, omdat ze ervoor zorgen dat het condoom scheurt. Als je seks hebt met een condoom en je wilt glijmiddel op oliebasis gebruiken, gebruik dan een polyurethaan condoom

  Nadelen van siliconen glijmiddel

  1. Moeilijker af te wassen: Siliconen glijmiddel is moeilijker af te wassen dan waterbasisglijmiddel en kan residu achterlaten op kleding en lakens.

  2. Nadelig voor siliconen seksspeeltjes: Het kan schade veroorzaken aan siliconen seksspeeltjes, omdat het niet compatibel is met siliconen materialen.

  3. Prijziger: Siliconen glijmiddel is over het algemeen duurder dan waterbasisglijmiddel.

  4. Milieubelastend: Sommige soorten siliconen glijmiddel kunnen milieubelastend zijn, omdat ze moeilijk afbreekbaar zijn en in het milieu achterblijven.

  5. Kan de huid uitdrogen: Het bevat geen hydraterende componenten zoals waterbasisglijmiddel, dus het kan de huid uitdrogen en irritatie veroorzaken.

  6. Ondanks deze nadelen, kiest men toch vaak voor siliconen glijmiddel vanwege de verhoogde prestaties en het comfort dat het biedt. Het is belangrijk om het product te kiezen dat het beste bij jouw behoeften past.

  Voorkom pijn bij anale seks met een glijmiddel op siliconenbasis

  Ben je je aan het klaarmaken voor zware seksuele actie? Als dat het geval is, heb je een siliconenglijmiddel van hoge kwaliteit nodig. Dit is het soort product dat je urenlang glad maakt zonder uit te drogen. Mensen die de werking van een glijmiddel op waterbasis onvoldoende vinden, moeten zeker eens kijken naar deze mogelijkheid. In feite is een goede fles van beide soorten glijmiddel een absolute must-have in je nachtkastje om te genieten op een prettige manier van elke seksuele ervaring.

  Het Condoom.nl assortiment glijmiddelen op siliconenbasis bestaat uitsluitend uit formuleringen van hoge kwaliteit. We hebben natuurlijke elk soort glijmiddel, glijmiddel op waterbasis,siliconen glijmiddelen, producten voor anale seks, verwarmende siliconen glijmiddelen, cum glijmiddelen, gearomatiseerde producten en producten met minimale ingrediënten. Kies op basis van ingrediëntvoorkeuren of ga voor de variëteit die het beste past bij het soort seks dat je wilt hebben.

  Veel gestelde vragen over Siliconen glijmiddel

  • Hoeveel glijmiddel heb ik nodig? Een kleine hoeveelheid siliconenglijmiddel van hoge kwaliteit geeft je de perfecte glijdende beweging voor seks die geweldig aanvoelt, ongeacht hoe je besluit om dingen op te fleuren. Siliconen glijmiddel wordt niet opgenomen door de huid waardoor massages ook mogelijk zijn. Glijmiddel op waterbasis is minder geschikt voor een massage omdat in de huid trekt, droogt snel op.

  • Kan siliconen glijmiddel schade veroorzaken aan seksspeeltjes? Siliconen glijmiddelen zijn vrij veelzijdig met één uitzondering. Ze kunnen niet worden gebruikt met siliconen speeltjes omdat het siliconen kan aantasten. Controleer altijd de aanbevelingen van de fabrikant voordat je het ene of het andere glijmiddel kiest voor gebruik met je favoriete seksspeeltje.

  • Is siliconen glijmiddel geschikt voor alle soorten seks? Siliconen glijmiddel uitstekende eigenschappen. Het is perfect voor vaginale seks, de beste glijmiddel voor anale seks en te gebruiken bij aftrekken en vingeren.

  • Is siliconen glijmiddel schadelijk voor het milieu? Sommige soorten siliconen glijmiddel kunnen milieubelastend zijn, omdat ze moeilijk afbreekbaar zijn en in het milieu achterblijven. Het is belangrijk om te kiezen voor een milieuvriendelijker product als je bezorgd bent over het milieu.

  • Kan siliconen glijmiddel de huid uitdrogen? Ja, omdat het geen hydraterende componenten bevat zoals waterbasisglijmiddel, kan siliconen glijmiddel de huid uitdrogen en irritatie veroorzaken. Het is belangrijk om eventuele huidreacties te overwegen voordat je het gebruikt.

  Dingen waar je op moet letten bij het shoppen voor siliconen glijmiddelen

  Siliconen glijmiddel wordt gekenmerkt door een veel langere levensduur dan producten op waterbasis. Dit maakt het een uitstekende keuze voor lange, stomende sessies en voor de soorten seks waarbij langdurige vochtigheid nodig is (zoals anale seks bijvoorbeeld). Nadelen glijmiddel op basis van siliconen zijn er ook, het is geen natuurlijk glijmiddel en kan een olie van siliconen op de huid achterlaten. Tegelijkertijd kan die gladheid leiden tot schoonmaakproblemen en vlekken, vaak kunnen deze vlekken gemakkelijk bij een normaal wasprogramma verwijderd worden. Deze problemen kunnen worden voorkomen wanneer je een goed siliconen glijmiddel gebruikt zoals van het merk Pjur.

  Tips voor het gebruik van siliconen glijmiddel:

  1. Verwarm het glijmiddel: Glijmiddel rechtstreeks op de vulva, penis of anus kan een koude schok geven. Gebruik een paar druppeltjes glijmiddel op je vingers en wrijf met je handen om het te verwarmen voor gebruik.

  2. Breng een beetje glijmiddel aan op de penis, het seksspeeltje of de vagina, afhankelijk van waar je het wilt gebruiken. Je kunt ook extra glijmiddel op siliconenbasis gebruiken bij condooms

  3. Verspreid het glijmiddel goed over het gebied, door bijvoorbeeld te wrijven of het uit te smeren.

  4. Voeg indien nodig meer glijmiddel toe tijdens de seksuele activiteit.

  5. Was het gebruikte gebied na de seksuele activiteit grondig schoon met water en zeep.

  6. Voorkom vlekken e gebruik een handhoek om je lakens schoon te houden

  Het kiezen van het beste siliconenglijmiddel hangt af van een paar belangrijke dingen:

  Siliconen glijmiddel gebruiken met je siliconen seksspeeltjes: Voordat je iets anders doet, moet je ervoor zorgen dat siliconenglijmiddel een goede keuze voor je is. Siliconenglijmiddel kan niet worden gebruikt op siliconen seksspeeltjes. Het verpest het materiaal volledig en je weet maar al te goed dat siliconen speelgoed vrij duur is. Als solo spelen de belangrijkste activiteit is waar je van zult genieten (of als je seksspeeljes samen met een partner gebruikt), zorg er dan voor dat het materiaal waarvan je speelgoed is gemaakt, compatibel is met siliconenglijmiddel.

  Ingrediënten: Je weet één ding: je glijmiddel is op siliconenbasis. Goede glijmiddelen bevatten echter tal van andere ingrediënten. Net zoals je doet bij het kopen van cosmetica, moet je altijd de ingrediëntenlijst controleren bij het kopen van glijmiddelen. Het meeste glijmiddel op siliconenbasis bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Zorg ervoor dat er geen irriterende stoffen of stoffen zijn waarvoor je allergisch bent of al een geïrriteerde huid hebt. Misschien wil je ook glycerine, aardoliederivaten en parabenen vermijden. Sommige glijmiddelen bevatten natuurlijke vochtinbrengende crèmes, wat een goede keuze kan zijn voor mensen die te maken hebben met extra droogheid of irritatie. Ongeacht de lijst, doe altijd een test met een paar druppeltjes op de huid voordat je een royale hoeveelheid glijmiddel op je geslachtsdelen aanbrengt. Een nieuw product kan voor irritatie zorgen en dat wil je niet voor het eerst tijdens de seks uitproberen. Gebruiksduur: siliconenglijmiddel is bedoeld om veel langer mee te gaan dan producten op waterbasis. Toch is de formule belangrijk. Sommige soorten siliconenglijmiddelen zorgen voor een veel langere periode van perfect glijden. Nu kun je niet zeggen hoe lang een glijmiddel zal meegaan voordat je het uitprobeert. Daarom kunnen online beoordelingen erg nuttig zijn. Je kunt ook een flesje ter grootte van een monster nemen om zelf een product te verkennen. Als je tevreden bent met wat je krijgt, kun je overstappen naar een grotere fles.

  Eenvoudig schoon te maken: Hoewel siliconenglijmiddel erg glad is, is het meestal moeilijker schoon te maken dan producten op waterbasis. Als je niet van rommel houdt, kies dan siliconenglijmiddelen die geen vlekken achterlaten en die met warm water en zeep van je favoriete speelgoed kunnen worden verwijderd. Gewoonlijk zullen fabrikanten enkele instructies geven over hoe het glijmiddel moet worden gereinigd. Deze geven je een algemeen idee over het gemak van omgaan met de rommel als je klaar bent.

  Ontworpen voor bepaalde soorten seks: Wist je dat er siliconen glijmiddelen zijn die speciaal zijn samengesteld voor anale seks. Meestal zijn deze verrijkt met natuurlijke oliën en kalmerende middelen zoals vitamine E en aloë vera. Als je glijmiddel zoekt voor anale seks, zorg er dan voor dat het geen verdovende middelen bevat. Dergelijke ingrediënten maken het moeilijk om pijn te voelen. Als gevolg hiervan zou je kunnen eindigen met scheuren in de huid en andere onaangename gevolgen van intense seksuele ontmoetingen.

  Handige fles: geloof het of niet, sommige uitstekende glijmiddelen zijn geruïneerd door de verpakking die fabrikanten hebben gekozen. Als je naar online recensies kijkt, zul je zien dat zoveel mensen schrijven over lekkende flessen en verpakkingsfouten. Dit kan een bijzondere pijn in de billen zijn wanneer je in het heetst van de strijd opnieuw glijmiddel moet aanbrengen. Flessen met pompjes zijn heel logisch en ze geven je de schoonste ervaring. Misschien wil je ook een reisflesje zoeken als je vaak op reis gaat en je op zijn minst wat handig glijmiddel nodig hebt. Zuinig: hoeveel glijmiddel heb je nodig om dat glibberige effect te krijgen en hoe vaak moet je het tijdens de seks opnieuw aanbrengen? Deze vragen zullen bepalen hoe lang een enkele fles siliconenglijmiddel meegaat. Kies een product dat u uitstekende resultaten kan geven in een zeer kleine hoeveelheid. Dat is de beste manier om te genieten van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding (vooral als je een grote fles koopt).

  Veganistisch: de markt biedt al een enorme selectie glijmiddelen die niet op dieren zijn getest. Als deze factoren ertoe doen, zul je blij zijn te ontdekken dat een groot aantal veganistische en dierproefvrije glijmiddelen gemakkelijk te vinden is. Aarzel niet om naar dergelijke producten te zoeken - ze zullen je zonder spijt kwaliteit geven.

  Hybride glijmiddelvarianten: als je van de meeste veelzijdigheid wilt genieten, overweeg dan om een hybride te kopen in plaats van een puur glijmiddel op siliconenbasis. Zoals de naam al doet vermoeden, brengen hybride glijmiddelen de kenmerken van water en siliconen samen. Deze formuleringen bevatten ergens tussen de 10 en 15 procent siliconen - een zeer belangrijke eigenschap die betekent dat siliconenspeelgoed niet beschadigd zal raken. Tegelijkertijd gaat hybride glijmiddel langer mee dan producten op waterbasis en is het gemakkelijker schoon te maken dan siliconen.

  Waar moet je op letten bij een goed siliconenglijmiddel en wat moet je vermijden?

  Er mogen geen fillers of componenten zijn die de huid of het genitale gebied kunnen irriteren. Onthoud - glijmiddel is bedoeld om rond en in enkele van de meest gevoelige plekken van je lichaam te worden aangebracht. Allergisch of gevoelig zijn voor een ingrediënt kan bijdragen aan vervelende huiduitslag, branderig gevoel, jeuk en zwelling. Daarom moet je altijd een kleine test op je arm of dicht bij je geslachtsdelen doen voordat je glijmiddel gebruikt. Zelfs producten van hoge kwaliteit kunnen soms irritatie veroorzaken, vooral als je wat gevoelig bent voor een ingrediënt. Neem even de tijd om te bepalen wat voor je het belangrijkste is. Wil je een heel schoon siliconenglijmiddel dat geur-, kleurstof- en chemicaliënvrij is? Wil je een product dat veganistisch en dierproefvrij is? Of misschien ben je op zoek naar een glijmiddel dat speciaal ontwikkeld is voor anale seks? Je kunt gemakkelijk een groot aantal van soortgelijke ontdekken, maar je moet beslissen wat de belangrijkste producten zijn.

  En tot slot willen we je vertellen dat het prijskaartje niet altijd de beste manier is om glijmiddelen te beoordelen. Er zijn zeer dure siliconen glijmiddelen tegengekomen die gevuld zijn met nare conserveermiddelen en vulstoffen. hebben we een aantal producten uit het middensegment ontdekt die een spectaculaire prijs-kwaliteitverhouding bieden. Alleen omdat een product te duur is, wil je nog niet zeggen dat je een geloofwaardige ervaring krijgt. 

  Goed glijmiddel kan een levensredder zijn en het kan zeker de vreugde zijn van het hebben van seks herstellen (vooral als je te maken hebt met een of ander probleem of opwindingsprobleem). Neem kwaliteit niet als vanzelfsprekend aan en trek de betrouwbaarheid van de fabrikant in twijfel. Door kritisch na te denken en wat onderzoek te doen, zul je zeker een siliconenglijmiddel ontdekken dat het de moeite waard is om keer op keer te kopen.

  Tot slot

  Siliconen glijmiddel is geweldig! Het is heel leuk onder de douche, het gaat heel lang mee en het kan krachtige seks geweldig maken ... om nog maar te zwijgen van het feit dat het degene is die je nodig hebt als je van plan bent om achterdeurtjes te doen.

  Goede siliconen glijmiddelen zijn gemakkelijk te vinden, vooral als je weet waarnaar je moet zoeken. We hopen dat de gids die ons team heeft samengesteld je zal helpen de beste glijmiddelen te ontdekken die er zijn. Nu weet je tenminste welke dingen belangrijk zijn bij het kopen van glijmiddel en hoe je kwaliteit herkent.

  Als je voor het eerst siliconenglijmiddel koopt, begin dan met een klein flesje (monstergrootte is nog beter). Onthoud dat ieders reactie op glijmiddel en cosmetica uniek is. Het feit dat je bestie een geweldig type had met Lube A, betekent niet dat je er evenveel van zult genieten. Persoonlijke gevoeligheden kunnen een product gemakkelijk ongeschikt maken, zelfs als het alle vakjes aanvinkt.

  Onze top 10 lijst geeft je een goed aanbod van siliconen glijmiddelen om van af te gaan. We hebben ons best gedaan om glijmiddelen aan te bieden die geschikt zijn voor alle soorten seks. We hebben ook geweldige producten opgenomen in een reeks prijsklassen voor verschillende budgetten. Wees niet bang om een budget in te stellen dat goed voor u werkt en daarbinnen een product te zoeken. De kans is groot dat een goed siliconenglijmiddel gemakkelijk te vinden is, zelfs als je er niet veel geld aan kunt uitgeven.

  Om de gids te beëindigen, willen we iets noemen dat we al vele malen hebben gezegd, maar dat nog steeds moet worden herhaald. Als een product te mooi lijkt om waar te zijn, is dat waarschijnlijk ook zo. Zet uw kritische hoed op en trek altijd de beweringen van de fabrikant in twijfel. Als je wordt verteld dat een glijmiddel iets doet, controleer dan de lijst met ingrediënten. Er zou daar ten minste één verbinding moeten zijn die de genoemde resultaten kan geven. Bedrijven die je geen volledige ingrediëntenlijst geven, hebben iets te verbergen. Je moet dergelijke fabrikanten niet vertrouwen, ook al lijken hun producten geweldig. Volledige transparantie is prioriteit nummer één voor gerenommeerde merken en dit zijn degenen die u moet kiezen bij het kopen van producten voor intiem gebruik.

  • Copyright © 2024 Condooms.be