Bezorgen

 • Wij verzenden in discrete verpakking zonder Condooms.be als afzender op de doos of enveloppe. Niemand ziet dat je condooms besteld hebt ook niet op je bankafschrift.

  • Pakketpost met track en tracé: gratis vanaf en bestelling van € 25 Alle bestellingen worden op werkdagen verstuurd en de volgden dag bezorgd, ook op Zaterdag Voor 17uur besteld is de volgende dag in huis. Voor bezorging per pakket krijg je een track en tracé mail met een bezorgindicatie, maak je gebruik van de PostNL app dan kun je je je bezong laten aanpassen.
  • Bpost Afhaallocatie: Er zijn in België ruim 1000 afhaalpunten  Deze verzendmethode kost € 4,95 en gratis voor een bestelling vanaf € 25. Ook deze verzendmethode is discreet er staat geen Condooms.be op de doos, Indien je hiervoor kiest dien je een geldig ID bewijs mee te nemen om je pakket mee te krijgen, haal je een pakket op voor iemand anders neem dan zijn/haar ID mee, anders krijg je het pakket niet mee. Let op: je pakket zal 7 dagen beschikbaar zijn om af te halen op de locatie, daarna wordt het retour gestuurd.
 • Levertijden

  Condooms.be probeert uw bestelling binnen 1 werkdag bij u te bezorgen. Dit is wel afhankelijk van welke betaalmethode u kiest.
  Leveringen in België worden ook binnen 1 a 2 dagen geleverd. Alle enveloppen en pakketten worden afgeleverd door Bpost of PostNL. 

 • Copyright © 2023 Condooms.be