Durex Seksspeeltjes

Filteren
Sorteer op:

12 artikelen

  Ontdek de lekkerste, leukste en spannendste plekjes met de verschillende Durex Play vibrators. Durex sex toys zijn stimulerend voor je hele lichaam en in het bijzonder de erogene en intieme zones. Ontworpen voor mannen en vrouwen om op verschillende manieren nieuwe sensaties te ontdekken. Durex biedt verschillend erotisch speelgoed aan waaronder cockringen en vibrators.

  Durex Sextoy

  Durex kennen wel allemaal wel van de condooms, maar Durex verkoopt ook glijmiddelenen sextoys. Net als de condooms worden de sextoys uitgebreid getest voordat deze op de markt verschijnen en zijn daarom veilig te gebruiken.

  De glijmiddelen van Durex zijn bijna allemaal op waterbasis, mocht dit niet zo zijn dan staat dit altijd vermeld op de website en op de verpakking, en dus prima te gebruiken in combinatie met de andere Durex producten. De toys zijn water bestendig en maken zo min mogelijk geluid.

  Onze top-5 Durex Sextoys

  1. Durex Orgasm Intense Pure Fantasy vibrator
  2. Durex Play Inspiration vibrator
  3. Durex Intense Delight Bullet vibrator
  4. Durex Intense Little Devil cockring
  5. Durex Play Pleasure cockring

  cockring

  Wat is een Durex Pleasure ring? 

  De Durex Pleasure ring is gemaakt van doorzichtig en zacht siliconen materiaal. De ring is flexibel en rekbaar en is daarom ook maar in een maat te verkrijgen. De ring kan een uitkomst zijn voor vooral oudere mannen met erectie problemen, de penis kan minder goed stijf worden en de erectie is van korte duur.

  De kenmerken van de Durex Pleasure ring:

  • Stimulans voor meer plezier
  • Kan in combinatie met condoom en/of glijmiddel
  • Rekbaar en flexibel materiaal
  • De ring kan tot wel 6 x gebruikt worden
  • Let op!: gebruik de ring maximaal 30 minuten

  Cockring gebruiken

  Zoals al eerdergenoemd kan je een cockring niet te lang gebruiken, gebruik een cockring dan ook niet langer als 30 minuten. Wanneer de ring niet fijn zit, kan je hem beter verwijderen om eventuele irritaties te voorkomen. De ring kan je weer verwijderen na het klaarkomen, de penis wordt dan slap en de ring komt los te zitten. Lees ook altijd nog even de gebruiksaanwijzing vooraf. De ring is niet gevaarlijk wanneer er op de juiste manier gebruik van wordt gemaakt.

  Condooms.be heet 3 verschillende cockringen van Durex in het assortiment namelijk:

  • Durex Pleasure ring
  • Durex Intense Little Devil
  • Orgasm Intense Vibrations

  Vibrerende cockring

  Durex beschikt ook over vibrerende cockringen in het assortiment. De ring zorgt in combinatie met de trillingen voor een langere en stevigere erectie en stimuleert tegelijk de vrouw. Tijdens de seks komt de ring met trillingen tegen de clitoris wat sensueel is voor de vrouw.

  De vibrerende cockringen zijn ingebouwd met een batterij die helaas niet vervangbaar is. De batterij gaat 30 minuten mee en is daarna leeg. De ring is daarna wel nog te gebruiken als cockring maar kan niet meer worden opgeladen.

  Durex Vibrator

  Durex lanceerde in 2006 de Durex Play Vibrations, dit was een vibrerende ring. Later volgde veel meer sextoys. De ringen kunnen worden gebruikt in combinatie met de condooms en glijmiddelen, maar werken net zo goed zonder! Als je de ring gebruikt in combinatie met condoom, breng dan eerst het condoom aan en daarna pas de ring, om eventuele verschuiving tegen te gaan.

  Hoelang gaat een Vibrator mee?

  Een vibrator kan worden schoongemaakt met een speciale toy cleaner. De batterijen kunnen vervangen worden, waardoor het apparaat een lange tijd mee gaat. Voor specifieke levensduur van een product kan je de product pagina zelf bekijken. Mocht hier niet voldoende informatie te vinden zijn is het altijd mogelijk contact op te nemen met Condooms.be en dan helpen wij u graag verder.

  Durex toys kopen?

  Op zoek naar sex speeltjes die je naar een hoogte punt kunnen brengen, neem dan een kijkje bij de Durex Play Toys. Alle speeltjes zijn natuurlijk los verkrijgbaar Condooms.be biedt ook veel leuke aanbiedingen voor hem & haar of natuurlijk voor beiden.

  Ruilen of retourneren van sextoys

  De artikelen mogen teruggestuurd worden bij Condooms.be mits deze nog in de ongeopende verpakking zitten. Dit kan het geval zijn wanneer het product niet is zoals je verwacht had. Benieuwd of jou product in aanmerking komt voor een ruiling, lees de voorwaarde hier.

  • Copyright © 2024 Condooms.be