Condooms.be

Remote Control P-Spot Pro (zwart)

Anal Fantasy Elite afstandsbediening P-Spot Pro biedt een complete zintuiglijke ervaring door middel van twee krachtige motoren die kunnen worden bediend met een draadloze afstandsbediening. De perfect geplaatste motor kan de prostaat en het perineum direct stimuleren en met de afstandsbediening kunnen jij of je partner gemakkelijk door alle 9 vibratiestanden fietsen. Het ergonomische ontwerp en de naadloze siliconen kunnen de draagtijd bij recitals of partneroptredens verlengen. P-Spot Pro is slim gebogen om zich aan te passen aan uw lichaamscontouren en het juiste deel te raken, de flexibele punt en krachtige motor kunnen tegelijkertijd voor stimulatie- en explosie-effecten zorgen.

Door op de aan / uitknop op het basisstation te drukken en door 9 pulsatiepatronen te bladeren, kan P-Spot Pro met of zonder afstandsbediening worden gebruikt. De Anal Fantasy Elite-serie is de eerste keuze voor hoogwaardige anale opwinding en prostaatchirurgie. De Elite-serie is gemaakt van onze ultra hygiënische Elite-siliconen en is duurzaam. Elite Collection-stekkers en -sondes maken gebruik van de nieuwste USB-oplaadtechnologie, die ergonomisch is om het comfort te maximaliseren en tevredenheid te garanderen.

De uniseks-collectie is perfect voor elk geslacht, met geweldige eigenschappen die verbazingwekkend stimulerend en explosief zijn! Ultra hygiënische Elite siliconen-extreem glad, kan worden verwarmd tot lichaamstemperatuur en USB-oplaadbaar klaar voor gebruik! Gemakkelijk en handig opladen, vol plezier. Flexibele penpunt elke keer in een rechte hoek. 9 functies + 2 motoren - vibratie, pulsatie, upgrade - er zijn veel krachtige opties.

Lees meer »
63,99

incl. 21% BTW Gratis verzending
| Op voorraad

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • Draadloze afstandbediening
  • 9 Vibratiepatronen
  • Geschikt voor koppels
  • Oplaadbaar
758
  • Copyright © 2021 Condooms.be