Satisfyer Dual Love Luchtdrukvibrator (Rood)

Voel de liefde en bereid je voor op dubbele opwinding terwijl het Satisfyer-avontuur doorgaat, met de retrostijl DUAL LOVE. Deze unieke, krachtige vibrator en clitorisstimulator valt op en trekt snel de aandacht. De missie van de DUAL LOVE is om aan al uw wensen te voldoen. Of het nu gaat om intern of extern spel, de DUAL LOVE is klaar om te koppelen met de bekroonde SATISFYER CONNECT-app.

Dit verbluffende product zal ongetwijfeld een favoriete optie zijn voor diegenen die moeiteloos plezier zoeken met een klassiek ontwerp in gedachten. Gemaakt met zachte afgeronde randen, streelt de DUAL LOVE je met zijn 100% lichaamsveilige siliconen en strakke metalen details. Uitgerust met onafhankelijk bestuurde motoren en optionele app-koppeling, nodigt de DUAL LOVE je uit om onbeperkte opties van ritmische pulsaties en meer te verkennen.

Laat de gladde schacht naar binnen gaan terwijl je hunkert naar dat gevoel van volheid of verken een combinatie van vibratie en Air Pulse-instellingen, terwijl het zachte en soepele hoofd van de DUAL LOVE de stimulatie met nauwkeurige precisie op en rond de clitoris verfijnt.

De DUAL LOVE is verkrijgbaar in twee retro-kleurstijlen, geel en rood, en is zowel waterdicht als app-enabled, waardoor hij zeer geschikt en klaar om te behagen is, met eindeloze mogelijkheden binnen handbereik.

- Fluistermodus
- Oplaadbaar
- Waterdicht IPX7
- Lichaamsvriendelijke siliconen
- Compatibel met elke Android- of Apple-smartphone, tablet en Apple Watch
- Oneindig scala aan programma's met de Satisfyer-app (kan ook zonder de app worden gebruikt)

Lees meer »
49,95

incl. 21% BTW Gratis verzending
| Op voorraad

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • Intense clitoris stimulatie
  • 2 Motoren
  • Creëer zelf vibraties
  • App Controlled
  • Oplaadbaar met USB-kabel

Wij adviseren

Merk informatie

890
  • Copyright © 2023 Condooms.be