Satisfyer Pro 2+ Vibration (rosé goud)

Never mind cloud 9, de nieuwe vibratiefunctie brengt je naar cloud 900.

Bovendien biedt de tweede motor je 10 sensuele vibratie-instellingen die worden bediend met een aparte knop. Dankzij de talloze combinatiemogelijkheden vindt u altijd het niveau dat perfect is afgestemd op uw behoeften.

Drukgolfvibrator met vibratie
Oproep aan alle liefhebbers van lifestyle, toys en sensualiteit: drukgolven en vibratie in één toy? Ja graag! De nieuwe Pro 2+ laat al je dromen van verlangen uitkomen: als de diep stimulerende Airpulse-technologie van de vorige versie van de Pro 2 je tot onvergetelijk intense orgasmes bracht, houd je dan stevig vast, want de nieuwe, extra vibratiefunctie van zijn opvolger zal je katapulteren rechtstreeks naar cloud 9, of misschien wel 9000! De derde generatie van de Pro 2+ krijgt een magische ‘vibratie’-upgrade. De eerdere stijl van stimulatie van de clitoris door middel van intense pulsaties, populair over de hele wereld, is nu gecombineerd met uiterst erotische vibraties die de rand van het opliggende hoofd in vreugdevolle beweging brengen. De huidvriendelijke ring van medische siliconen omsluit je lustkraal en streelt het binnengebied met 11 verschillende contactloze drukgolfintensiteitsinstellingen. Ondertussen laat een aparte set bedieningselementen de buitenste ring rond je clitoris trillen in 10 intensiteitsstanden. Het resultaat? Pure extase - je clitoris zou van vreugde zingen als het kon!

Nieuw ontwerp
Het ontwerp van de nieuwe Satisfyer Pro 2+ combineert het gebruikelijke verfijnde roségoud in matte afwerking met een nieuwe, slanke vorm die punten scoort dankzij de ergonomische bulten en rondingen. Terwijl deze mooie genotsbrenger perfect in je hand ligt, strelen de twee functies van het brede opleghoofd je liefdeskraal intens. Maar dankzij de fluisterstille motor is de enige aandacht die hij zal trekken die van jou. Door de waterdichte afwerking (IPX7) is het ook uw perfecte metgezel voor sensuele genoegens onder de douche of in bad. Onder water is het tintelende gevoel nog intenser!

Functies:

- Stimulatie van de clitoris door drukgolven en trillingen.
- 11 vibratieprogramma's.
- Waterdicht tot classificatie IPX7.
- 2 apart regelbare motoren.
- Fluistermodus.
- Huidvriendelijke siliconen.
- Makkelijk schoon te maken.
- Lithium ion batterij.
- Inclusief USB magnetische oplaadkabel.
- Ultieme clitorale orgasmes.

Lees meer »

Specificaties

MerkSatisfyer
ArtikelSatisfyer Pro 2 Vibration
Lengte14cm
KleurRose Goud
WaterproofJa
Weekmaker vrijJa
MateriaalSiliconen, ABS
Geschikt glijmiddelWaterbasis
CE KeurmerkJa
StimulatieClitoris
BedieningPushbotton
PowerOplaadkabel USB 
VibratiesPulserende luchtdruk stimulatie en vibratie
  • Copyright © 2024 Condooms.be