Condooms.be

Condooms.be deelt festival condooms uit op Intents!

In het zonnetje je tent opzetten, lekker chillen met je vrienden, lol maken, drankje in je hand, vette muziek, condooms op zak en alleen maar gezelligheid! Wat wil je nog meer? Lekker vrijen zonder nare gevolgen natuurlijk! Condooms.be stelt dit jaar 250.000 condooms beschikbaar voor verschillende organisaties om jongeren te stimuleren om veilig te vrijen! Speciaal voor de festivalbezoekers op Intents heeft Condooms.be een condoom Intents Festival condoom ontworpen. Dit condoom wordt op het Intents Festival uitgedeeld, alle feestgangers worden voorzien van het Intents Festival condoom.

Het Brabantse Intents Festival in Oisterwijk

In het laatste weekend van mei wordt het jaarlijkse Brabantse Intents Festival in Oisterwijk gehouden. Intents Festival is één van de grootste en is het méést vooruitstrevende Dance-Festival van Nederland. Het festival weet ieder jaar weer tienduizenden feestgangers aan te trekken, dit jaar verwacht Intents ruim 55.000 festivalbezoekers. In 2015 won Intents Festival de hoofdprijs: de FestivalChart Aword. Elk jaar een ander festival thema en dit jaar is het thema: "Circus of Insanity".

Op IntentsCity camping is een condoom erg handig!

Intents biedt het grootste Festival van Nederland 2017 aan inclusief camping, genaamd IntentsCity! Een festival met veel ambitie maar ook een festival met jaarlijks duizenden vrijwilligers die haar handen ineen slaan om dit te verwezenlijken. De camping IntentsCity heeft vele faciliteiten en activiteiten, aan alle gemakken voorzien dus méér tijd voor de party! 

Jongeren stimuleren om veilig te vrijen, gebruik een condoom

Op festivals zijn jongeren eerder seksueel actief. Om jongeren te stimuleren om veilig seks te hebben deelt Intents in samenwerking met webshop Condooms.be gratis condooms uit! Uit cijfers is gebleken dat op festivals jongeren minder vaak een condoom gebruiken en lopen daardoor meer risico op het krijgen van soa's of een ongeplande zwangerschap. Samen met Intents wilt Condooms.be jongeren aanzetten tot gedragsverandering en ondersteunen door gratis condooms uit te delen! Hierdoor zijn alle campingbezoekers van IntentsCity verzekerd van veilig seks. Safe sex Durex Condooms.

Condooms.be deelt festival condooms uit op Intents!


  • Copyright © 2021 Condooms.be