Hoe houd je een erectie langer vol?

Hoe houd je een erectie langer vol?

De hele nacht seks hebben zou waarschijnlijk niet het enige type seks in je repertoire moeten zijn  De meest recente gegevens, die alleen betrekking hebben op heteroseksuele paren, laten zien dat seks tussen de 55 seconden en 44 minuten kan duren. Zucht van opluchting - er is geen "normale" seksduur! Het belangrijkste is dat jij en je partner(s) tevreden zijn met uw seksleven.

Dat gezegd hebbende, penissen kunnen temperamentvol zijn. Wanneer een penis zich vermengt met alcohol, wiet of seksangst, kan dit leiden tot af en toe een erectiestoornis. Terwijl 85% van de mannen in de leeftijd van 20-39 beweert dat ze "altijd" of "bijna altijd" een erectie krijgen en deze behouden, blijft er nog steeds 15% van de mannen van dezelfde leeftijd over die het moeilijk vinden om... hard te worden en blijf zo. Hoe je het ook vraagt, erectiestoornissen zijn tegenwoordig een van de meest gezochte onderwerpen op internet
Maar elk probleem heeft een oplossing. Als je een penis hebt, zijn hier enkele eenvoudige stappen die je kunt nemen om te helpen met langere en sterkere erecties:

10 Tips voor een harde en lange erectie:

 1. Een dieet dat slecht is voor het hart van een man, is ook niet goed voor hun vermogen om erecties te krijgen. Onderzoek heeft aangetoond dat dezelfde eetpatronen die hartaanvallen kunnen veroorzaken als gevolg van een beperkte bloedstroom in de kransslagaders, ook de bloedstroom naar en in de penis kunnen belemmeren. De bloedstroom is nodig om de penis rechtop te laten komen. Diëten die heel weinig fruit en groenten bevatten, samen met veel vet, gefrituurd en verwerkt voedsel, kunnen bijdragen aan een verminderde bloedcirculatie door het lichaam. Alles wat slecht is voor het hart van een man, is ook slecht voor zijn penis. Recente onderzoeken tonen aan dat erectiestoornissen relatief ongewoon is bij mannen die een traditioneel mediterraan dieet volgen, waaronder fruit, groenten, volle granen, hart-gezonde vetten, waaronder noten en olijfolie, vis en wijn, met name rood. Het verband tussen het mediterrane dieet en een verbeterde seksuele functie is wetenschappelijk vastgesteld
 2. Zorg voor een gezond gewicht.
  Overgewicht kan veel gezondheidsproblemen met zich meebrengen, waaronder diabetes type 2, die zenuwbeschadiging door het hele lichaam kan veroorzaken. Als de diabetes de zenuwen aantast die de penis voeden, kan een erectiestoornis het gevolg zijn.
 3.  Vermijd hoge bloeddruk en hoog cholesterol.
  Hoge cholesterol of hoge bloeddruk kunnen de bloedvaten beschadigen, inclusief de bloedvaten die bloed naar de penis brengen. Uiteindelijk kan dit leiden tot een erectiestoornis. Zorg ervoor dat uw arts uw cholesterolgehalte en bloeddruk controleert. U kunt ook uw bloeddruk controleren tussen doktersbezoeken door. Sommige winkels en brandweerkazernes bieden gratis vertoningen aan. Bloeddrukmeters worden ook verkocht voor thuisgebruik. Als uw cholesterol of bloeddruk niet klopt, laat het dan behandelen. Bloeddrukmedicijnen kunnen het moeilijk maken om een erectie te krijgen. Maar artsen zeggen dat veel gevallen van erectiestoornis die aan deze medicijnen worden toegeschreven, in feite worden veroorzaakt door arteriële schade als gevolg van hoge bloeddruk.
 4. Drink alcohol met mate of helemaal niet.
  Er is geen bewijs dat milde of zelfs matige alcoholconsumptie slecht is voor de erectiele functie. Maar chronisch zwaar drinken kan leverbeschadiging, zenuwbeschadiging en andere aandoeningen veroorzaken - zoals interferentie met de normale balans van mannelijke geslachtshormoonspiegels - die tot een erectiestoornis kunnen leiden.
 5. Beweeg regelmatig.
  Sterk bewijs koppelt een zittende levensstijl aan erectiestoornissen. Van hardlopen, zwemmen en andere vormen van conditie sporten is aangetoond dat ze erectiestoornis  kunnen voorkomen. Pas op voor elke vorm van lichaamsbeweging die overmatige druk uitoefent op het perineum, het gebied tussen het scrotum en de anus. Zowel de bloedvaten als de zenuwen die de penis voeden, kunnen nadelig worden beïnvloed door overmatige druk in dit gebied. Fietsen in het bijzonder kan een erectiestoornis  veroorzaken. Af en toe een korte rit zal waarschijnlijk geen problemen veroorzaken. Maar mannen die veel fietsen, moeten ervoor zorgen dat hun fiets goed past, een gewatteerde fietsbroek dragen en regelmatig opstaan tijdens het trappen.
 6. Vertrouw niet op Kegels.
  Een vorm van lichaamsbeweging die niet nuttig lijkt, zijn Kegel-oefeningen, waarbij herhaaldelijk de spieren in het bekken worden samengetrokken en ontspannen. Kegels kunnen nuttig zijn voor mannen en vrouwen die lijden aan incontinentie. Maar er is geen bewijs dat ze erectiestoornissen voorkomen.
 7. Houd testosteron in de gaten.
  Zelfs bij gezonde mannen beginnen de testosteronniveaus vaak sterk te dalen rond de leeftijd van 50. Elk jaar na de leeftijd van 40 daalt het testosteronniveau van een man meestal met ongeveer 1,3%. Symptomen zoals een lage geslachtsdrift, humeurigheid, gebrek aan uithoudingsvermogen of problemen bij het nemen van beslissingen wijzen op een tekort aan testosteron, evenals matte erecties. Uw arts kan dat controleren.
 8. Vermijd anabole steroïden.
  Deze medicijnen, die vaak worden misbruikt door atleten en bodybuilders, kunnen de testikels doen krimpen en hun vermogen om testosteron aan te maken verminderen. 
 9. Als u rookt, stop dan. Het roken van sigaretten kan de bloedvaten beschadigen en de bloedtoevoer naar de penis afremmen. En nicotine zorgt ervoor dat bloedvaten samentrekken, wat de bloedtoevoer naar de penis kan belemmeren.
 10. Beperk stress. Psychologische stress verhoogt de niveaus van het hormoon adrenaline, waardoor bloedvaten samentrekken. Dat kan slecht nieuws zijn voor een erectie. Alles wat een man kan doen om spanning te verminderen en zich emotioneel beter te voelen, zal hun seksleven waarschijnlijk een grote boost geven.

Seksspeeltjes voor een harde en langdurige erectie

 1. Penispompen: een cilinder die over de penis plaatst en een handpomp die vacuüm zuigt. Hierdoor stroomt er bloed richting de penis waardoor een erectie ontstaat 


 1. Penisringen: een ring die je aan de basis van de penis plaatst. De ring zorgt er voor dat het bloed in de penis blijft en de erectie langer aanblijft. 
 • Copyright © 2024 Condooms.be