Penispomp - Penis verlengen

Filteren
Sorteer op:

15 artikelen

  Heb je ooit het gevoel gehad dat je geen erectie kon krijgen die voldoende was om in bed te presteren? Of heb je erectieproblemen na een prostaat operatie. Je hebt het misschien zelfs gekregen, maar je hebt het niet onderhouden. Als het frequent wordt, kan een dergelijke ommekeer leiden tot meer dan een tijdelijke teleurstelling van zowel jouw als je partner. 

  Een op de vijf mannen hebben een erectiestoornissen. Een penispomp is eenvoudig te gebruiken apparaat dat je probleem binnen enkele ogenblikken kan oplossen. Je hoeft ook geen medicijnen te gebruiken. Door gebruik van een penispomp zal tijdelijk de lengte van de penis toenemen en penis dikker worden.

  Een penispomp brengt bloed naar de penis

  Penispompen - of erectiepomp - is een apparaat dat wordt gebruikt om een man te helpen een erectie te krijgen en te behouden. De buis wordt over de penis geplaatst en de lucht wordt weggepompt met behulp van de handpomp of een elektrische pomp die aan de buis is bevestigd. De penis pomp brengt bloed naar de penis en brengt de penis in erectie. Een vernauwingsring of penis ring kan dan rond de basis van de penis worden geplaatst om de erectie te behouden. De penis ring zorgt er dan voor dat het bloed niet uit de penis stroomt. Advies is om de penis ring niet langer dan 30 minuten te laten zitten. Ook kan het zijn dat het niet direct lukt om tot een erectie te komen met de pomp. Dit kan komen doordat de vaten en zwellichamen niet (meer) gewend zijn aan dit proces. Na een aantal keer oefenen zal dit proces beter gaan. De pompen worden over het algemeen als veilig in gebruik beschouwd, maar sommige mensen moeten voorzichtig zijn als ze bepaalde medische aandoeningen hebben.

  penis pomp brengt bloed naar de penis

  Hoe gebruik je een penispomp op de juiste manier?

  Nu je ervoor hebt gezorgd dat je pomp in orde is en alle noodzakelijke voorbereidingen hebt getroffen, moet je weten wat je moet doen als het gaat om het gebruik ervan. In het volgende hoofdstuk vindt je uitgebreide instructies voor de penispomp en enkele waardevolle adviezen voor het kiezen van de juiste. Je moet weten dat de markt een breed scala aan verschillende modellen biedt, dus je moet alle relevante informatie verzamelen voordat je er een aanschaft.

  Houd er allereerst rekening mee dat dit proces zowel van jou als van je partner geduld vereist. In het begin voel je je misschien ongemakkelijk, maar onthoud dat oefening kunst baart.

  Stap 1: Plaats de plastic koker over je penis. We raden je aan om een apparaat met een transparante buis te kiezen, zodat je de effecten goed kunt zien. Het hele proces zal veel bevredigender (en eenvoudiger) zijn als het verschil tussen je penis voor en na het gebruik van de penispomp zichtbaar is tijdens het pompen van de penis.

  Stap 2: Afhankelijk van het type pomp, zet je de schakelaar aan of pomp je handmatig om lucht uit de buis te verwijderen, waardoor er een vacuüm in de buis ontstaat. Deze actie zal de luchtdruk veranderen en stuwing van je bloedvaten veroorzaken, wat resulteert in een erectie. Door het luchtdrukverschil neemt de automatische bloedstroom naar je piemel toe, en wordt vervolgens sneller opgenomen door de zwellichamen. Hierdoor verkrijg je een stevigere erectie.

  Stap 3: Nu je een erectie hebt gekregen, moet je deze behouden, anders was het hele proces tevergeefs. Haal je penis uit de koker en plaats een penisring of cockring om de basis van je penis Je zult het niet alleen zien groeien, maar je zult ook genieten van het resultaat.

  Verschillende soorten penispompen

  Er is een breed scala aan penispompen op de markt. Er zijn drie categorieën penispompen. Hoewel ze allemaal op dezelfde manier werken, een vacuüm creëren en zo een erectie veroorzaken, zijn er bepaalde eigenschappen die ze van elkaar onderscheiden.

  Op lucht gebaseerde penispompen

  Behalve dat ze de eersten zijn die op de markt verschijnen, zijn op lucht gebaseerde penispompen ook nog steeds de meest voorkomende. Ze hebben een luchtdichte cilindrische buis met een eenrichtingsklep aan het ene uiteinde en een rubberen voering aan het andere. Aan de klep is een pomp bevestigd die de druk in de buis regelt, waardoor een vacuüm ontstaat.

  In de loop van de tijd werden op lucht gebaseerde pompen qua ontwerp geperfectioneerd. Ze kunnen nu tal van functies bevatten, zoals een drukmeetinstrument, handbalknijper (in plaats van een verouderde handpomp), transparante buis, enzovoort.

  Hoewel ze de eenvoudigste apparaten in hun soort blijven, hebben op lucht gebaseerde pompen bepaalde nadelen. De rubberen voering is het meest voor de hand liggend omdat deze een allergische reactie kan veroorzaken. Dat probleem is echter gemakkelijk op te lossen, omdat de buis in plaats daarvan een siliconenbus kan hebben.

  Penispompen op waterbasis

  Zowel experts als gebruikers beschouwen pompen op waterbasis om meerdere redenen als de meest geschikte vervanging van de op lucht gebaseerde pompen.

  Naast de buis heeft een pomp op waterbasis een hoes en een veiligheidsklep.

  Zodra je de tube met water hebt gevuld, moet je je penis erin steken en op je schaambeen drukken. Naast het creëren van een afdichting heeft de hoes ook de rol van een pomp. Bathmate heeft verschillende penispompen voor verschillende lengte van de penis.

  Als je de buis in een handmatige masturbatie-achtige beweging naar je toe duwt, wordt de hoes samengedrukt, waardoor de lucht samen met een bepaalde hoeveelheid water door de klep verder wordt geduwd. De actie van het verplaatsen van het water zal een vacuüm creëren en de stuwing van je bloedvaten veroorzaken, waardoor het uiteindelijke doel van het bereiken van een erectie wordt bereikt.

  Als het op design aankomt, kunnen op water gebaseerde pompen een handbalpers hebben, net als hun voorlopers. Bovendien kunnen ze een hoogvacuümindicator hebben, wat best handig kan zijn als je te veel bij het proces betrokken raakt.

  Bathmate penispomp kopen

  Elektrische penispompen

  Het modernste model op de markt werkt op batterijen of elektriciteit. In wezen is het vrij gelijkaardig aan op lucht gebaseerde pompen. Het enige verschil is dat het penispompwerk voor u wordt gedaan.

  Het enige wat je hoeft te doen is de schakelaar aan te zetten. De automatische pomp begint dan de lucht uit de buis te zuigen. Binnen enkele minuten wordt een vacuüm gecreëerd en wordt een erectie bereikt. Elektrische pompen zijn niet alleen gebruiksvriendelijker, ze bereiken het doel ook sneller.

  Hoeveel kun je pompen?

  Houd er rekening mee dat waar je mee werkt een penispompapparaat is, geen bandenpomp. Hoewel je de gevolgen van een te hard opgepompte band aankunt, wilt u niet de persoon zijn die te maken heeft met hun te hard opgepompte penis.

  Je moet voorzichtig zijn bij het gebruik van een penispomp. Hoewel het over het algemeen een veilig proces is, kan het pompen van de penis enkele bijwerkingen hebben als je het apparaat niet correct gebruikt. Een te hoge luchtdruk kan namelijk je penis beschadigen. Er zijn bepaalde tekens die aangeven dat je moet stoppen met pompen. Je kunt pijn voelen of blauwe plekken of kleine rode stippen (indicatoren van gesprongen bloedvaten) op je penis opmerken. Om ze te vermijden, moet je kiezen voor een penispomp met een vacuümbegrenzer. Gelukkig is de markt gegroeid, dus je zult geen moeite hebben om het apparaat te vinden dat aan de veiligheidseisen voldoet.

  Bovendien kan huidverkleuring, gevoelloosheid of een tintelend gevoel optreden als gevolg van een te strakke ring. Als je een van de genoemde symptomen ervaart, moet je de problematische ring vervangen door een grotere.

  Moet je glijmiddel gebruiken bij penispomp?

  Je moet royaal glijmiddel aanbrengen op je geslachtsdelen en de opening van de penispomp, zodat je niet vast komt te zitten in de cilinder als je die uitzet. Het is het beste om uw penis in de pomp te steken wanneer je volledig of voornamelijk rechtop staat. Het gebruik van voldoende en het juiste type persoonlijk glijmiddel is cruciaal om letsel te voorkomen tijdens het gebruik van uw penispomp.

  Wanneer een penispomp gebruiken?

  Je denkt misschien dat er maar één juist antwoord is op de vraag "Wanneer een penispomp gebruiken?" - voor de seks. Dat zou te direct zijn. Hoewel het in wezen vóór de seks wordt gebruikt (zodat de handeling kan plaatsvinden), zijn er bepaalde dingen waarmee ke rekening moet houden als het gaat om timing.

  Het tijdstip van de dag is niet relevant, dus je kunt opgelucht ademhalen. Je kunt seks beoefenen wanneer je maar wilt, of je nu een ochtend- of een avondtype bent. Niettemin gaan sommige dingen vooraf aan het gebruik van de penispomp.

  Voordat je aan het proces deelneemt, moet je een warme douche nemen. Je moet je pomp echter niet onder de douche gebruiken als je een glijmiddel op waterbasis hebt aangebracht, omdat dit in water kan worden gedispergeerd. Een warme douche is niet alleen rustgevend, maar het verhoogt ook uw bloedstroom, waardoor het daaropvolgende pompen effectiever wordt.  Je kunt je doorbloeding stimuleren door penisrekoefeningen: Ga rechtop staan en smeer glijmiddel op je penis. Pak de basis van de penis vast met je duim en wijsvinger. Oefen druk uit en schuif je hand langs de schacht, alsof u 'het orgel melkt'. Laat los en herhaal. 

  Hoe vaak kun je een penispomp gebruiken?

  Het antwoord is niet elke keer als je seks wilt hebben, vooral niet als je meerdere keren per dag aan de slag gaat. Het hangt van de persoon af, aangezien sommige mannen het dagelijks gebruiken, terwijl anderen het minder vaak hoeven te gebruiken. Het belangrijkste is om naar je lichaam te luisteren en jezelf nergens toe te dwingen.

  Dat gezegd hebbende, zijn er enkele algemene regels over hoe vaak je een penispomp kunt gebruiken. Als je het nog nooit eerder hebt gebruikt, moet je het niet overdrijven. Pomp een paar keer per week totdat je vertrouwd raakt met het apparaat. Als je er eenmaal aan gewend bent geraakt, kun je het weken, zelfs maanden lang één keer per dag gebruiken.

  Merk op dat het overmatige gebruik van de penispomp kan leiden tot gespannen bloedvaten, beschadiging van het penisweefsel of beide. Als je zich ongemakkelijk begint te voelen, neem dan een pauze en raadpleeg je arts als je symptomen niet verdwijnen.

  Gebruik een penispomp niet langer dan 30 minuten

  De duur van je sessies en de totale duur van het gebruik van de penispomp zijn net zo belangrijk als hun frequentie. Het apparaat is geen medicijn, dus er is niemand die je kan vertellen hoe lang je het moet gebruiken. Hoewel er geen officiële limiet is, heb je je waarschijnlijk afgevraagd of die er wel is.

  Concentreer je allereerst op de duur van elk van je sessies. Ze gaan korter mee als je een elektrische pomp gebruikt in plaats van een op lucht of op water gebaseerde pomp. Ondanks wat je misschien denkt, zal een langere sessie je niet helpen om betere resultaten te behalen - het kan op de lange termijn alleen maar schadelijk zijn voor je gezondheid.

  Bovendien kan een penispomp je behoefte eraan in de loop van de tijd verminderen. Een regelmatig gebruik van de penispomp kan namelijk resulteren in natuurlijk voorkomende erecties.

  Wanneer je geen penispomp mag gebruiken?

  Hoewel de resultaten van penispompen onvermijdelijk zijn, is het apparaat niet voor iedereen geschikt. Daarom hebben we het belang benadrukt van het raadplegen van een arts voordat je het gebruikt. Als ze inschatten dat een penispomp je zal schaden, moet je hun advies opvolgen. Als je dat niet doet, kunt je verschillende extra problemen krijgen in plaats van een oplossing die je zoekt.

  Er zijn verschillende redenen waarom een persoon mogelijk geen geschikte kandidaat is voor een penispomp. Als je bloed verdunnende medicijnen gebruikt, loopt je het risico op inwendige bloedingen als je een penispomp gebruikt. Bovendien kunnen bloedaandoeningen, zoals sikkelcelanemie, je ook in een groep mensen plaatsen die geen penispomp kunnen gebruiken vanwege het mogelijke optreden van bloedstolsels en andere complicaties. Een andere fysieke aandoening die je kan afwenden van het gebruik van penispompen, is priapisme. Het is een aandoening die ervoor zorgt dat een penis enkele uren rechtop blijft staan, zelfs als er geen stimulatie is. Ten slotte, als je herstellende bent van een blessure of een operatie, zal een penispomp er waarschijnlijk voor zorgen dat uw herstel verlengt of verslechtert.

  Naast lichamelijke aandoeningen zijn er psychologische factoren waarom een persoon niet kan worden geadviseerd om een penispomp te gebruiken. Als je je ongemakkelijk, ongemakkelijk of zelfs beschaamd voelt om te moeten stoppen om je penis af te pompen voordat je seksuele activiteit uitvoert, kan het apparaat je meer kwaad dan goed doen. Een dergelijk probleem kan echter, in tegenstelling tot fysieke problemen, worden opgelost met de hulp van uw partner, een therapeut of beide.

  Ben je genoeg geïnformeerd en wil je een goede penispomp kopen, bekijk dan ons aanbod.

  • Copyright © 2024 Condooms.be