Wat is squirten?

Wat is squirten?

Squirten, ook wel bekend als vrouwelijke ejaculatie, is een fascinerend onderwerp dat al lange tijd aandacht trekt. Het verwijst naar het verschijnsel waarbij sommige vrouwen vloeistof vrijlaten tijdens het bereiken van een orgasme. De hoeveelheid van deze vloeistof kan variëren: van een paar druppels tot een meer opvallende stroom die vanuit de vulva komt. Er zijn veel vragen en onduidelijkheden rondom de aard van deze vloeistof. Vragen zoals: is het urine of een ander type vloeistof? En via welke opening komt deze vloeistof vrij? Dit artikel zal dieper ingaan op het fenomeen squirten, om zo meer duidelijkheid te verschaffen over dit boeiende onderwerp.

Is quirten het zelfde als klaarkomen?

Squirten is klaarkomen voor vrouwen waarbij ze net als de man vloeistof ejaculeert (uitstoot). Bij dit type vrouwelijke ejaculatie spuit de vrouw een bepaalde vloeistof wanneer ze klaarkomt. Dat zijn misschien een paar druppels, maar het kan ook veel meer zijn. Het was voor een lange tijd niet duidelijk of deze vloeistof urine was of iets anders. In de Verenigde Staten hebben wetenschappers onderzoek gedaan, waaruit bleek dat de vloeistof die vrijkomt bij het squirten eigenlijk voornamelijk uit urine bestaat. Bij sommige vrouwen bleek dat de samenstelling van de vloeistof enigszins verschilt van hun urine, maar nog steeds uit de blaas komt. Bovendien lijken de klieren van Skene een rol te spelen. Deze klieren kan je vinden tussen de urinebuis en de vagina en maken vaginaal vocht aan voor onder andere de penetratie te verzachten.

Skene klier voor vrouwelijke ejaculatie of een spuitend orgasme als je de g spot gestimuleerd

Wat voel je als je squirt? 

Net zoals bij elk aspect van seks, zal niet iedereen squirten op dezelfde manier ervaren. Sommige mensen zeggen dat het intenser is dan een clitoraal orgasme, terwijl anderen het als minder intens beschrijven. Veel mensen spreken over een diep gevoel van bevrijding dat verschilt van elk ander orgasme.

Een onderzoek uitgevoerd door een team van onderzoekers vond dat bijna 80% van de vrouwen die aangaven te squirten, en 90% van hun partners, vonden dat het hun seksleven verbeterde.

Hoe kan je een vrouw laten squirten?

Een van de belangrijkste onderdelen om te leren hoe je jezelf kunt laten squirten, is begrijpen dat je het moet opbouwen. Jezelf laten spuiten doe je niet alleen door mijn technieken mechanisch te volgen. Je moet jezelf eerst langzaam in de juiste stemming brengen, waar je erg opgewonden en erg comfortabel bent. Iedereen heeft verschillende routines om te ontspannen en los te komen. Het kan zijn dat je een beetje moet experimenteren om erachter te komen wat het beste voor je werkt.

Opgewekt raken

Vervolgens moet je beginnen om opgewonden te raken. Enkele suggesties om jezelf op te winden:

 • Erotisch lezen
 • Porno kijken
 • Fantaseren over iets of iemand
 • Jezelf masseren
 • Een vibrator of dildo gebruiken

Maak je tijdens het opwinden niet al te veel zorgen over je G-spot. Concentreer je op de andere delen van je lichaam. Idealiter zou je ongeveer 20-30 minuten moeten proberen om jezelf zo op te werken dat je reikhalzend uitkijkt naar een orgasme.

Naarmate je opgewonden raakt, zal de klier van je Skene beginnen te zwellen [5] en groter worden, waardoor je G-spot groter en gevoeliger wordt. Soms kan deze zwelling van de klier van Skene het gevoel geven dat je moet plassen. Dit komt simpelweg omdat de klier van de Skene zich direct naast de blaas bevindt en extra druk op de blaas zal gaan uitoefenen als deze opzwelt.

Op dit punt moet je G-spot ook voldoende vergroot en gevoelig genoeg zijn om gemakkelijk met je vingers te kunnen vinden. Onthoud dat het zich op de bovenwand van de vagina bevindt, zoals aangegeven in het onderstaande diagram:

Al dit 'voorspel' is belangrijk om jezelf op te bouwen tot squirten. Zonder dit is de klier van je Skene niet opgezwollen en is je G-spot niet zo gevoelig. Met andere woorden, als je je van tevoren niet opwindt, wordt het een stuk moeilijker om daadwerkelijk te spuiten. Nu, de goede dingen...

Snelle opmerking: iedereen reageert anders op deze onderstaande technieken. Zorg er dus voor dat je wat experimenteert om te ontdekken wat het beste voor u werkt.

Verschillende methode om een vrouw spuitend te laten klaarkomen

En zijn er verschillende methoden om een vrouw spuitend te laten klaarkomen. Hieronder en verkennen we de verschillende manieren waarop je dit intieme moment kunt beleven en verbeteren.

De haak

haak methode

De haak is de beste techniek waarbij je alleen je handen gebruikt. Om het uit te voeren, ga op je rug liggen en schuif je hand langs je buik, met je handpalm naar je buik gericht. Wanneer je je vagina bereikt, steekt je je middel- en ringvinger in, waarbij je wijsvinger en pink naar buiten laat en naar beneden wijst naar het bed, zoals in het onderstaande diagram.

Nu moet je je G-spot vinden met de top van je vingers en zachtjes beginnen te masseren terwijl je hand in de Hook-positie is. Er zijn een aantal verschillende manieren om uw G-spot te masseren en te stimuleren met behulp van de Hook.

Druk op de knop

g spot gestimuleerd voor de beste squirt orgasmes voor de meeste vrouwen

Je kunt je G Spot herhaaldelijk met je vinger indrukken zoals je op een knop zou drukken. Zorg ervoor dat je experimenteert met hoeveel druk je uitoefent. Licht drukken kan voor sommige vrouwen voldoende zijn, terwijl anderen intense druk nodig hebben. Dit persen kan plezierig zijn, maar de volgende technieken zorgen ervoor dat je een squirtend orgasme krijgt.

Kom hier

g-spot bewerken

Door met uw middel- en ringvinger een 'kom hierheen' of 'wenkende' beweging te maken, kunnen uw vingertoppen over en achter uw G-spot gaan, waardoor u veel meer stimulatie krijgt. Nogmaals, zorg ervoor dat u experimenteert met de hoeveelheid uitgeoefende druk en met de exacte locatie van waar u de druk uitoefent. U zult deze techniek misschien opmerken en Push The Button kan uw vingers en pols vrij snel vermoeien.

De Arm Shaker

arm shaker methode squirten

De Arm Shaker is als een combinatie van Push The Button & Come Hither... op steroïden. In plaats van je vingers en hand te gebruiken om stimulatie te geven, ga je je hele arm gebruiken. Eerst moet je je vingers stevig op hun plaats houden, met de punten tegen je G-spot gedrukt. Dan moet je je hele arm gaan gebruiken om druk uit te oefenen, veel meer druk dan voorheen.

Doe dit door je arm behoorlijk stijf te houden terwijl je hem snel probeert op te heffen en te laten zakken. Terwijl je vingers tegen je G-spot worden gedrukt, kun je er enorme hoeveelheden druk op uitoefenen. Dit is bijna gegarandeerd om je te laten squirten.

Kan iedere vrouw squirten?

Niet iedere vrouw kan van nature squirten. Dit hangt voornamelijk af van de hoeveelheid klieren die en vrouw heeft in haar urinebuis. Er is te weinig onderzoek gedaan naar squirten om met zekerheid te zeggen of elke vrouw het in zich heeft om te ejaculeren. Maar uit huidige onderzoeken blijkt dat iedere vrouw het wel zou moeten kunnen leren. Dit doe je onder andere door ineens te stoppen met plassen. Zo train je de spieren die nodig zijn om te ejaculeren.  De tweede effectieve manier om te leren squirten is door de G-spot te stimuleren.


Waar vind ik de G-spot?

De G-spot bevind zich in de vagina richting de buik. Je kan het herkennen aan het geribbelde oppervlak en je zult het meteen voelen wanneer je hem hebt gevonden. Wanneer je met je vinger in de vagina gaat met je handpalm naar boven zal je op ongeveer 5 cm de G-spot moeten kunnen vinden.

Je kan het jezelf ook makkelijk maken door een G-spot vibrator te kopen en op onderzoek te gaan met de vibrator. De vibrator herken je meestal aan de gebogen bovenkant. Ook wordt er bij vermeld wanneer een vibrator G-spot stimulatie bied.

Hoe voelt een spuitorgasme?

Bij de ene voelt het als een orgasme, de ander ervaart het weer als een drang naar spuiten. 
Het is een opbouwend gevoel van opwinding en een druk die plotseling vrijkomt. Het kan heel erg lijken op het gevoel dat je krijgt als je moet plassen, vooral vlak voor het spuiten. Waardoor het voor sommige mensen heel eng wordt om toch door te gaan omdat ze niet willen plassen tijdens de seks. Als je daar doorheen kunt komen en genoeg ontspant om door te gaan, kun je het spuit moment bereiken.
In tegenstelling tot een orgasme daalt de zin naar seks niet altijd na het spuiten. Vaak worden vrouwen tijdens het squirten meer opgewonden en willen ze meer seks hebben. Iemand kan ook meerdere keren achter elkaar spuiten als ze de vaardigheid hebben om dat te doen. En het gevoel hoeft niet minder te worden. 

Alles op een rijtje over squirten:

 • Squirten is niet hetzelfde als klaarkomen
 • Squirten kan je oefenen. De meeste vrouwen kunnen het pas na een aantal keer oefenen.
 • Er bestaat een kans dat je squirt zonder dat je het door hebt. Dit kan omdat de hoeveelheid vloeistof die vrij komt soms heel weinig is.
 • De vloeistof die vrijkomt tijdens het squirten is doorzichtig en heeft weinig geur. Deels bestaat het vocht uit urine
 • Vrouwen (bijna geen) gaan niet squirten van een penetratie.

De beste sextoys waarvan je gaat Squirten!

1: BSwhis Bgee Classic Plus G-Spot vibrator

B SWISH - Bgee Classic Plus G-spot Vibrator, gebruik tijdens de seks

2: Lucid Dreams nr 14: Fluister stille krachtige G-Spot vibrator. Gemaakt van zeer buigzaam zacht materiaal.Lucid Dreams nr. 14

3: FeelzToys Lea Rabbit medium: Zijde zacht materiaal, 2 krachtige motoren die de G-Spot stimuleren en tegelijkertijd declitoris.FeelzToys - Lea Rabbit Vibrator Medium

4: B Swish - bcute classic curve: Waterproof lekker voor onder de douche. De kromming zorgt ervoor dat je precies op de juiste plek zit.

B Swish - bcute classic curve

5: Pleasurelab Moonshake massager 2; Waterdichte wand vibrator. Wand is het Engelse woord voor toverstaf. Hiermee kun je eigenlijk elk plekje "bevredigen"  Squirt topper

Pleasurelab Moonshake 2

  Hopelijk ben je nu iets wijzer geworden van deze blog. Uiteindelijk zijn we een website in condooms en willen jullie informatie geven over over veilig vrijen. Lees ook dit blog over maatvoering in condooms


 • Copyright © 2024 Condooms.be