Condooms.be Extra dun Condooms (12 stuks )

Extra dun condooms: bijna niet te voelen

Kan veilig vrijen lekker zijn? Reken maar. Ons huismerk condooms heeft allerlei modellen waarmee je beschermd bent en volop geniet. Met het Extra dun condoom kom je zo dicht mogelijk bij het echte gevoel. 

Waarom kiezen voor dit model?

Condoom.nl heeft sinds kort een eigen lijn condooms. Deze worden in een gerenommeerde fabriek gemaakt, gebruikmakend van de beste latex. De condooms worden uitvoerig getest voordat ze, voorzien van een CE 0123-certificering, worden verpakt en ons magazijn bereiken. Ze beschermen je net zo goed tegen soa’s en zwangerschap als de bekende merken, maar zijn stukken voordeliger.

Het model Extra dun is er voor mannen die het natuurlijke gevoel zoveel mogelijk willen nabootsen. Deze condooms maken veilig vrijen net ietsje lekkerder. Bestel ze en ervaar zelf het verschil.

Voor wie geschikt?

Heb je standaard condooms geprobeerd maar heb je het gevoel dat er iets ontbreekt? Dat je minder voelt? Als het latex iets dunner is, kan zij zijn mannelijke textuur beter voelen – en dat is opwindend. Omgekeerd voelt de man méér, waarmee een hoogtepunt makkelijker bereikbaar is. De Extra dun condooms zijn er voor levensgenieters die goed beschermd willen vrijen.

Lees meer »

Specificaties

MerkCondooms.be
MateriaalNatuurlijk rubber latex
Nominale breedte54 mm
Lengte180 mm
KleurNeutraal
SmaakVanille
VormAnatomisch
Dikte50 microns
StructuurGlad
LatexvrijNee
VeganistischNee
EAN code verpakking8719322874009

Gebruik

Bewaar de condooms op een koele, droge plek en zorg ervoor dat ze niet in contact komen met direct zonlicht. Op deze manier zorg je ervoor dat de condooms optimale bescherming bieden.

Gebruiksaanwijzing

  1. Haal het condoom voorzichtig uit de verpakking en pas op met scherpe nagels en voorwerpen.
  2. Controleer of je het condoom kan uitrollen, knijp het topje voorzichtig dicht en plaats het condoom op de dop van de stijve penis.
  3. Rol het condoom zo ver mogelijk af en controleer of het condoom juist is geplaatst.
  4. Na de zaadlozing moet het condoom vlug worden verwijderd en kan het worden weggegooid in de vuilnisbak. (Spoel een condoom niet door, dit kan verstoppingen veroorzaken)
  5. Gebruik een condoom altijd maar eenmalig

Vergelijken

ProductCondooms.be Extra DunCondooms.be StandaardCondooms.be Extra Sterk
MateriaalRubber LatexRubber LatexRubber Latex
Nominale breedte54 mm54 mm56 mm
SmaakVanilleVanilleVanille
VormAnatomischAnatomischAnatomisch
Dikte50 Microns65 Microns90 Microns
StructuurGladGladGlad
LatexvrijNeeNeeNee
VeganistischNeeNeeNee
  • Copyright © 2024 Condooms.be