My.Size Pro Condooms maat 45 mm (3 stuks)

My.Size Pro 45 mm condooms zijn extra dunne condooms voor meer veiligheid door juiste pasvorm met tegelijkertijd een intens gevoel. De My.size Pro condooms zijn gemaakt van Vytex latex, 90% minder latexproteïnen dan gewone latex. Uitermate geschikt voor mensen met een latex allergie. De My.Size Pro condooms ruiken ook niet naar rubber omdat er gebruikt gemaakt is van zeer zuivere Vytex Later

MY.SIZE Pro 45 mm condooms zijn perfect voor mensen die een nauwsluitend rubber nodig hebben, of om te gebruiken met kleinere seksspeeltjes. Deze condooms zijn ontworpen voor mensen met een slanke schacht met een penis omtrek van minimaal 9,5cm en hebben rechte wanden die nauw om de penis passen zonder de beweging te belemmeren. Een kortere lengte van 160mm verhoogt ook het comfort.

MY.SIZE Pro 45 mm condooms zijn bedoeld om als niets tussen jou en je partner te voelen en zijn slechts 0,05 mm dik. Uitstekende warmteoverdracht verhoogt het gevoel van intimiteit, waardoor zowel jij als je partner een breed scala aan sensaties kunnen voelen.

De condoombreedte, die kan worden aangepast aan de mannelijke persoonlijkheid, vermindert de inspanning die nodig is om het condoom om te doen: bij standaard condooms ontstaan in deze eerste gebruiksfase vaak ‘condoompannetjes’ door contact met vingernagels, dit zijn kleine beschadigingen aan het condoom.

Bij de productie en fabricage van My.Size Pro worden alleen producten gebruikt die vrij zijn van dierlijke ingrediënten en niet op dieren zijn getest. De speciale sluitfolies van de My.Size Pro condooms zijn bijzonder dun en daardoor makkelijker te openen.

Ver boven de norm, veganistische kwaliteit en gecertificeerde duurzame productie. Alle condooms zijn CE-gemarkeerd en voldoen aan de EU-richtlijn voor medische hulpmiddelen 93/42 EEG.

Lees meer »

Specificaties

MerkMy.Size Pro
MateriaalNatuurlijk Rubber VYTEX-latex
Nominale breedte45mm
Lengte condoom160mm
GlijmiddelNormaal
KleurTransparant
GeurNeutraal
SmaakNeutraal
VormRecht Condoom
DikteNormaal
StructuurGlad
LatexvrijNee
VeganistischJa
4,95

incl. 6% BTW Excl. verzendkosten
| Op voorraad

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

 • Nominale breedte 45 mm / lengte 160 mm
 • Penis met een omtrek van  8 tot 9 cm (in erectie)
 • Wanddikte 0,05-0,06 mm)
 • Glad, cilindrisch, met reservoir
 • Extreem zuivere VYTEX-latex
 • Vegan condooms

Product beoordelingen

 • 10
  Perfect
  13-12-2022
 • 10
  Fijn datje deze condooms anoniem en snel in huis hebt. Condooms zijn erg goed
  08-12-2022
Alle beoordelingen
857
 • Copyright © 2024 Condooms.be