Durex Glijmiddel


Soort glijmiddel


Inhoud


Smaak glijmiddel

Filteren
Sorteer op:

23 artikelen

  Durex Play Glijmiddel, Durex Massage

  Ruime keuze en vele variaties Durex Play glijmiddelen & massage middelen bij Condooms.be. Kijk hier voor de nieuwste Durex Play glijmiddelen & massage middelen. 

  Durex is al jarenlang actief op het gebied van safe seks. Sinds een aantal jaar richten zij zich ook op het verhogen van het plezier in jouw liefdes leven. Daarom riepen zij in 2003  Durex Play in het leven. Een nieuw en zeer aantrekkelijk assortiment met glijmiddel, massage gels en krachtige sextoys. Hier vindt je ons assortiment glijmiddelen en massage gels overzichtelijk bij elkaar. 
  Ook hebben wij leuke voordeelpakketten samengesteld zo kun je de verschillende varianten extra voordelig uit proberen. De Durex glijmiddelen zijn in een handig doseerpompje verpakt zodat ze makkelijk hanteerbaar zijn en zelf met 1 hand te gebruiken. Zo kun je altijd nog 1 hand vrij houden voor belangrijkere zaken. 

  Durex glijmiddelen

  De glijmiddelen van Durex zijn allemaal gemaakt op waterbasis, mocht het anders zijn met een bepaalde editie staat dit altijd vermeld op de verpakking. Durex heeft hiervoor gekozen omdat op de manier alle producten van Durex met elkaar te combineren zijn. Zo kan je de Durex condooms gebruiken in combinatie met de glijmiddelen en sextoys.

  Durex heeft verschillende glijmiddelen en massage gel's in het assortiment. Condooms.be biedt vrijwel alle glijmiddelen van Durex aan in het assortiment.

  Durex Glijmiddel assortiment

  Het Durex Play assortiment is erg variërend. Zo heb je glijmiddelen op waterbasis of siliconen basis. Maar ook verwarmend, verkoelend, tintelend of glijmiddel met een lekker smaakje. Durex Play is dan ook zowel vaginaal, oraal en anaal te gebruiken.

  Naast glijmiddel heeft Durex ook drie massage gels op de markt gebracht. Durex Play 2-1 massage aloë vera, Durex Play 2 in 1 stimulating en Durex Play 2 in 1 Sensual. Alle drie deze massage gels kunnen zowel gebruikt worden voor een sensuele massage als voor aangename penetratie. 2-1 staat dan ook voor massage olie en glijmiddel in één. 

  Durex Play bestellen doe je bij Condooms.be. Vandaag voor 21:30 besteld is morgen in huis.
  Dit geldt ook voor onze Durex condooms en Durex Play SexToys

  Waarom glijmiddel van Durex?

  Glijmiddel van Durex gebruik je omdat je kan vertrouwen op het merk. Durex producten worden meerde malen getest voordat ze de fabriek verlaten. Los van dat je kan vertrouwen op de kwaliteit van Durex beschikken zij ook over een groot assortiment. Glijmiddelen met geur, smaak en stimulerende middelen kan je allemaal vinden van het merk Durex.

  Onze top-10 Durex glijmiddelen

  1. Durex Play Sensitive (glijmiddel op waterbasis)
  2. Durex Play Tingle
  3. Durex Orgasm Intense Gel
  4. Durex Play Sweet Strawberry
  5. Durex Play Crazy Cherry
  6. Durex Play Aloë Vera
  7. Durex Play Warming
  8. Durex Play Perfect Gliss (glijmiddel op siliconenbasis)
  9. Durex Naturel Glijmiddel
  10. Durex Lovers Connect

  Hoelang blijft Durex glijmiddel houdbaar?

  Glijmiddel is na openen 3 maanden te gebruiken, daarna is het aangeraden een nieuw flesje te kopen. Bewaar het glijmiddel net als condooms op koele en droge plekken en uit de buurt van zonlicht.

  Hoelang doe je met Durex glijmiddel? 

  Je kan gemiddeld 5 x doen met een flesje van 40 ml. Dit kan natuurlijk afwijken, omdat je de ene keer meer gebruikt als de andere keer.

  • Copyright © 2024 Condooms.be