Glijmiddel en Massage


Merken Glijmiddel-Massage


Soort glijmiddel


Inhoud


Aroma glijmiddel


Smaak glijmiddel

Filteren
Sorteer op:

123 artikelen

  Wat is glijmiddel?

  Glijmiddel is een vloeibare substantie wat gebruikt wordt tegen vaginale droogheid of seksuele handelingen. Glijmiddel is niet altijd nodig maar kan wel verzachtend werken wanneer er niet genoeg vocht wordt aangemaakt door de vagina. De anus maakt van nature zelf geen vocht aan, daarom is het belangrijk glijmiddel te gebruiken tijdens anale seks.

  Hoe breng je glijmiddel aan?

  Glijmiddel breng je aan op de intieme zondes, dit kan bij beide partners of bij een van de partners. Glijmiddel kan je aanbrengen voor en tijdens de seks of het masturberen. Zeker bij anale seks is het aan te raden om glijmiddel te gebruiken. Je kunt ook extra glijmiddel aanbrengen op het condoom, dit voorkomt dat je condoom scheurt en is comfortabel bij het vrijen. Gebruik geen glijmiddel in het condoom, hierdoor kan een condoom afglijden. Gebruik altijd glijmiddel op waterbasis of siliconenbasis. Gebruik nooit een glijmiddel op oliebasis op je condoom, dit kan het condoom aantasten. Er zijn ook condooms met extra glijmiddel, deze condooms zijn dan al extra veilig.

  Waarom glijmiddel gebruiken?

  Glijmiddel is een fijn hulpmiddel om seks aangenaam en comfortabel te maken. Van nature maakt de vrouw glijmiddel aan. Vaginale droogheid kan ontstaan door leeftijd, zwangerschap, medicijngebruik, overgang of bijvoorbeeld chemotherapie. Door vaginale droogte kan bij het vrijen de binnenkant van de vagina beschadigen, hierdoor kan het pijnlijk worden. Dit is zeer eenvoudig te verhelpen als een beetje glijmiddel gebruikt wordt. Bij anale seks is het sterk aan te raden om extra glijmiddel te gebruiken, de anus maakt van nature geen vocht aan.

  Verschillende soorten glijmiddel van Condooms.be discreet verzonden

  Condooms.be heeft een assortiment speciale glijmiddelen die worden beoordeeld als uitstekende keuze. Onze smaak glijmiddelen hebben een aangename geur en smaak en zorgen voor een sensuele ervaring om orale seks nog beter te maken. Mensen denken vaak dat een huismerk minder is dan een merk zoals Durex glijmiddelen. Niets daarvan is waar. Onze Siliconen glijmiddel zorgt voor een langdurige bevochtiging om vaginale droogheid tegen te gaan. Daarnaast hebben we plezierverhogend glijmiddel met bijvoorbeeld een tintelend effect of een verwarmend glijmiddel. Om de seksuele opwinding langer ta laten duren dan je wilt hebben we samen met onze fabrikant producten gemaakt de het klaarkomen kunnen uitstellen. Wij hebben geen oliebasis glijmiddel in ons assortiment, dit omdat een latex condoom hierdoor snel scheurt. Samen met onze fabrikant zijn we nieuwe sensaties aan het ontwikkelen, misschien komen we wel hazelnoot espresso smaak, of toch niet! Condoom.nl verstuurd net als iedere andere online drogist alles dezelfde dag in blanco doos of enveloppe.

  Wat zijn de beste glijmiddelen van 2022?

  Durex Play Sensitive 50ml tegen vaginale droogheid. Als je glijmiddel gebruikt voorkom je vaginale droogte. Gebruik extra glijmiddel als je natuurlijke vochtigheid niet op orde is. Zorg er ook goed voor dat je vaginale ph balans

  1. Durex Play Senstive 50 ml € 9,99

  2. Durex Natural Original 100 ml € 15.99

  3. Condooms.be Waterbasis 100 ml € 7.95

  4. Durex Natural Extra Sensitive 100 ml € 15.99

  5. Durex Orgasm Intense gel 10ml

  6. Durex Play Tingle 50ml

  7. Pjur Original 30ml

  8. Condooms.be Siliconen 100ml

  9. Condooms.be Aardbei 100 ml

  10. Durex Natural Bundel 3 x 100ml

  Durex Play Sensitive is het meest verkocht glijmiddel in Nederland.  

  Wat is glijmiddel van nature?

  Een vrouw maakt van nature vocht aan wanneer zij opgewonden wordt. De hoeveelheid hiervan is afhankelijk van de hormonen, leeftijd, zwangerschap maar kan ook bepaald worden door chronische ziektes en daarbij horende medicijnen. Wanneer een vrouw niet genoeg vocht aanmaakt van nature wordt er vaak speeksel gebruikt om de intieme delen vochtiger te maken. Speeksel droogt snel op en is daarom maar een tijdelijke oplossing. Glijmiddel is daarentegen een goede oplossing, de gel droogt niet snel op en zorgt voor meer comfort tijdens de seks of masturbatie. De anus maakt helemaal geen natuurlijk glijmiddel aan, daarom is het erg belangrijk om anaal glijmiddel te gebruiken bij anale seks.

  Wat kan je niet gebruiken als glijmiddel?

  Wij adviseren om geen producten te gebruiken bij intieme zones die daar niet voor bedoeld zijn. Een antwoord op deze vraag: "Wat kan je niet gebruiken als glijmiddel?"

  Onderstaande producten kunnen niet gebruikt worden als vervanger van glijmiddel: 

  1. Baby olie, tast condoom snel aan, niet PH Neutraal 

  2. Vet

  3. Speeksel, droogt snel op en gaat schuren

  4. Vaseline, tast het condoom aan

  5. Body Lotion, niet geschikt voor vaginaal gebruik en niet goed voor condooms

  6. Boter

  7. Cocos olie

  8. Pure Aloe Vera

  9. Olijf olie

  10. Eiwit

  Wij focussen daarom liever op wat je wel zou kunnen gebruiken als glijmiddel en dat zijn natuurlijk glijmiddelen die daarvoor bedoeld en ontworpen zijn.

  Verschillende soorten glijmiddel

  Net als verschillende soorten condooms bestaan er ook verschillende soorten glijmiddel. Deze glijmiddelen zijn vaak gemaakt op siliconen, water of oliebasis. De basis van een glijmiddel is belangrijk in combinatie met een condoom. Bekijk altijd goed welke glijmiddelen gebruikt kunnen worden in combinatie met de condooms die je gebruikt. Je wit niet dat het condoom wordt aangetast door het glijmiddel. Als je regelmatig last hebt van een vaginale schimmelinfectie kies je beter voor een glijmiddel zonder glycerine. 

  Glijmiddelen zijn gemaakt op basis van verschillende producten en kunnen ook verschillende extra toevoegingen bevatten. Je hebt namelijk glijmiddelen met smaak, geur en/of stimulans. De gel heeft vaak een eigen structuur en manier van gebruik, lees daarom altijd goed de gebruiksaanwijzing voor je een product gaat gebruiken. De verschillende glijmiddelen worden opgedeeld in deze categorieën:

  Glijmiddel op basis van olie is niet te gebruiken in combinatie met condooms. Het glijmiddel is gemaakt van olie en dit kan het latex aantasten, het kan mogelijk oplossen. Olie is lastig op te ruimen, er is een hoop water en zeep nodig om het glijmiddel na gebruik schoon te maken.

  Condoom.nl glijmiddel waterbasis 500ml en 100ml. Als je glijmiddel gebruikt voorkom je vaginale droogte. Gebruik extra glijmiddel als je natuurlijke vochtigheid niet op orde is.

  Glijmiddel op waterbasis

  Glijmiddel op waterbasis is te gebruiken in combinatie met vrijwel elk condoom en seks speeltje. Op de verpakking is altijd informatie te vinden over het gebruik in combinatie met andere producten, bekijk daarom ook beide verpakkingen wanneer je wilt combineren. Glijmiddel op waterbasis heeft vele voordelen in gebruik, deze hebben wij van Condooms.be even op een rij gezet voor jullie:

  • Goed te combineren met condooms en speeltjes

  • Makkelijk schoon te maken

  • Geeft geen vlekken

  • Goedkoper vergeleken met glijmiddel op oliebasis

  Waar kun je glijmiddel voor gebruiken? 

  1. Gebruik het als je alleen bent: Glijmiddelen op waterbasis zijn een uitstekend hulpmiddel om je te helpen ontspannen terwijl je masturbeert. Vergeet de meeste bodylotions als glijmiddelvervangers, dit omdat ze schadelijke chemicaliën bevatten. Gebruik in plaats daarvan een glijmiddel naar keuze.

  2. Masseer je partner: Vervolgens kun je het gebruiken om je partner te masseren. Wanneer je massageolie op is, is een glijmiddel een perfecte vervanging. Het beste eraan is dat het je lakens niet als olie bevlekt. Je kunt het ook gebruiken voor een sexy massage en tijdens de massage gewoon naar beneden gaan totdat je je intieme zones bereikt.

  3. Verbeter de sensaties tijdens het voorspel: Sommige mensen zijn gevoelig voor verschillende chemicaliën die in glijmiddelen worden aangetroffen, maar willen toch plezier hebben tijdens het voorspel. Door een volledig natuurlijk, organisch glijmiddel op waterbasis op uw intieme delen aan te brengen tijdens het voorspel, zal de ervaring soepeler verlopen en zult je merken dat je van het moment geniet.Smaak glijmiddel

  4. Gebruik het voor een pijpbeurt: Is het je ooit overkomen dat je te weinig spuug hebt of dat het te snel droogt? Het gebeurt altijd, maar je kunt het voorkomen. Gebruik in plaats daarvan glijmiddel op waterbasis. Je merkt het verschil tussen het glijmiddel en het spit niet en je kaak wordt minder vermoeid. Je kunt ook kiezen voor een glijmiddel met een smaakje voor een perfecte pijpbeurt.

  5. Verbeter vaginale geslachtsgemeenschap: Het verbeteren van vaginale geslachtsgemeenschap is de belangrijkste reden waarom je een glijmiddel zou moeten gebruiken. Breng indien gewenst een paar druppels of een paar druppels meer aan op het condoom, op de penis of de vagina. Als de wrijving oncomfortabel aanvoelt, breng dan meer aan.

  6. Maak anale seks prettiger: Mensen gebruiken speeksel voor veel verschillende activiteiten tijdens seks. Anale seks is een van die activiteiten waarbij je geen speeksel mag gebruiken. Het droogt erg snel uit en wordt binnen enkele seconden ondoeltreffend. Gebruik in plaats daarvan een mild glijmiddel op waterbasis. Aangezien je daar geen natuurlijke smering hebt, moet je ervoor zorgen dat je zoveel mogelijk aanbrengt.

  7. Gebruik het met je seks speeltjes: Deze is duidelijk. Je moet glijmiddelen gebruiken bij je seks speeltjes, vooral als je alleen bent. Hoe zou je ze anders mooi kunnen laten glijden? Zorg ervoor dat je een glijmiddel op waterbasis gebruikt en geen glijmiddel op oliebasis, aangezien het gemakkelijk van speelgoed, lakens en uw lichaam afwast. Gebruik ook geen glijmiddel op siliconenbasis met speelgoed, omdat ze kapot gaan.

  8. Klein druppeltje in het condoom: Je hebt waarschijnlijk meer op het condoom gedaan, maar heb je er ooit aan gedacht om een beetje glijmiddel in het condoom te doen? Het gebruik van een condoom mag seks niet bederven. Als je denkt dat condoom droog aanvoelt, breng dan wat glijmiddel aan op de boven- en binnenkant van het condoom! Op deze manier zullen jullie allebei andere sensaties voelen dan wanneer je alleen condooms gebruikt. Nogmaals, let op wat je koopt. Glijmiddelen op oliebasis zullen latexcondooms beschadigen, dus het is een veilige keuze om met een glijmiddel op waterbasis te gaan.

  9. Gebruik het om verschillende erogene zones te stimuleren: Zoals je kunt zien, kun je glijmiddelen niet alleen gebruiken voor de directe toepassing op de intieme delen van jouw of je partner, maar ook voor andere activiteiten. Probeer het te gebruiken wanneer je de erogene zones op elkaars lichaam wilt stimuleren. Voor het geval je de term niet kent: deze zones zijn de plaatsen op je lichaam die een hogere gevoeligheid voor stimulatie hebben en seksuele opwinding of een orgasme kunnen veroorzaken. Behalve je onderhuidse gebied, kun je zo'n reactie bereiken met oren, nek, tepels, dijen of voeten.

  10. Gemakkelijker inbrengen van de tampons: Ten slotte is er een onconventioneel gebruik van een glijmiddel op waterbasis. Het kan uw werk beter beheersbaar maken als je een tampons inbrengt. De meeste vrouwen hebben geen natuurlijke smering in een paar seconden, dus het is veel sneller om een beetje glijmiddel op de rand van een tampon aan te brengen voordat je deze inbrengt.

  Durex Glijmiddelen

  Durex Natural Glijmiddel

  Durex is een merk met al meer dan 90 jaar ervaring. Durex staat voor: fijne seks voor iedereen. Ben jij op zoek naar Durex glijmiddel voor een sensuele ervaring of wil je plezierverhogend glijmiddel om seks comfortabeler te maken? Condooms.be heeft alle glijmiddel van Durex op voorraad. Durex heeft verschillende soorten glijmiddelen zodat er voor iedereen wel wat tussen zit. Durex heeft het juiste glijmiddel voor vaginale seks, anaal gebruik of voor op seksspeeltjes. Durex-glijmiddel is er met verschillende smaakjes, tintelend effect of voor een intenser orgasme. Durex heeft ook massage-2-in-1-glijmiddel: hiermee vang je twee vliegen in één klap, want je kunt na die sensuele massage gelijk intiem zijn. Durex heeft ook glijmiddel speciaal ontworpen uit 100% natuurlijke ingrediënten, Durex-glijmiddel naturel. Durex-glijmiddel naturel beschermt je natuurlijke pH-waarde en zorgt daardoor dat de natuurlijk balans van je vagina behouden blijft. Durex-glijmiddel naturel is verkrijgbaar in een Nuaturel, Extra Sensitive en Hydra+ variant.

  Durex Orgasm Intense Gel

  Durex Orgasm Intense Gel is een gel op waterbasis die de clitoris meer stimuleert. Deze gel op waterbasis is geen glijmiddel, het geeft extra stimulatie. Met deze stimulerende gel bestel je als het ware 20 orgasmes voor jouw vriendin of voor jezelf!  Alle voordelen van dit glijmiddel lees je hier.

  Durex-glijmiddel aanbieding

  Koop jij graag jouw Durex-glijmiddel in de aanbieding? Dan zit je bij Condooms.be goed! Condooms.be heeft regelmatig Durex aanbiedingen Heb je nog een vraag of wil je persoonlijk advies? Stuur dan een mail naar onze klantenservice of chat wanneer

  Naturel glijmiddel

  Durex Naturel Lubricant heeft PH-balans eigenschappen, waardoor de gel geschikt is voor zijn en haar geslachtsdelen. Durex Naturel Lubricant met hydraterende formule bevat 100% natuurlijke ingrediënten. Wil je meer weten over Durex Naturel glijmiddel, lees dan hier verder.

  Siliconen glijmiddel

  Pjur Siliconen glijmiddel

  Glijmiddel op siliconen basis is iets wat de laatste jaren steeds populairder wordt. Het glijmiddel heeft vele voordelen en zit daarom al vaak standaard op een condoom. De meeste merken maken gebruik van glijmiddel wat voorafgaand al op het condoom wordt aangebracht. De voordelen van glijmiddel op siliconenbasis zijn:

  • Droogt niet op, daarom werkt het langer

  • Voelt zacht aan

  • Je hebt er minder van nodig (in tegenstelling tot andere glijmiddelen)

  Aan ieder product zitten voor bepaalde mensen nadelen, mogelijke nadelen voor je zouden kunnen zijn:

  • Lost niet op met water, is daarom moeilijker te verwijderen (schoonmaken)

  • Het is duurder dan glijmiddel op waterbasis

  • Speeltjes van mindere kwaliteit siliconen kunnen worden aangetast

  Zijn glijmiddelen op siliconenbasis veilig in gebruik?

  Vanwege hun hypoallergene eigenschappen zijn siliconenglijmiddelen voor de meeste mensen veilig om te gebruiken. Bovendien worden de ingrediënten door seks experts over het algemeen als veilig beschouwd. Glijmiddelen op basis van siliconen bevatten siliconenpolymeren (meestal cyclopentasiloxaan, dimethicon en dimethiconol), dit zijn ingrediënten die de huid veilig omhullen om de gladheid te geven die van een glijmiddel gewenst is.

  Hoe kies je het beste glijmiddel op siliconenbasis?

  Bedenk waarvoor je het gaat gebruiken. Hoewel siliconen glijmiddelen geweldig zijn voor huid-op-huid spelen en volkomen veilig zijn om te gebruiken met condooms, handschoenen en beflapjes – voor siliconen seks speeltjes is het niet geschikt, omdat siliconenspeelgoed van lagere kwaliteit het risico lopen te verslechteren door het gebruik van siliconenglijmiddel. Dus als je van plan bent siliconenspeelgoed te gebruiken, moet je een ander glijmiddel gebruiken.

  Controleer het ingrediëntenetiket. Een paar siliconenglijmiddelen hebben additieven (zoals sensatiesmeermiddelen en gearomatiseerde plectrums) die het verwarmende eigenschappen of andere veranderingen geven, en mensen kunnen deze al dan niet willen als onderdeel van de ervaring. Controleer dus of er geen toegevoegde ingrediënten zijn bij het kopen van een siliconen glijmiddel als je een gevoelige huid hebt.

  Zaaddodend glijmiddel

  is geen siliconen glijmiddelen en ook geen natuurlijk glijmiddel

  Zaaddodend glijmiddel is gemaakt om de zaadcellen die achterblijven na de seks te vernietigen. Latex condooms bevatten geen zaaddodend glijmiddel omdat de combinatie ervan kan zorgen voor een overgevoeligheid bij sommige mensen. Door deze combinatie komt een bepaalde stof vrij, namelijk nonoxynol-9, deze veroorzaakt de overgevoeligheid.

  Wel is er een alternatief beschikbaar, namelijk Contra Gel Green. Deze gel dood de zaadcellen niet maar verslechtert ze wel. De gel zorgt ervoor dat de cellen vertraagd worden met behulp van melkzuren. De zaadcellen kunnen daardoor moeilijk en te langzaam voortbewegen.

  Kan ik glijmiddel gebruiken tijdens de zwangerschap?

  Ja, tijdens de zwangerschap kan je zonder problemen glijmiddel gebruiken. Sommige vrouwen hebben juist tijdens de zwangerschap geen glijmiddel nodig, dit omdat zij vochtiger zijn. Wil je toch glijmiddel gebruiken dan is dit geen enkel probleem. De baarmoedermond is geheel afgesloten zo kan er niets naar binnendringen. 

  Welk glijmiddel kan ik gebruiken tijdens de zwangerschap?

  In principe kan je elk glijmiddel gebruiken tijdens de zwangerschap. Het maakt hierin niet uit of dit nu een glijmiddel op waterbasis of siliconenbasis is. Wel bestaan er speciale glijmiddelen die je kan gebruiken tijdens de zwangerschap, maar deze zijn niet noodzakelijk om te gebruiken. 

  Glijmiddel voor meer comfort

  Een glijmiddel kan zorgen voor meer comfort in de slaapkamer. Een glijmiddel helpt de intieme zones zachter en vochtiger te maken waardoor er geen stroeve en mogelijk pijnlijke momenten naar voren komen. De stimulans wordt intenser wanneer de intieme delen vochtig zijn.

  Sommige glijmiddelen zijn ook prima te gebruiken als massage gel. Dit staat vermeld op de verpakking, niet alle glijmiddelen zijn hiervoor te gebruiken. Het is ook belangrijk om te weten dat je geen massageproducten kunt gebruiken als glijmiddel wanneer dit niet staat aangegeven. Massageproducten bevatten vaak stoffen die mogelijk condooms en speeltjes kunnen aantasten, zoals parfum en olie. Deze producten kunnen de intieme zones ook irriteren.

  Anaal glijmiddel voor anale seks

  anaal glijmijdel siliconen glijmiddelen

  Hier bij Condooms.be hebben we een reeks anaal vriendelijke glijmiddelen die je vrijwel zeker zullen helpen op weg naar geweldige anale seks. Wil je hier meer over lezen dan verwijzen we je graag naar onze pagina met alles over glijmiddel voor anale seks .

  Veilige seks

  Veilige seks betekend niet alleen het dragen van een condoom. Zoals eerdergenoemd kunnen bepaalde producten elkaar aantasten, het is daarom belangrijk alle verpakkingen goed te bestuderen voordat je producten kunt gaan combineren. Het is mogelijk dat producten elkaar aantasten waardoor de producten niet de garantie bieden die zij normaal wel bieden.

  Een combinatie van producten is wel mogelijk, wanneer je de juiste glijmiddel combineert is er niets aan de hand. Let wel op de volgorde, hiermee bedoelen we het aanbrengen van de producten. Breng altijd eerst het condoom aan voordat je glijmiddel aanbrengt, dit omdat wanneer je het glijmiddel eerst aanbrengt je een glibberig oppervlak creëert waardoor het condoom misschien af kan glijden.

  • Copyright © 2024 Condooms.be