Bondage & fetish

Filteren
Sorteer op:

10 artikelen

  Heb je altijd al van Bondage gehoord en zou je het graag eens willen proberen, maar ben je een beetje bang? Condoom.nl begeleidt je bij het ontdekken van de meest erotische en fantasierijke spellen die je ooit hebt gezien. Van eenvoudige satijnen verbanden en handboeien tot kits geïnspireerd op de roman die veel hoofden deed draaien: Fifty Shades of Grey - 50 Shades of Grey.

  Bondage is een erotische praktijk die bestaat uit het beperken van de bewegingen van de partner door hun zintuigen te remmen. Velen schamen zich in de aanwezigheid van vreemde en bijzondere accessoires, ook al is de nieuwsgierigheid en het verlangen om te spelen sterk. En dit komt omdat velen denken dat bondage vaak een ongezonde, onveilige en "maniakale" praktijk is. Jammer dat maar weinig mensen weten dat slechts een paar handboeien genoeg zijn om Bondage te doen. Maar bovenal weten maar weinigen dat het uiten van hun seksuele verlangens goed is voor het lichaam en de munt.

  Het is niet nodig om een arsenaal aan gereedschappen te hebben die gevaarlijk zijn voor de gezondheid, de kits en losse onderdelen die wij je aanbieden kunnen door iedereen worden gebruikt.

  Bondage is niet alleen seks, het is ook het ervaren van nieuwe sensaties en emoties, het spelen van allerlei soorten rollenspellen, van de meest veeleisende tot de meest leuke. Verken het lichaam van de partner op zoek naar de meest gevoelige en opwindende erogene zones. Probeer nieuwe orgasmes en prikkel je fantasie.

  Laat alle remmingen los en doe wat je lichaam van je vraagt. Gebruik bondage om je driften de vrije loop te laten.

  Bondage kit: accessoires en soorten Koppelseks kan niet spannender zijn met de accessoires en kits gewijd aan Bondage die je vindt in ons assortiment. Perfect voor de meest timide en voor de meest gedreven!

  Pluche en echt metalen handboeien, tepelzuigers, zwepen, anale seksspeeltjes voor wie graag durft en sensuele satijnen bandages. Kies je favoriete spel en bereid je voor om je fantasie de vrije loop te laten.

  Weet je dat met je ogen dicht emoties en sensaties worden versterkt? Ervaar het intense genot van Anastasia onder de lakens Bind je partner aan het bed met de handboeien en blinddoek haar, borstel haar lichaamslijnen met de gevederde zweep, maak haar aan het lachen en geniet tegelijkertijd. Bondage is niet alleen hardcore seks, het is ook sensualiteit en erotiek.

  Stimuleer seksueel genot door onvoorstelbare punten op haar lichaam. Voorwerpen en accessoires die u nog nooit hebt gebruikt, zullen je misschien verrassen. Heb je ooit seks gehad met een vibrerende ring? Een accessoire dat misschien triviaal en nutteloos lijkt totdat je het probeert. Ontdek het in de bondage kits die we aanbieden.. Stel jezelf voor met je partner die je streelt en al je wensen vervult, of wees haar "slaaf" voor één nacht, speel "Master & Slave". Kies de doos die u verkiest: Bondage-objecten en accessoires gewijd aan vrouwelijk en mannelijk orgasme.

  Bondage: een intense zintuiglijke ervaring met de juiste seksspeeltjes Het stimuleert seksueel genot door aanraking en geur, begeleidt seks met een gearomatiseerd intiem glijmiddel of met opwindende massagekaarsen. Onthoud: bij spelen gewijd aan Bondage wordt het gebruik van een intiem glijmiddel op waterbasis of op siliconenbasis vaak aanbevolen om de seksuele ervaring nog spannender en stimulerender te maken: bekijk ons aanbod en kies uit de voorstellen van de beste intieme glijmiddelen. En waarom niet, ontdek ook de lijn spannende gels voor jou.

  Dompel jezelf onder in de fantasiewereld van grenzeloze seks. Ontdek de speciale Bondage-categorie en kies het erotische spel dat je voorkeur heeft. Een erotische wereld om te ontdekken en te beleven. Waar wacht je op?

  • Copyright © 2024 Condooms.be