Masturbator

Filteren
Sorteer op:

33 artikelen

  Wat is een mannelijke masturbator? 

  Een masturbator is een seksueel hulpmiddel dat wordt gebruikt door mannen en mensen met penissen om seksuele stimulatie te krijgen die leidt tot orgasmes. Mannelijke (of zelfs vrouwelijke) masturbatie wordt in algemenere termen ook wel 'jezelf bevredigen' genoemd. Het belangrijkste doel van masturbatie is het krijgen of bereiken van een orgasme - de fysieke en mentale sensatie die wordt ervaren tijdens de climax van seksuele opwinding

  . …Dat is tenslotte waar we allemaal naar hunkeren. 

  Deze seksspeeltjes kunnen handmatig worden aangedreven met je handen of elektrisch, afhankelijk van je persoonlijke smaak en voorkeuren. Mannelijke masturbators zijn er ook in verschillende openingen om verschillende soorten penetrerende seks te simuleren. Er zijn bijvoorbeeld verschillende soorten speelgoed om te simuleren: 

  • Vaginale seks 
  • Orale seks 
  • Anaal spelen, 
  • Edging 

  Als je eenmaal een idee hebt van wat je de kick geeft van de bovenstaande opties, kun je nu beginnen de zoektocht naar het juiste seksspeetje. 

  Hoe gebruik je een mannelijke masturbator?

  Mannelijke masturbators worden gebruikt om dingen op te fleuren in de slaapkamer met je partner of alleen als je solo seks wilt. Maar voordat we ingaan op hoe deze mooie apparaten echt werken, moet je weten dat er verschillende soorten mannelijke masturbators zijn. 

  Soorten mannelijke masturbators en hoe ze werken?

  Er zijn verschillende soorten mannelijke masturbators, namelijk: 

  Handbediende mannelijke masturbators of Penis stokers.

  Dit zijn masturbators die bedoeld zijn om met één hand te worden vastgehouden, zoals de naam al doet vermoeden, en ze zijn meestal draagbaar. Je kunt hem in één positie houden of in je handen houden terwijl je hem op en neer beweegt over je penis. Deze strokers komen normaal gesproken als holle tunnels of mouwen met een zeer gestructureerde binnenkant die je penis stimuleren terwijl je hem langs je schacht beweegt. Je kunt de effecten voelen zelfs voordat je hard wordt als je zeer gedetailleerde strokers in handen hebt. En het geweldige nieuws is dat je deze strokers kunt gebruiken tijdens je voorspel of daadwerkelijke seks.

  Automatische strokers  

  Automatische strokers hebben ingebouwde motoren die de stimulerende sleeve op en neer langs je penis bewegen en je hebt geen elleboogvet nodig om te werken. Een goed voorbeeld van een automatische stroker is de Satisfyer Men Heat, die zeer krachtige vibraties heeft  en een functie om hem op te warmen en oplaadbaar is. De Saisfyer Men Heat is ook een fantastische automatische masturbator die gebruik maakt van de populaire SenSonic-technologie die je penis stimuleert via sonische pulsen en niet via de traditionele vibraties. Deze heeft ook een Cruise Control-functie waarmee je de masturbator in "automatische piloot" kunt zetten en handsfree kunt genieten. Er zijn ook andere automatische strokers die gewoon als mounts fungeren. Ze stellen je in staat om je vibrerende of niet-vibrerende sleeves op een sleeve-mouwhouder te passen en je te laten genieten van geautomatiseerde seks. Een goed voorbeeld is de Fleshlight

  Bekijk ook eens: Satisfyer vibrators en masturbators

  Pocketvagina's- Eggs

  Deze masturbators, ook wel bekend als pocket pussies, zijn zowel pocketvriendelijk (meestal) als mobiel. De meeste mensen gebruiken ze vanwege hun discrete karakter en kunnen in je zak worden bewaard en niemand zal weten dat het er is. Ze zijn het beste voor op reis of als je er graag een uittrekt tussen pauzes op het werk door. *knipoog Bovendien zijn de meeste modellen, vooral die van TPE, ontworpen voor eenmalig gebruik en moeten ze daarna worden weggegooid. Er zijn echter duurzamere opties gemaakt van siliconen van medische kwaliteit die opnieuw kunnen worden gebruikt, mits je ze goed schoonmaakt en onderhoudt. Anderzijds… We hebben ook eivormige mannelijke masturbators die, zoals je misschien al geraden hebt, de vorm van eieren hebben en ook draagbaar zijn. Hun ovale ontwerp zorgt voor een brede toegang tot de penis. Sommige bieden zuigkracht die zowel de punt van de penis als het lichaam stimuleert. En hoezeer sommige merken ook beweren dat ze duurzaam en herbruikbaar zijn, je kunt ze maar ongeveer 6 maanden gebruiken voordat de mouw papperig wordt, zijn textuur verliest en… bleh. 

  Sekspoppen - realistische mannelijke masturbators 

  Sekspoppen/realistische mannelijke masturbators zijn beide ontworpen als echte menselijke delen. Ze zijn doordringbaar en hebben openingen die je het gevoel geven dat je echte seks hebt als je eenmaal klaar bent. Je zult sekspoppen vinden die de vagina en / plus kont, een mond of een heel (sexy) menselijk lichaam nabootsen. Het is altijd aan te raden om royale hoeveelheden glijmiddel te gebruiken bij het gebruik van dit soort masturbators om maximaal genot te krijgen. 

  Hoe maak je een mannelijke masturbator schoon? 

  Het schoonmaken van je masturbator is erg belangrijk en een MUST. Als je je masturbator niet schoonmaakt, nodig je bacteriën uit voor een feestje met je lichaamsvloeistoffen! Geen goed idee of een feest waar je graag bij zou willen zijn. Hoe dan ook: Warm water werkt meestal goed met de meeste seksspeeltjes. Combineer het met een mooie zeep die schuimt en zacht poetst, en je bent klaar om te starten. Je kunt ook een antibacteriële seksspeeltjesreiniger gebruiken. Ze zijn zeer efficiënt in het doden van bacteriën die op het oppervlak van je speelgoed op de loer liggen. Je moet gewoon verdragen dat je er een gebruikt die ook veilig is voor de menselijke huid. Voer altijd willekeurige controles uit na elk gebruik om eventuele breuken of snijwonden te identificeren. Dit is waar de meeste bacteriën zich ophopen. Het is belangrijk om die plekken schoon te maken of gewoon ander speelgoed te kopen als de schade te groot is.

  Hoe verwarm je een mannelijke masturbator?

  Het is altijd belangrijk om je masturbator vooraf op te warmen. Dit geeft een meer levensechte uitstraling en brengt je meteen in de stemming.

  Je kunt de binnenkant van je speeltje vullen met een klein beetje warm water (iets heter dan de normale lichaamstemperatuur) en de ingang blokkeren zodat de stoom en het hete water een paar minuten niet kunnen ontsnappen.

  Een andere manier is om je glijmiddel op te warmen. Een manier om dit te doen is door de glijmiddelfles een paar minuten in warm water te dompelen.

  Veel Gestelde Vragen

  1.  Wat is het verschil tussen een Fleshlight en een mannelijke masturbator? Fleshlight is een bekend merk van mannelijke masturbators. Hoewel het niet het enige merk is, is het waarschijnlijk een van de oudste merken die een uitgebreid assortiment producten voor penisstimulatie aanbiedt.
  2. Wat is het beste glijmiddel om te gebruiken met een mannelijke masturbator? Als experts raden we glijmiddelen op waterbasis aan als de beste glijmiddelen voor gebruik met een masturbator.
  3. Glijmiddelen op waterbasis zijn vrij van schadelijke chemicaliën en zijn zeer comfortabel en kunnen op elk type seksspeeltje worden gebruikt. Ze zijn ook vrij eenvoudig schoon te maken als ze op de omringende stoffen morsen. Glijmiddelen op siliconenbasis zijn daarentegen niet aan te raden, omdat ze speelgoed van siliconenmateriaal beschadigen. Glijmiddelen op oliebasis staan erom bekend dat ze helpen bij het soepel inbrengen van de penis. Ze zijn echter op de een of andere manier moeilijk af te vegen en zijn niet zo consistent als glijmiddelen op waterbasis.
  4. Kan masturbatie je impotent maken? Het antwoord op deze vraag is simpelweg nee. Er wordt algemeen aangenomen dat continu masturberen kan leiden tot erectiestoornissen. Dit is een mythe die niet op feiten is gebaseerd. Erectiestoornissen hebben verschillende psychologische en fysieke oorzaken en in sommige gevallen zelfs beide.
  5. Kunnen masturbators beter zijn dan seks? Het hangt af van je doel tijdens seks. Het kan dus een ja of een nee zijn. Met masturbators ervaar je een zeer goed orgasme. Het is verreweg te verkiezen boven ouderwets masturberen, maar het is oneerlijk om het te vergelijken met seks.
  • Copyright © 2024 Condooms.be