Top 10 producten die ervoor zorgen dat je het langer volhoud in bed

Top 10 producten die ervoor zorgen dat je het langer volhoud in bed

Vertragingscondooms, gels of sprays, zoals de naam al doet vermoeden, helpen mannen om de liefdessessie te verlengen door de ejaculatie tot op zekere hoogte uit te stellen. Vertragingscondooms bevatten vaak een gel of crème met benzocaïne, een chemische stof die bekend staat om zijn desensibiliserende eigenschappen. Wanneer de penis van de man in contact komt met benzocaïne, zal dit het gevoel enkele minuten verminderen, waardoor de man het enkele minuten langer volhoudt.

Voor mensen met voortijdige ejaculatieproblemen kunnen Delay sprays of gels een vermomde zegen zijn. Het kan haar in grote mate verrukken, omdat ze zelfs voor een langere duur dan de normale duur van vaginale penetratie kan genieten. Maar dit komt met gezondheidswaarschuwingen.

Bekijk ook eens: Hoe houd je een erectie langer vol?

1 Durex Performa 

De perfecte condooms voor een langdurig plezier. Durex Performa is voorzien van een speciaal glijmiddel in de top van het condoom dat helpt het hoogtepunt uit te stellen en de seksuele opwinding te verlengen voor langdurigere seks. Uniek Easy- on anatomisch gevormd condoom met reservoir Natuurlijk rubber (speciaal behandeld zodat de condooms minder naar latex ruiken) Transparant met glijmiddel, bevat 5% benzocaïne. 

2 Pjur Superhero Spray

Pjur Superhero Spray, het bijzondere verzorgingsproduct, is speciaal ontwikkeld voor een langer genot bij de man. Het verfrist, verhoogt de soepelheid en gaat door de bijzondere ingrediënten overgevoeligheden van de penis tegen. Zo zorgt Pjur Superhero Spray ervoor om het orgasme uit te stellen. Doordat er geen libocaine en benzocaïne bevat is dit product een mooie nummer 2.

  • Het verfrist, verhoogt de doorbloeding
  • Stelt het orgasme uit
  • Te gebruiken in combinatie met condooms
  • Bevat geen libocaine en benzocaïne!  

3 Durex Mutual Climax condooms 

Op nummer één staat Durex Orgasmic Dit condoom heeft in de top een glijmiddel in de top van het condoom wat helpt het hoogtepunt uit te stellen. 

  •  Latex condooms
  • Uniek Easy- on anatomisch gevormd condoom met reservoir
  • Transparant en met glijmiddel, bevat 5% benzocaïne
  • Natuurlijk rubber (speciaal behandeld zodat de condooms minder naar latex ruiken)  

4 Pjur Superhero Gel

Pjur Superhero Gel is geschikt voor uitwendig gebruik op de penis. Het verfrist, verhoogt de doorbloeding en gaat door de bijzondere ingrediënten overgevoeligheden van de penis tegen. Deze laatste eigenschap is ideaal voor mannen die het probleem hebben dat ze vroegtijdig klaarkomen! Nu is het mogelijk om langer te vrijen zonder angst dat men te snel klaar komt.

5 Pjur Superhero Delay Serum

Het innovatieve vertragingsserum voor mannen. De gel creëert een beschermende film over de penis die de gevoeligheid kan verminderen zonder te verdoven.

6 Condoom.nl Delay gel (tip!)

Samen klaarkomen: het is de natte droom van ieder stel. Als je vroegtijdig ejaculeert, kan dat de pret behoorlijk drukken. De oplossing is deze delay gel, die je op je eikel smeert. Het verdovend effect zorgt ervoor dat jij bepaalt wanneer je klaarkomt. 

7 Condoom.nl Delay Spray 

Delay spray is een goed alternatief voor om langer door te gaan. Met het handige sprayflesje brengt je het op je eikel aan, waarna er tijdelijk een verdovend effect optreedt. Het gevolg? Je houdt het veel langer vol in bed, terwijl je langzaam naar een spetterend orgasme toe werkt. Je partner zal je dankbaar zijn!

8 Stay Hard Cockring

Eén ring houdt zijn bloedsomloop vast, waardoor de zaadlozing lekker lang wordt uitgesteld; met twee ringen krijgt hij werkelijk een supererectie en met drie ringen kunnen jullie eindeloos lang doorgaan!

9 Condoom.nl Extra sterke dikkere condooms

Een dikker condoom beschermt je niet alleen voor een ongewenste zwangerschap en SOA. Als het condoom dikker is wordt het gevoel minder op de eikel en kan je daardoor je zaadlozing uitstellen. Superhandig zonder allerlei middeltjes.

10 Verstelbare Cock ring Velv'Or

De JBoa van Velv'Or is een volledig verstelbare penisring die is ontworpen om de penis aan de basis te vernauwen, wat resulteert in superharde, langdurige erecties en euforische ejaculaties.

Bekijk ook eens: Klaarkomen uitstellen: Hoe doe je dat?  • Copyright © 2023 Condooms.be