Quicky Condoom

Quicky Condoom

Gescheurd condoom voorkomen?

Een condoom omdoen. Het kan een vervelende klus zijn en een echte moodkiller zijn. Dan ben je weer aan het stunten, omdat het niet makkelijk afrolt of kom je er tijdens de seks achter dat het condoom stuk is gegaan toen je het aanbracht. 

Wist je dat condooms het vaakst scheuren doordat ze onvoorzichtig aangebracht worden? Scherpe nagels of ringen zijn vaak de grootste boosdoener. Hierdoor komen er kleine beschadigingen of scheurtjes in het condoom, waardoor het tijdens te seks kapotgaat.  

Het Quicky condoom zorgt ervoor dat jouw condoom netjes en veilig afgerold kan worden, zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken of je het wel goed aandoet. 

Door het blauwe lipje aan de zijkant kun je het condoom makkelijk afrollen, zonder het condoom aan te hoeven raken. Supersnel en gemakkelijk! Nooit meer gestuntel of problemen bij het aandoen van je condoom. Ook nooit meer latexgeur aan je vingers! Dat klinkt toch perfect?

Voor wie is het Quicky condoom? 

Ons huismerk condooms zijn voor iedereen geschikt. Met keuze uit onze 8 verschillende modellen vind je hier ongetwijfeld een voorbehoedsmiddel passend bij jouw seksleven. Het Quicky condoom is perfect voor jou als je gemakkelijk en snel een condoom om wil doen en zeker wil weten dat het condoom niet beschadigd raakt. 

Hoe werkt het Quicky condoom? 

Wil je weten hoe het Quicky condoom werkt? Bekijk dan onze video:

Waar kun je het Quicky condoom bestellen? 

Het Quicky condoom is vanaf nu te bestellen in onze webshop en maakt deel uit van ons eigenmerk. Geen zin om op onze website te zoeken? Bestel dan hieronder en probeer het zelf uit!   • Copyright © 2023 Condooms.be