Quicky Condoom

Quicky Condoom

Zonder gedoe een condoom omdoen: Hoe dan?

Een condoom omdoen kan soms een vervelende klus zijn. Het gebeurt nogal eens dat tijdens de seks kapotgaat of in het heetst van de strijd het condoom beschadigd raakt. Maar wist je dat de voornaamste reden voor een gescheurd condoom vaak ligt in de manier van aandoen? Onvoorzichtig aangebracht, zoals scherpe nagels, kunnen leiden tot minuscule scheurtjes die onder druk kunnen leiden dat het condoom stuk gaat.

alweer een condoom kapot? Een echte moodkiller! Ga Quicky condoom bestellen; met het blauwe lipje aan de zijkant kun je kleine beschadigingen voorkomen. Je bent er slechts een halve minuut mee bezig als je het goed aandoet. Het handige systeem is voor iedereeen geschikt.

Maak kennis met het Quicky condoom, dé beste latex oplossing die het mogelijk maakt je condoom netjes, veilig en snel aan te brengen, zonder zorgen over scheurtjes of beschadigingen zoals bij andere condooms. Dankzij het innovatieve blauwe lipje aan de zijkant kan je het condoom makkelijk afrollen, zonder het met je handen aan te raken. Dit betekent geen geklungel meer, geen onderbreking van het moment en geen onaangename latexgeur aan je vingers.

Het Quicky Condoom: Geschikt voor iedereen

Het Quicky condoom, dat je alleen bij Condooms.be kunt kopen, maakt het gebruik van condooms een stuk makkelijker. Dit slimme condoom helpt je om het condoom snel, makkelijk en veilig om te doen met een speciaal blauw lipje aan de zijkant, zodat je het condoom als de penis niet direct hoeft aan te raken. Dit betekent minder kans dat het condoom scheurt omdat je per ongeluk iets verkeerd doet of omdat je scherpe dingen zoals lange nagels of sieraden draagt. Het Quicky condoom lost een bekend probleem op en maakt je intieme momenten beter, zonder je zorgen te maken over veiligheid. Zo blijft je opwinding maximaal! 

Net als de andere modellen, is het Quicky condoom gemaakt van de beste latex. De CE 0123-certificering garandeert een hoge kwaliteit, terwijl de prijs stukken lager is dan die van grote merken met een flink marketingbudget. Het Quicky condoom van Condooms.be is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar gemak en betrouwbaarheid bij het aanbrengen van een betaalbaar en veilig condoom.

Hoe Gebruik Je Het Quicky Condoom?

Benieuwd naar de werking van het Quicky condoom? Bekijk onze instructievideo voor een duidelijke uitleg over hoe dit condoom jouw seksleven eenvoudiger en veiliger kan maken.

Huismerk condooms: een veilig gevoel 

Naast onze Quicky condooms, wat makkelijk afrolt, hebben we nog andere huismerk condooms in ons assortiment. Van standaard condooms met een normale breedte, dunne condooms en extra grote condooms tot aan Aardbei smaakjes condooms en intens condooms met ribbels en noppen voor extra stimulans. Met 8 verschillende condooms en 10 verschillende glijmiddelen in ons assortiment vind je hier ongetwijfeld een voorbehoedsmiddel passend bij jouw seksleven past. 

Ervaar het zelf; bestel Jouw Quicky Condoom Vandaag Nog 

De reviews van onze klanten via Ekomi the feedback company liegen er niet om; de bijkomende voordelen kan je nu zelf ervaren. Bestel vanuit je luie stoel en ervaar zelf hoe het werkt. Met een Quicky condoom van Condooms.be is het aandoen van een condoom nooit meer een vervelende klus. Klik hieronder en plaats vandaag nog je bestelling!

Condooms.be Quicky Condooms — 12 stuks

(0 beoordelingen)
7,95 5,96
Op voorraad


  • Copyright © 2024 Condooms.be