Condooms.be Condooms


Soort condoom


Omtrek


Dikte


Textuur


Smaak condoom

Filteren
Sorteer op:

10 artikelen

  Condooms.be: eigen merk condooms

  Veilig vrijen is voor jou vanzelfsprekend. Om soa’s en zwangerschap te voorkomen gebruik je condooms. Je hebt al meerdere merken geprobeerd en je hebt gezien dat, wanneer je het doosje even vergeet, alle condooms in de basis hetzelfde zijn.

  Waarom zijn condooms zo duur?

  In de webwinkel van Condooms.be vind je de grootste merken, zoals Durex en Pasante. Hun naamsbekendheid en hogere prijzen geven deze namen een imago van kwaliteit en betrouwbaarheid. Maar in feite komen die hogere prijzen door dat marketingbudget. Met andere woorden: jij betaalt mee aan die advertenties en reclames.
  Eigen merk: kies je favoriete model
  Condooms.be komt met een eigen lijn condooms. In kwaliteit zijn deze minstens zo goed als de voorbehoedsmiddelen met naamsbekendheid. Maar doordat wij geen grote reclamecampagnes opzetten, zijn de prijzen stukken vriendelijker. Kies uit verschillende modellen, verpakt in doosjes van 12 stuks:

  Topkwaliteit condooms tegen voordelige prijzen

  Onze fabrikant gebruikt alleen de beste kwaliteit latex. Ieder condoom wordt gecheckt op productiefouten. Bestaat er maar het kleinste vermoeden dat er een foutje in is geslopen, dan wordt dit condoom vernietigd. De CE 0123-certificering garandeert dat het productieproces veilig, efficiënt en van hoge kwaliteit is.

  Bekijk ook eens: beflapjes van condooms.be

  We zeiden het al eerder, maar benadrukken het graag nog eens: de prijzen van onze condooms zijn bijzonder vriendelijk. Dat betekent dat je dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs krijgt. In combinatie met het gemak van bestellen vanuit je luie stoel, is de keuze voor de Condooms.be-condooms snel gemaakt.

  Weet je welke condoommaat je hebt?

  Nieuw: Condooms.be glijmiddel

  • Copyright © 2024 Condooms.be