5 Seks posities voor de eerste keer seks

5 Seks posities voor de eerste keer seks

Een eerste keer is voor iedereen spannend en kan dan ook zorgen voor veel en hoge emoties. De twijfels zullen er zijn, want wat als ik het fout doe? Een eerste keer hoeft geen “probleem” te zijn of worden. Natuurlijk kan het wat ongemakkelijk aanvoelen, maar wat voelt nu gelijk normaal de eerste keer? Wij van Condooms.be gaan je een beetje de goede weg ophelpen met deze 5 posities die je eerste keer wat minder ongemakkelijk zullen maken.

De missionaris

Dit standje is misschien wel de beroemdste van allemaal en word vaak gezien als het meeste logische. Je kan elkaar recht in de ogen aankijken en zorgt voor een intieme sfeer. De vrouw ligt op haar rug en de man gaat bovenop. Vaak is het voor de man makkelijk om op de elle bogen te leunen en zo zijn gewicht te verdelen. Dit standje zorgt ervoor dat de opening makkelijk te betreden is en is daarom een goede positie voor een eerste keer.

Tijdens een eerste keer is glijmiddel ook niet geheel overbodig. Door de spanning kan het natuurlijk nat worden misschien moeizaam gaan en kan glijmiddel helpen toch zonder eventuele ruwheid binnen te komen.

Girl on top

Voor veel vrouwen is een eerste keer soms net een beetje spannender dan voor mannen. Wanneer de vrouw bovenop zit kan zij het tempo en de diepte van de penetratie bepalen en dat is voor een eerste keer misschien wel fijn. Ze kan zo ontdekken wat voor haar goed voelt. Deze positie is ook goed voor vrouwen om een orgasme te krijgen, en voor mannen natuurlijk een pluspunt met geweldig uitzicht. Omdat de man hierbij onderop ligt en handen vrij heeft kan hij deze gebruiken om haar brosten te strelen of haar vagina.

Op het randje van het bed

Deze lijkt op de missionaris maar is net een beetje anders. De vrouw ligt op haar rug met haar billen op het randje van het bed. Op deze manier kan zij haar benen langs het bed laten hangen of ook op de rand zetten. De man kan tussen haar benen gaan staan en zo staand de vrouw penetreren. De bekken van de vrouw liggen hoger waardoor een diepere penetratie mogelijk is. Deze positie is voor vrouwen ontspannend, omdat hier de mannen vrijwel al het werk doen. Vrouwen hebben hierbij hun handen vrij en kunnen deze gebruiken om hunzelf nog extra te verwennen met vingers of een sextoy.


De draak

Bij de draak ligt de vrouw op haar buik en ligt de man boven op haar. Door kussens onder haar bekken te leggen verhoog je haar en maakt het de penetratie makkelijker. De man heeft een soort gelijke positie als de vrouw en kan haar dan van achter penetreren.

Voor een man is vaak de eerste keer van korte duur, deze positie kan het hoogte punt vertragen waardoor je net wat langer kunt genieten van dit mooie moment. Ook kan je zo op andere plekken kussen en strelen, maak bijvoorbeeld gebruik van de nek en rug.

Lepelen

Lepelen kent iedereen wel, hierbij is de vrouw de kleine lepel en de man de grote lepel. Zo kan de man de vrouw van achter penetreren en kunnen ze tegelijkertijd elkaar knuffelen en strelen. Dit standje zorgt voor een intieme en romantische sfeer waarbij de man ook de intieme zones van de vrouw kan stimuleren.

Bescherm jezelf

De eerste keer seks is een ervaring die je nooit zult vergeten het is daarom fijn als je dit moment ontspannen en voorbereid kunt ervaren. Er zijn talloze standjes waarvan je gebruik kunt maken met je partner du het is belangrijk om het daar dan ook samen over te hebben. Probeer verschillende dingen uit en ontdek zowat bij jou past en wat je lekker vindt.

Ook is het belangrijk jezelf en je partner te beschermen. Gebruik anticonceptie zoals de pil of een condoom en lees jezelf goed in. Een condoom beschermd bijvoorbeeld ook tegen soa’s en de pil doet dat niet. Zorg voor een goede bescherming, want voorkomen is altijd beter als genezen.

Praten over condooms

Je hoeft je niet te schamen om over condooms te praten, maar het is niet ongebruikelijk om verlegen te zijn. Overweeg condooms te gebruiken als een actieve en gezonde optie om uzelf en uw seksuele partner te beschermen. Als uw partner er niet over wil praten of weigert een condoom te dragen, is het belangrijk om uw gezondheidsbehoeften voorop te stellen.

Waarom condooms gebruiken?

Of het nu gaat om een geurversterkend condoom of een rib- en puntvormig condoom, het is altijd een onmisbaar accessoire bij het genieten van prettige en veilige seks. Ze zijn een van de beste manieren om seksueel overdraagbare aandoeningen te bestrijden en een van de meest betrouwbare manieren om ongewenste zwangerschap te voorkomen.

Sommige mensen vinden het ongemakkelijk om condooms te dragen, maar dat is niet nodig. Volg onze eenvoudig te gebruiken 5 stappen en u zult niet fout gaan. Daarnaast zijn er ook verschillende soorten condooms beschikbaar om het genot te verhogen, zoals extra dunne condooms.Hoe meer zelfvertrouwen je hebt, hoe meer ontspannen beide partijen zich zullen voelen.

Bekijk ook eens: Hoe geef je een erotische massage?  • Copyright © 2024 Condooms.be