Dunne condooms top 10!

Dunne condooms top 10!

Dunne condooms van de merken Condooms.be DurexPasanteWingman, en Mister.Size  bestel je makkelijk en snel bij Condooms.be Vandaag besteld = Morgen in huis!

Welke condoom is de dunste condoom? Deze vraag krijgen wij regelmatig te horen. Daarom komen wij, van redactie Condoo met de 10 dunste condooms op een rijtje!!

1 Sagami Original 0.02 - ultradunne latexvrije condooms

Sagami Original 0.02 Condooms zijn ultradunne condooms die je echt moet voelen om het te geloven! Met een dikte van slechts 0,02 mm bieden deze condooms zo dicht mogelijk bij een echt huidgevoel.

2 Durex Feel Thin extra Thin

Op nummer twee staat natuurlijk: Durex Feel Thin extra Thin, het aller dunste condoom van Durex. Dit condoom heeft een dikte van maar liefst 50 Microns. Met het dunste Durex condoom, vrij je veilig en beleef je seks met nog meer gevoel van elkaar.

3 Durex Nude Condooms 

Durex Nude condooms geven een echt huid-op-huid gevoel en zijn ultradun. Daarmee zorgen deze condooms voor een nog natuurlijker gevoel. Dikte van de Durex Nude condooms is 50 micron

4 Condooms.be Extra Dun (Tip!)

Kan veilig vrijen lekker zijn? Reken maar. Ons huismerk condooms heeft allerlei modellen waarmee je beschermd bent en volop geniet. Met het dit condoom kom je zo dicht mogelijk bij het echte gevoel.  

5 Lelo Hex Condooms

LELO HEX condooms zijn ultra dun en zijn voorzien van een HEX- web (oftewel het honingraat wat aan de binnen van de condoom zit). Het LELO HEX condoom is het sterkste condoom ooit! Erg knappe prestatie om dan nog erg dun te zijn met maar liefst een dikte van 45 microns. 

6 My.Size Pro Condooms

My.Size condooms  is het Duitse condoommerk wat  momenteel de 9 verschillende maten condooms produceert. Een goed passend condoom is belangrijk voor de veiligheid, maar draagt voor hem ook prettiger. 

7 Mates Skyn Elite Condooms

Skyn Elite is een ultradunne condoom van Skyn. Waardoor je een bijna zonder ervaring ervaart. Dit super dunne en ultrazachte condoom geeft een buitengewoon sensitief gevoel. Dit komt doordat de condooms worden gemaakt van polyispreen. Dit zorgt ervoor dat de condooms niet alleen latexvrij zijn maar ook zachter en natuurlijker aanvoelen. Klinisch is bewezen dat dit ook de stimulatie voor zowel hem als haar bevorderd. Deze condooms zijn dan ook de ideale keus voor mensen met een latexallergie.

8 Durex Feel Thin Extra Lube

Durex Feel Thin Extra Lube condooms zijn ultradun en is voorzien van extra glijmiddel, die zorgt voor nog meer zachtheid. Het latex is speciaal behandeld zodat ze minder naar latex ruiken.

9 Wingman Condooms

Wingman condooms is het handigste condoom ooit. Het aanbrengen van condooms blijft vaak onhandig. De Wingman condooms zijn hier in revolutionair. Wingman condooms zijn zo gemaakt dat je ze met 1 hand kunt brengen. Geen onhandige momenten meer of moodkillers.

10 Mister Size Condooms

Het voelt pas goed als het goed past! Denk er eens over na: alles wat je op je lichaam trekt - van handschoenen tot hoeden tot jassen - is perfect ontworpen voor jouw maat. En nu is je condoom dat ook. Met een op maat gemaakt MISTER SIZE condoom voel je alles en ben je nergens bang voor!
  • Copyright © 2023 Condooms.be