Dunne condooms top 10!

Dunne condooms top 10!

Welke dunne condooms zijn te koop? En wat zijn de dunste condooms? Deze vraag krijgen wij regelmatig te horen. Daarom komen wij, van redactie Condooms.be met een Top 10 dunne condooms op een rijtje!

Bereik met dunne condooms maximale sensaties! Dunne condooms geven meer extra gevoel tijdens het vrijen dan normale condooms of standaard condooms . Wij bieden deze dunne condooms van de beste merken Condooms.be, Durex condoomsPasante condoomsWingman en Mister.Size condooms

1 Sagami Original 0.02 - ultradunne latexvrije condooms

Sagami Original 0.02 Condooms zijn aller dunste condoom die je echt moet voelen om het te geloven! Met een dikte van slechts 0,02 mm bieden deze ultra dunne condooms zo dicht mogelijk bij een echt huidgevoel.

2 Durex Feel Thin extra Thin

Op nummer twee staat natuurlijk: Durex Feel Thin extra Thin zijn Durex dunste condooms; het aller dunste condoom van Durex. Deze extra dunne condooms hebben een dikte van maar liefst 50 Microns. Met de dunste Durex condooms, vrij je veilig en beleef je seks met nog meer gevoel van elkaar. Durex Feel Thin Extra Thin is de vervanger van Durex Feeling Sensitive condooms en Durex Elite condooms.

3 Durex Nude Condooms 

Durex condooms Nude zijn ultradun en geven een echt huid-op-huid gevoel tijdens het vrijen dankzij het gebruik van natuurlijk rubber. Daarmee zorgen deze Durex condooms voor een nog natuurlijker gevoel. De dikte van deze Durex condooms is 50 micron en ook verkrijgbaar als Durex Nude No Latex (latexvrij) en Durex Nude Extra Lube (deze bevatten extra glijmidel)
De extra dunne condooms van Durex Nude Condooms zijn de vervanger van de Durex Invisible condooms.

Sommige Durex Nude dunne condooms bevatten glijmiddel en zelfs in verschillende maten verkrijgbaar. Van een nominale breedte tot XL condooms; kies jouw juiste maat dun condoom van natuurlijk rubber latex.

4 Condooms.be Extra Dun (Tip!)

Kan veilig vrijen lekker zijn? Reken maar. Ons huismerk condooms heeft allerlei modellen waarmee je beschermd bent en volop geniet. Met de condooms van Condooms.be kom je zo dicht mogelijk bij het échte gevoel!

top 10 dunne condooms: van reguliere condooms tot latexvrije condooms; kies uit wingman condooms, huismerk condooms (condooms.be), durex nude condooms (sensitive condooms) of Sagami (het aller dunste condoom). condoom heeft een dikte easy on pasvorm Mister Size

5 Lelo Hex Condooms

LELO HEX condooms zijn ultra dun en zijn voorzien van een HEX- web (oftewel het honingraat wat aan de binnen van de condoom zit). Het LELO HEX condoom is het sterkste condoom ooit! Erg knappe prestatie om dan nog erg dun te zijn met maar liefst een dikte van 45 microns. 

6 My.Size Pro Condooms

My.Size condooms  is het Duitse condoommerk wat  momenteel de 9 verschillende maten condooms produceert. Een goed passend condoom is belangrijk voor de veiligheid, maar draagt voor hem ook prettiger. 

My.Size pro Condooms maat 64mm — 3 stuks

(25 beoordelingen)
4,95
  • Nominale breedte 64 mm / lengte 225 mm
  • Penis met een omtrek van  13 - 14 cm (in erectie)
  • Wanddikte 0,05-0,06 mm)
  • Glad, cilindrisch, met reservoir
  • Gemaakt extreem zuivere VYTEX-latex
  • Vegan condooms
Op voorraad

7 Mates Skyn Elite Condooms

Skyn Elite zijn de dunste condooms van Skyn. Met deze sensitive condooms ervaar je 'een bijna zonder condoom' gevoel. Dit super dunne en ultrazachte condoom geeft een buitengewoon sensitief gevoel. Dit komt doordat de condooms worden gemaakt van polyispreen. Dit zorgt ervoor dat de condooms niet alleen latexvrij zijn maar ook zachter en natuurlijker aanvoelen. Klinisch is bewezen dat dit ook de stimulatie voor zowel hem als haar bevorderd. Deze condooms zijn dan ook de ideale keus voor mensen met een latexallergie.

8 Durex Feel Thin Extra Lube

Durex Feel Thin Extra Lube condooms zijn ultradun en is voorzien van extra glijmiddel, die zorgt voor nog meer zachtheid. Het latex is speciaal behandeld zodat ze minder naar latex ruiken.

9 Wingman Condooms

Wingman condooms is het handigste condoom ooit. Het aanbrengen van condooms blijft vaak onhandig. De Wingman condooms zijn hier in revolutionair. Wingman condooms zijn zo gemaakt dat je ze met 1 hand kunt brengen. Geen onhandige momenten meer of moodkillers.

10 Mister Size Condooms

Het voelt pas goed als het goed past! Denk er eens over na: alles wat je op je lichaam trekt - van handschoenen tot hoeden tot jassen - is perfect ontworpen voor jouw maat. En nu is je condoom dat ook. Met een op maat gemaakt MISTER SIZE condoom voel je alles en ben je nergens bang voor!

Extra dunne condooms met glijmiddel

Naast dunne condooms hebben we natuurlijk heel veel verschillende condooms zoals smaak condooms, grote condooms, latexvrij condooms. Voor het beste gevoel met maximale sensaties kan je een glijmiddel op siliconenbasis gebruiken op verschillende soorten dunne condooms; zelfs bij de extra dunne condooms.

Alle condooms veilig bezorgd door Condooms.be

Bestel jouw ultra dunne condooms voor de beste sensatie bij Condooms.be. Je bestelling wordt natuurlijk neutraal verpakt en anoniem bezorgd.

Dunste condoom top 10; ultra dunne condooms veilig kopen - ultradunne condooms kopen? Durex invisible condooms; het dunne condoom of aller dunste condoom Mister Size online kopen

LET OP: Er worden op verschillende sites nog steeds Durex Invisible en Durex Feeling Sensitive condooms aangeboden. Deze condooms voldoen niet altijd aan de wetgeving van Nederland of Europa. Kijk altijd of het CE keurmerk op de verpakking staat.
  • Copyright © 2024 Condooms.be