Condooms.be

Fighting The Myth: Overwin je angst voor condooms

Ik kan geen condoom vinden dat past of zich goed voelt

Tegenwoordig kun je condooms kopen in verschillende lengtes, breedtes en vormen. Ze kunnen recht of wijd uitlopend zijn, geribbeld en gestippeld om de stimulatie te verbeteren, ontworpen om ejaculatie, opwarming, afkoeling, ultradun voor een natuurlijker gevoel of latexvrij voor mensen met een allergie te vertragen - de lijst gaat maar door.

Condooms zijn een passie moordenaar

In de greep van passie is stoppen met het aanbrengen van een condoom misschien het laatste waar je aan denkt, vooral als je alcohol hebt gedronken. De eerste stap om voorbereid te zijn, is condooms bij je te hebben, zodat je er altijd een bij de hand hebt. Dan kun je het condoom op een deel van het voorspel plaatsen. Dit zou minder humeurig moeten zijn dan een soa krijgen.

Praten over condooms is beschamend

Je hoeft je niet te schamen om over condooms te praten, maar het is niet ongebruikelijk om je een beetje verlegen te voelen. Overweeg om condooms te gebruiken als een positieve gezondheidskeuze, om zowel uzelf als seksuele partners te beschermen. Als een partner er niet over wil praten of weigert een condoom te dragen, is het belangrijk om uw eigen gezondheidsbehoeften voorop te stellen.

Het helpt ook om het onderwerp van condooms al vroeg aan de orde te stellen wanneer er nog tijd is om erover te praten, in plaats van het risico te lopen in de hitte van het moment voorzichtigheid in de wind te gooien.

CONDOOM'S BREKEN GEMAKKELIJK

Condooms zijn ontworpen om zwaar gebruik te weerstaan en als je de juiste maat en pasvorm koopt en ze volgens de instructies gebruikt, is het zeer onwaarschijnlijk dat ze breken - hoewel het belangrijk is om voorzichtig te zijn als je scherpe nagels hebt of sieraden draagt.Het is ook niet waar dat het gebruik van twee condooms veiliger is dan een. Dit maakt ze eigenlijk meer kans om te breken. Vergeet niet dat condooms de enige anticonceptiemethode zijn die helpt beschermen tegen zowel zwangerschap als seksueel overdraagbare aandoeningen en ze worden gratis verstrekt in veel seksuele gezondheidsklinieken, huisartsenpraktijken en gezondheidscentra op de universiteitscampus.

Het is altijd beter om te voorkomen dat je een soa krijgt in plaats van op behandeling te vertrouwen - sommige virussen blijven altijd in je lichaam en gonorroe wordt bijvoorbeeld resistenter tegen antibiotica.

Als u zich zorgen maakt dat u een risico hebt genomen, is het belangrijk om hulp te zoeken. 

Fighting The Myth: Overwin je angst voor condooms


  • Copyright © 2021 Condooms.be