​Hoe een cockring je seksleven kan verbeteren?

​Hoe een cockring je seksleven kan verbeteren?

Je hebt waarschijnlijk al wel een cockring gezien, ook wel penisringen genoemd. Maar je weet misschien niet dat de cockring eigenlijk het superfood van seksspeeltjes is: het verhoogt je prestaties en verbetert je plezier op veel verschillende manieren. En in tegenstelling tot andere seksspeeltjes die een uitgebreide voorbereiding vereisen kun je gemakkelijk binnen enkele seconden een cockring omdoen en klaar zijn om te gaan.

Een cirkelvormige band die zich om de basis van je penis wikkelt, een cockring kan niet alleen je erectie groter en harder maken, het kan je ook helpen om langer door te gaan tijdens seks en zelfs je partner helpen een orgasme te bereiken. (Om nog maar te zwijgen van het feit dat het ook prettig voelt om extra druk en stimulatie op je penis te hebben, en wanneer je een krachtige vibrerende cockring gebruikt, ervaar je een meer volledig lichaamsorgasme, in tegenstelling tot een orgasme dat zich op je geslachtsdelen bevindt.)

Ongeacht de voordelen van cockringen, kunnen sommige nog steeds ongerust zijn over het vooruitzicht om hun edele deel in een klein ringetje te steken. (Wat als het vastloopt?! Wat als ik er geen orgasme mee kan krijgen?) Dus als je nieuwsgierig bent om er een te proberen, hier is alles wat je moet weten over hoe je veilig een cockring kunt gebruiken, zodat je je seksleven naar het volgende niveau tilt.

Hoe gebruik je een cockring?

Als het je eerste keer is of als je gewoon geïntrigeerd bent en je afvraagt hoe je een cockring daadwerkelijk moet gebruiken, zijn hier een paar tips om je te helpen.

  1. Begin met een simpele penisring gemaakt van iets rekbaars zoals siliconen. Penisringen van siliconen zijn flexibel, gemakkelijk te verwijderen en eenvoudig schoon te maken, waardoor ze ideaal zijn voor beginners. Sommige penisringen zijn gemaakt van roestvrij staal of metaal, maar ik raad ze alleen aan voor mensen die meer gevorderd zijn als het gaat om dit speelgoed. Er zijn veel eenvoudige siliconen penisringen, maar verstelbare ringen zijn geweldig als je net begint, omdat ze jou of je partner in staat stellen om te bepalen hoe strak de ring wordt. Sommige penisringen hebben leuke bonussen voor zowel de drager als de seksuele ervaring van de partner. Favorieten zijn vibrerende cockringen , wat geweldig kan zijn voor zowel de man als de vrouw
  2. Gebruik glijmiddel op waterbasis. Het wordt aanbevolen om altijd, altijd, altijd glijmiddel te gebruiken met seksspeeltjes, inclusief cockringen (het is een veelgemaakte fout met seksspeeltjes). Smeer, voordat je een cockring omdoet, een paar druppels glijmiddel rond het binnenste gedeelte. Hierdoor glijdt hij gemakkelijker langs een penis of dildo. Cock ringen zijn vaak van siliconen gemaakt, gebruik daarom geen glijmiddel op siliconenbasis. Het kan het speelgoed aantasten en schade veroorzaken. Of je seksspeeltjes nu duur zijn of je wilt gewoon het gedoe om ze te vervangen vermijden, dit is een regel die de moeite waard is om te volgen. Dan is er het feit dat glijmiddelen op oliebasis latex kunnen beschadigen, dus als je condooms gebruikt, is dat een no-go. Het kiezen van een glijmiddel op waterbasis maakt het allemaal gemakkelijk
  3. Plaats de ring op een slappe of half rechtopstaande penis. Als jij en je partner experimenteren met het gebruik van een cockring op een dildo, is dit geen probleem. Probeer anders geen penisring op een penis in erectie te ploppen. Zelfs met glijmiddel kan dat te oncomfortabel en moeilijk zijn, afhankelijk van hoe strak de ring zit. Het plaatsen van de ring over de eikel van de penis en het naar beneden schuiven van de schacht zal doorgaans gemakkelijker zijn als het orgel slap of half rechtop staat. Je moet misschien een beetje experimenteren om erachter te komen wat het beste werkt voor betere seks.
  4. Laat een cockring niet te lang op een penis zitten. De algemene aanbeveling van de industrie is om een cockring niet langer dan 20 tot 30 minuten aan te houden. De bloedstroombeperking is meestal veilig in korte uitbarstingen, maar net zoals wanneer je  een strakke rubberen band om een vinger draagt, kan het na een langere periode pijnlijk worden. Theoretisch zou het te lang afsnijden van de verse bloedcirculatie naar de penis weefselbeschadiging kunnen veroorzaken. Lees altijd de instructies op de verpakking of de meegeleverde bijsluiter. Bij het verwijderen van een cockring is opnieuw zachtheid de sleutel. Je kunt indien nodig zelfs meer glijmiddel aanbrengen om het gemakkelijker af te laten glijden. Net als bij het plaatsen van de ring, kan het voor de persoon die de ring draagt gemakkelijker zijn om het op deze manier te doen.

De voordelen van penisringen:

  1. Ze helpen je erectie te behouden, zelfs als je er in het begin moeite mee hebt om er een te krijgen. Het maakt niet uit welk soort ring je gebruikt, ze werken allemaal op dezelfde manier: de ring houdt bloed vast in de schacht van je penis, wat je helpt een erectie te behouden. 
  2. Ze vergroten je zelfvertrouwen: Stress om hard te blijven, kan je ervan weerhouden om precies dat te doen. Erecties vereisen ontspanning. Het gebruik van een penisring kan een deel van die faalangst helpen verlichten. Een cockring kan ook je zelfvertrouwen vergroten. Mannen van elke omvang kunnen profiteren van het extra bloed in de penis, waardoor hun penis er groter uitziet.
  3. Ze kunnen je orgasme vertragen en intensiveren. Anekdotisch zeggen sommige mannen dat cockringen de ejaculatie kunnen vertragen door het gebied rond de basis van de penis en testikels samen te drukken. Wat logisch is: het is bijna een aangepaste versie van de knijptechniek, een veelgebruikte tactiek om een orgasme uit te stellen. Er zijn ook penisringen met een tweede ring die zich om je testikels wikkelt. Die tweede ring trekt je testikels naar beneden, wat helpt om de ejaculatie te vertragen.
  4. Ze kunnen seks beter maken voor je partner. Als je partner een vrouw is, heeft ze misschien wat extra hulp nodig bij het afstappen: slechts een klein percentage van de vrouwen kan een orgasme bereiken door alleen penetrerende seks. Vibrerende penisringen kunnen de clitoris van je partner stimuleren tijdens de seks.

Zijn cockringen veilig?

Meestal wel. Volg gewoon deze eenvoudige richtlijnen.

  1. Zorg ervoor dat het past. Je wilt de ring strak maar niet zo strak dat je je verdoofd voelt. Voor beginners raden we een verstelbare of elastische siliconen ring aan omdat ze gemakkelijker aan je maat kunnen worden aangepast
  2. Verwijder de ring na 20 minuten. Deze is behoorlijk belangrijk. De penis kan permanent gewond raken als de ring te lang blijft zitten. Als je gevoelloosheid of pijn voelt of merkt dat de huid van kleur verandert, verwijder deze dan onmiddellijk.
  3. Onderhoud je schaamhaar. Het is slim om je schaamhaar te trimmen of te scheren voordat je je nieuwe speeltje vastmaakt. Niets bederft de stemming zoals ongewenste pijn van haar dat wordt getrokken bij het omdoen van een cockring

De 6 soorten penisringen:

  1. Verstelbare ringen: Deze ringen maken gebruik van klittenband, drukknopen, D-ringen of lasso-achtige afstellers om je te helpen de ring gemakkelijk in te pakken en te verwijderen.
  2. Rekbare ringen: Meestal gemaakt van een zacht siliconen, is dit type ring een gesloten cirkel die je uitrekt om rond je penis en onder je scrotum te wikkelen. Deze ringen zijn een populaire keuze omdat ze gemakkelijk te verwijderen zijn, maar omdat ze niet verstelbaar zijn, zitten ze misschien niet zo strak als de drager zou willen.
  3. Trillende ringen: Vibrerende cockringen hebben een kleine motor die voor vibrerende sensaties zorgt voor jou en je partner. Sommige mannen houden van de vibratie, maar meestal worden deze gedragen om de vrouw te helpen een intensere climax te bereiken. In tegenstelling tot de andere ringen op deze lijst, worden vibrerende cockringen meestal gedragen aan de basis van de schacht, maar niet onder de testikels. Het stimuleren van haar clitoris met een vibrerende ring kan een beetje oefening vergen. Misschien moet je diep in haar blijven en je heupen heen en weer bewegen in plaats van in en uit te bewegen. Missionaris en girl-on-top werken het beste met vibrerende cockringen als het gaat om clitorale sensatie.
  4. Massieve ringen: Solide ringen zijn niet voor beginners. Ze worden gedragen aan de basis van de penis en achter het scrotum. Wees voorzichtig voordat je een van deze gebruikt. Als een man er een gebruikt die te klein is voor zijn erectie, kan dit penisbeschadiging veroorzaken. 
  5. Cock en ball ringen: Sommige penisringen hebben eigenlijk twee ringen, een die zich om de basis van je penis wikkelt en een die om je testikels wikkelt. Deze ringen zijn geweldig voor mensen die van testikelstimulatie houden tijdens seks (of ervan genieten als hun ballen lichtjes worden getrokken). Deze ringen zijn ook bijzonder nuttig voor het uitstellen van de ejaculatie, omdat het je testikels van je lichaam wegtrekt (en om te kunnen ejaculeren, moeten uw testikels zich in je lichaam terugtrekken).
  6. Cockring + buttplug combospeelgoed: Er zijn bepaalde cockringen die aansluiten op een buttplug. Het is een twee-voor-één deal! Je plaatst de cockring om je basis en steekt vervolgens de buttplug in voor extra stimulatie.

Bekijk ook eens: Hoe doe je een condoom om?



  • Copyright © 2024 Condooms.be