Wat is een micropenis? - Tips en standjes voor mannen met een kleine penis.

Wat is een micropenis? - Tips en standjes voor mannen met een kleine penis.

Je hebt waarschijnlijk vrienden horen vertellen over seks met een man met een micropenis. Hoogstwaarschijnlijk had de man echter gewoon een kleine penis, wat zeker niet hetzelfde is.

Slechts enkele mannen hebben een echte micropenis. Maar als je merkt dat je met een micro-jongen bent (of gewoon nieuwsgierig bent), zijn hier enkele dingen die je moet weten over de aandoening.

Volgens een onderzoek uit 2015 is de gemiddelde penislengte 12cmvan een volwassen man. Als je penis dat niet haalt ben je statistisch gezien aan de kleinere dan gemiddelde kant. Studies hebben zelfs aangetoond dat vrouwen in de eerste plaats niet zoveel om de grootte van de penis geven. Om het oude gezegde te citeren, het is niet de grootte van de golf, maar de beweging van de oceaan die ertoe doet. En als je de beste seks-standjes kent voor mannen met een kleine penis, dan zit je echt goed.

Desalniettemin, als je een kleiner dan gemiddelde penis hebt, kun je je er nog steeds onzeker over voelen. Sommige mannen maken de fout zichzelf te vergelijken met pornosterren - de Olympische atleten van seks - en dat is gewoon niet realistisch. Bovendien, als je weet hoe je ermee moet werken, kun je je kleinere penis in je voordeel gebruiken.

Wat is een micropenis?

micropenis

Micropenis is een penis die 2,5 keer kleiner is dan een gemiddelde penis van een persoon van dezelfde leeftijd. Een micropenis is een medische aandoening. Alles minder dan 9,5 cm in erectie is een micropenis. Dit kan in slappe toestand 2 tot 3 cm zijn, gemiddelde penis in slappe toestand ligt ronde 8 cm. De gemiddelde penis lengte in erectie ligt tussen de 10 en 15cm.

Wat is de oorzaak van een micropenis?

Meestal wordt een micropenis al bij bij pasgeboren baby's ontdekt, het is ook geen aandoening die ervoor zorgt dat je penis in de loop van de tijd gaat krimpen.

Een micropenis is een aangeboren afwijking die ontstaat tijdens de zwangerschap en kan allerlei oorzaken hebben zoals, tekort aan testosteron, een ongevoeligheid voor mannelijke hormonen of een afwijking aan het centraal zenuwstelsel of een in de chromosomen. Een lage testosteron productie die tijdens de zwangerschap had moeten toenemen is de oorzaak van een micropenis. Testosteron zorgt voor de groei van de penis. Gemiddeld bij 1 op 7000 geboren kinderen wordt de diagnose micropenis vast gesteld.

Zijn er condooms voor een micropenis?

My.Size Pro heeft condooms voor de micro penis. De kleinste maat condooms is 45 en is geschikt voor een stijve penis met een omtrek van 9 centimeter en een lengte van 16 centimeter.

My.Size Pro Condooms maat 45 mm — 3 stuks

(2 beoordelingen)
4,95
  • Nominale breedte 45 mm / lengte 160 mm
  • Penis met een omtrek van  8 tot 9 cm (in erectie)
  • Wanddikte 0,05-0,06 mm)
  • Glad, cilindrisch, met reservoir
  • Extreem zuivere VYTEX-latex
  • Vegan condooms
Op voorraad

Kunnen mannen met een micropenis behandeld worden?

Soms kun je [een baby met een micropenis] testosteron geven in de eerste drie maanden van het leven en de penis laten groeien. Behandeling met testosteron kan nog steeds effectief zijn, zelfs na de kindertijd, zolang het vóór de puberteit wordt gedaan.

Een operatieve penisreconstructie is ook een optie. Als een standaard penis verlengende-operatie niet genoeg is, kan met eigen weefsel van andere lichaamsplaatsen een nieuwe penis gemaakt worden. Bijvoorbeeld met spierweefsel uit de onderarm, dit heet phalloplastiek.

Bekijk ook eens: Alles over Male Edge Penis verlengers

Kun je seks hebben met een micro penis?

Psychologisch kan het nogal wat impact hebben, maar een seksleven met een micropenis is niet onmogelijk. Met een micropenis kun je gewoon opgewonden raken, masturberen, een orgasme krijgen en een erectie hebben. Het kan soms lastig zijn met penetratie van de anus of vagina.

Aangeraden wordt om je te concentreren op de seksuele handelingen die kunnen worden uitgevoerd. Je kunt heel veel plezier en voldoening hebben van vingers, monden en seksspeetjes zoals Strap-ons en penisverlengers Vibrators stimuleren het meest gevoelige deel van de geslachtsdelen, of dat nu de clitoris, G-spot, prostaat of frenulum is.

Voordeel van een kleine penis

Een van de belangrijkste voordelen van een kleine penis is dat de verwachtingen minder zijn. Veel mensen gaan ervan uit dat een grote penis gelijk staat aan geweldige seks, maar dat is niet altijd waar. De gemiddelde tijd die tot een orgasme is ongeveer 3 tot 5 minuten, en dat geldt ongeacht de grootte. Met een grotere penis verwachten veel vrouwen meer en zijn eerder teleurgesteld. Met een kleine penis hebben ze geen hoge verwachtingen en kunnen ze zelfs verbaasd zijn over hoe succesvol hun partner is in het vrijen.

Hoe maak je je penis natuurlijk dikker en langer?

Behalve een operatie, die duur, gecompliceerd en gevaarlijk kan zijn, is er geen eenvoudige manier om de omvang van je penis te vergroten.

Hier zijn een aantal tips om je penis op natuurlijke wijze groter en dikker te maken en je seksuele prestaties een boost te geven:

1. Train voor een hardere en volle erectie.

Omdat er voor een erectie bloed in de penisholtes moet komen, moet je de doorstroming naar dat gebied verbeteren. En een van de beste manieren om dit te doen is door de bekkenbodemspieren te trainen.

Uw bekkenspieren zijn verantwoordelijk voor het creëren van stijve, langdurige en vollere erecties. De meeste mannen weten bijna niets over de bekkenbodemspieren, hun rol bij het creëren en behouden van erecties en hoe ze deze kunnen versterken.

Het is een langzame oplossing, aangezien het enkele weken zal duren om een betekenisvol verschil te merken. Je zult de oefeningen moeten blijven doen om de spieren op kracht te blijven houden.

2. Vergroot de bloedvaten in je penis.

Als sterkere bekkenspieren je niet helpen om een vollere erectie te krijgen voor een betere penetratie, probeer dan een penispomp. Kies dan voor Bathmate penispompen. Penispompen van medische kwaliteit. Van een vacuüm erectie apparaat is klinisch bewezen dat ze helpen de haarvaten in de penis te vergroten. Bij gebruik in combinatie met andere behandelingen, zoals supplementen of stretching, hebben sommige mannen significante resultaten gezien.

3. Stop met roken en overmatig alcohol gebruik

Bereid je voor op seks. Train voor seks. Grotere en langdurige erecties vereisen een gezonde, sterke doorbloeding. Verbeter de bloedsomloop door een gezonde levensstijl aan te houden, vermijd roken en overmatig alcoholgebruik. Beide verminderen de erectiefunctie, kunnen erectiestoornissen veroorzaken en uw algehele gezondheid schaden. Zorg voor een gezond lichaamsgewicht, oefen regelmatig, zoals yoga, en ga naar de sportschool. Gecertificeerde seks-coaches en seksuologen bevestigen dat naar de sportschool gaan de mogelijkheid op betere seks vergroot. Het nemen van de juiste seksuele gezondheidssupplementen is ook gunstig gebleken, maar raadpleeg vooraf uw arts.

4. Trim je penis

Een goed verzorgd lid kan verleidelijker zijn voor je partner. Maar het belangrijkste is dat zorgvuldig getrimd schaamhaar jouw penis er langer en groter uit kan laten zien. Pas op, het volledig scheren van je penis en testikels kan een afknapper zijn!

5. Eet meer vette vis.

Vis heeft meer positieve effecten. In vette vis zitten veel onverzadigde vetzuren, die erg goed zijn voor he bloedsomloop en je hardfunctie. Hierdoor zorg door het eten van vis dat je penis meer bloed krijgt en het beter kan bereiken. Er zijn bewezen studies dat mannen die vis eten in de nacht stevigere en langer een erectie hebben dan mannen die vlees eten.

Standjes voor mannen met een micropenis

Doggy style: Behoeft verder geen uitleg hoe deze eruit ziet. Dit standje geeft je piemel ruimte om de gehele lengte te gebruiken zonder belemmeringen.

Face-off: Deze positie is geweldig voor mannen met een kleine penis, omdat het minder gaat om penetratie maar meer om het "wiebelen" terwijl je in je partner bent. Het maakt ook kussen, tepelspel en spanking mogelijk. Tip: Je kunt overwegen om in deze positie een vibrerende cockring te dragen. Als je diep stoot met een vibrerende cockring, geef je intense stimulatie van de clitoris met je stoten. Eventueel samen met een glijmiddel

Face-off seks standje

Woman op Top: Dit standje kun je makkelijk op bed of op de bank. Door dat de vrouw bovenop zit kan de penis, ook al is de klein, toch makkelijk penetreren. Deze positie zorgt voor zowel diepe penetratie als gemakkelijke toegang voor clitorale of anale stimulatie.

Vrouw boven op

Bekijk ook eens: 10 manieren om je penis te vergroten op natuurlijke wijze
  • Copyright © 2024 Condooms.be