Bathmate Penispomp

  Bathmate penispomp voor maximale penisvergroting

  Je bent hier waarschijnlijk beland omdat je geïnteresseerd bent in penisvergroting of hoe je erectiestoornissen kunt behandelen.

  Misschien denk je zelfs bij jezelf 'dat werkt niet echt, toch?'.

  Bathmate is een van de bekendste penispompen die er zijn, maar weet jij hoe dit manenproduct is ontstaan en hoe het werkt?

  Het begon allemaal in 2006 toen de uitvinder van Bathmate, John Oakes, een bedrijf maakte door zijn vriend te helpen.

  De vriend van John had een ernstige dwarslaesie met als gevolg verlamming vanaf zijn middel. Dit betekende helaas het verlies van zijn vermogen om een erectie te krijgen of te behouden en het had een enorme negatieve invloed op zijn huwelijk.

  Man tot man aan het kletsen bij een pint in de plaatselijke pub, John probeerde zijn vriend wat advies te geven en dacht bij zichzelf, met zijn achtergrond in waterbouwkunde, dat hij misschien iets kon bedenken om te helpen.

  John ging een paar weken weg en kwam terug met iets voor zijn vriend om te proberen, wat hij met groot succes deed!

  John wist dat hij een winnaar was en na een paar maanden perfectioneren, was dit het begin van wat beter bekend stond als de Bathmate Hercules (in 2018 omgedoopt tot Hydro7).

  Bathmate penispomp

  Dat is het wanneer en het waarom, laten we nu eens kijken naar het hoe...

  Alle Bathmate-pompen zijn uniek omdat ze water gebruiken in plaats van lucht zoals een traditionele penispomp.

  Lucht is inconsistent onder druk, dus wanneer je de lucht uit de pomp verwijdert, zijn er kleine openingen in het vat en de penis zal in deze 'openingen' buigen waar de lucht niet aanwezig is. Dit betekent dat wanneer je een luchtpomp gebruikt, er een risico bestaat op buigen, blaarvorming en blauwe plekken door de inconsistente druk.

  Als je water gebruikt - dat zelfs onder druk staat - krijg je deze 'gaten' niet en krijg je een gelijkmatig kussen rond de penis dat een gelijkmatige toename in zowel lengte als omtrek geeft. Het belangrijkste punt hier is dat zelfs druk gelijkmatige resultaten geeft.

  De pompen zijn ongelooflijk gebruiksvriendelijk. Vul de pomp eenvoudig met water in de douche of in bad, plaats uw slappe penis in de pump en trek de pump een paar keer terug om een afgedichte verbinding met het lichaam te maken. De koker is gemaakt van transparant hard materiaal, het zorgt ervoor dat je ziet wat je doet.

  Pomp totdat je een comfortabele druk hebt bereikt, en wanneer deze is bereikt, ga je gewoon door met je normale bad-/doucheroutine en laat je de pomp maximaal 5 minuten aan staan. Het is belangrijk om de tot. Voor een beginner raden we altijd 2 minuten aan en vervolgens op te bouwen in intervallen van 30 seconden - beschouw het als de sportschool!

  Zodra je de tijdslimiet van je keuze hebt bereikt, drukt je op de bovenkant van de klep en verwijder je de pomp van je lichaam. Dit is set 1 van 3 compleet. We raden aan om dit proces nog 2 keer te herhalen, in totaal maximaal 15 minuten. We raden af om deze 3 sets van maximaal 5 minuten per set meer dan één keer per periode van 24 uur en niet meer dan 5 dagen per week te doen.

  Hoe werkt een Bathmate Hydrommax

  Wat gebeurt er als je in de pomp zit?

  Als je in de pomp zit, zul je merken dat je een erectie hebt. Dit is een erectie die wordt veroorzaakt door druk, niet door je hart.

  Wanneer een erectie wordt veroorzaakt door druk, sluiten de kleppen aan de basis van de penis niet, dus wanneer je de pomp verwijdert, stroomt het bloed snel terug in het lichaam, waardoor de erectie net zo snel weer naar beneden gaat.

  Je zult waarschijnlijk zien dat je erectie groter is dan je gebruikelijke mannelijkheid. Dit komt omdat de pomp meer bloed in je penis kan trekken met druk dan je hart van nature kan en dit is waar de toename in grootte binnenkomt.

  Wat er gebeurt, is dat door meer bloed in de penis te trekken, je de huidcellen uitrekt en de minuscule microscheurtjes in de penis veroorzaakt. Door het bloed vervolgens maximaal 5 minuten in je penis te houden, hou je al dat verse voedingsbloed binnen, verwijdt je de bloedvaten en creëert je bijna een 'herinnering' aan een grotere erectie.

  Je hebt dit 'geheugen' ongeveer 2 uur na het pompen, dus als je gedurende deze tijd een natuurlijke erectie krijgt, zal het bloed de bloedvaten op dezelfde manier opnieuw vullen, waardoor je er meer gezwollen uitziet en voelt.

  Dus zelfs als je niet per se op zoek bent naar vergroting, is het gebruik van een pompje super handig als het gaat om sterkere erecties en algeheel seksueel zelfvertrouwen!

  Terugkomend op het onderwerp penisvergroting, zou je het bovenstaande proces van 3 x 5 minuten willen volgen (niet meer dan 5 dagen per week). Na ongeveer 60 dagen zou je een blijvende verandering aan de penis moeten zien.

  We zeggen permanent, maar het is belangrijk om het te zien als de sportschool - je kunt je lichaam veranderen in de sportschool, maar als je niet op een bepaald niveau blijft bewegen, verlies je een deel van de veranderingen. We raden aan om elke 2 weken een sessie van 3 x 5 minuten te doen om de gewenste maat te behouden als deze eenmaal is bereikt.

  Dus, welke penispomp moet je kiezen?

  De pomp die je  moet kiezen, hangt af van uw bestaande penis in erectie. Meet je lengte en omtrek en op basis daarvan kun je bepalen welke pumps voor jou geschikt zijn.

  Bathmate-pompen nemen toe in stappen van 5cm lengte , dus je wilt streven naar degene die het dichtst bij je maat past. Als je bijvoorbeeld 15cm rechtop bent, wil je een 7-pomp gebruiken, omdat je meer dan 12.7cm maar minder dan 18cm bent.

  Bathmate's instappomp Hydro wordt alleen geleverd in maat 7, die geschikt is voor penissen in erectie tussen 12.5cm en 18cm lang, aangezien dit 's werelds meest voorkomende penisgrootte in erectie is.

  Van de Hydro is de Bathmate HydroMax, die verkrijgbaar is in 3, 5, 7, 7 Wideboy en 9. Korte opmerking hier, de 7 Wideboy heeft dezelfde lengte als een 7 en omtrek als een 9, dus ontworpen voor de dikkere set heer.

  Bij Condoom.nl op voorraad in de kleur blauw:

  • Bathmate Hydromax 3 prijs € 89,99

  • Bathmate Hydromax 5 prijs € 95.99

  • Bathmate Hydro 7 € 89.99

  • Bathmate Hydromax 7 prijs € 119.95

  • Bathmaye Hydromax 7 wide boy € 136.99

  • Bathmate Hydromax 9 leverbaar € 165,99

  • Bathmate Hydroxtreme 9 leverbaar op bestelling voor € 280,99

  • the bathmate hydroxtreme 9 series in kleur transparant heeft 35% meer zuigkracht

  Ook is het mogelijk de Bathmate hydromax in verschillende kleuren te bestelen, zoals rood en transparant

  De Bathmate HydroMax heeft ook een uitneembaar comfort-inzetstuk, een vergrendelingsventiel en 35 % meer zuigkracht dan zijn voorganger.

  Dan, omhoog van de HydroMax is de HydroXtreme. Dit model komt in 3, 5, 7, 7 Wideboy, 9 en 11.

  De HydroXtreme heeft dezelfde kenmerken als een HydroMax, behalve dat hij wordt geleverd met een volledige accessoireset en een handbalhulpstuk. De handbal hecht aan de pomp en geeft een andere manier van pompen aan de gebruiker.

  In plaats van aan het lichaam terug te trekken om de verbinding te maken, knijp je gewoon in de handbal die het water uit de pomp trekt (en door de handbal naar buiten), waardoor je de pomp omhoog trekt.

  Dit wordt met name aanbevolen voor gebruikers die enige mate van chirurgie of medische problemen hebben gehad rond de heup/liesstreek (spreek in deze situaties altijd eerst met je arts) of degenen die zwakker zijn in hun kern.

  Zijn pompen veilig?

  Bathmate-pompen zijn volkomen veilig in gebruik omdat ze grondig worden getest voordat ze de fabriek in het VK verlaten. De EU heeft een wettelijke limiet ingesteld voor druk op het lichaam en Bathmate-pompen bereiken precies die limiet.

  Bathmate gebruikt ook materialen van de hoogste kwaliteit voor het bouwen van pompen, zelfs een kogelvrij transparant plastic op het vat voor de veiligheid (maar probeer niet op je penispomp te schieten!).

  Verbeter uw pomproutine!

  Wanneer je je Bathmate-pomp gebruikt, wordt aanbevolen dat je je schaamhaar deze zo veel mogelijk scheert om de beste afdichting op de huid te creëren en in wezen de beste resultaten.

  Je hoeft niet helemaal kaal te zijn, maar probeer vrij kort te zijn. Probeer iets als een Bathmate Trim te gebruiken. Dit is een set met 4 lengtekoppen en een precisiesnijder voor het trimmen van het haar en is oplaadbaar via USB, waardoor het een ideale reistas is die essentieel is!

  Dus als je op zoek bent naar een penispomp om je te helpen groter te worden, sterkere erecties en een verbeterde zin in seks te ervaren, overweeg dan een Bathmate!

  Bathmate penispomp

  Bestel je Bathmate Hydromax 7 Online

  Bij Condoom.nl bestel eenvoudig je je originele Hydromax van het merk Bathmate uit voorraad. Voor 24 uur besteld is de volgende werkdag in huis. Verzending van je Hydromax is gratis en wordt volledig discreet verpakt. Beste bij onze shop, voordelen zijn dat u ook nog gratis een extra product ontvangt bij uw bestelling. Wilt u nog meer informatie, kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice.

  • Copyright © 2024 Condooms.be