Alles over Standje 69: Tips en verschillende variaties

Alles over Standje 69: Tips en verschillende variaties

Wat is standje 69? 

Negenenzestig is beroemd wanneer seksuele partners elkaar tegelijkertijd oraal verwennen. De term verwijst naar de houdingen van de lichamen, die op één lijn liggen zoals het getal 69. Negenenzestig, ook wel bekend als 69ing,of  soixante-neuf houding, is een populaire vorm van voorspel omdat het wederzijdse bevrediging biedt in plaats van dat één partner levert en één ontvangt. Het is een persoonlijke en intieme keuze. Je moet beide wel lekker schoon zijn van onderen, maar dat spreek voor zichzelf. Sommige religies hebben een verbod op orale seks, en sommige mensen hebben er een hekel aan. Degenen die genieten van dit standje hebben waarschijnlijk gezonde relatie en een gezond seksleven.

Wat is orale seks?

Met je tong of mond de clitoris en vagina, anus of penis bevredigen. Er is geen juiste of onjuiste manier om seks te hebben, zoals bij de meeste andere soorten seks. Zorg ervoor dat je voor, tijdens en na duidelijk communiceert met je partner om ervoor te zorgen dat ze zich op hun gemak voelen.

Het kan enige oefening vergen om erachter te komen wat jullie beiden het liefst hebben; af en toe zal het resulteren in de climax, af en toe niet - het climaxmoment is niet het doel omdat alle soorten seks plezierig zouden kunnen zijn zonder.

Is het nodig om bescherming te dagen bij orale seks?

Ja, zowat alle soa's kunnen oraal worden overgedragen. Tijdens orale seks moet je een condoom gebruiken bij het pijpen en een beflapje gebruiken bij het beffen.

Moet je een bad nemen of douchen voor orale seks?

Ja. Toegegeven, je moet een bad nemen voordat je orale seks hebt, uit respect voor je seksuele partner. Was en dep droog om problemen te voorkomen. Toch is urenlang schrobben van je genitale gebied niet nodig. Je loopt het risico ongemak of misschien zelfs een infectie te veroorzaken. Het is volkomen natuurlijk dat uw privéruimtes een vage geur of smaak hebben. Je vaginale vochtproductie is normaal. Maak je geen zorgen.

Voordelen van 69 positie

Omdat het een moeilijke positie is om onder de knie te krijgen, kan standje 69 helpen de coördinatie, het vertrouwen en zelfs het begrip tussen beide partners te verbeteren. Het kan een perfecte positie zijn om dingen op te fleuren en passie door het dak te laten vliegen. Als dingen voorspelbaar en saai beginnen te worden in de slaapkamer, zal standje 69 het weer leuk en uitdagend maken!

Het helpt ook om veel tijd te besparen, omdat je niet om de beurt hoeft om orale seks te hebben. Het is een uitdaging om te genieten van ontvangen als je je tegelijkertijd richt op geven. De 69 posities in seks vereisen wat multitasking. In plaats van multitasking als een barrière te zien, zouden we het moeten waarderen voor wat het is. Laten we wat plezier maken in plaats van ons te concentreren op het verlangen naar perfectie, weet je?

Een ander groot voordeel is dat elkaar plezieren met deze positie kan helpen om ongewenste zwangerschappen weg te houden voor het geval je bent vergeten voorbehoedsmiddelen bij je te hebben.

Het risico op verspreiding van seksueel overdraagbare aandoeningen is ook lager dan bij onbeschermde anale of vaginale seks. Deze functie stelt je echter bloot aan soa's zoals keelgonnoroea, chlamydia en herpes. Het is dus beter om de seksuele geschiedenis van je partner te kennen om veilig te zijn.

Nadelen van 69 Positie

Orale seks is niet ieders ding en dus zal dit standje dat ook niet zijn. Ook is er een grote kans dat de ene partner eerder klaarkomt dan de andere en dat ze het hele plezier uit dit seksstandje kunnen halen.

Om deze positie wonderen te laten doen, moeten beide partners gelijkwaardig zijn qua gewicht en lengte. Anders wordt deze sekspositie te ongemakkelijk voor een van de partners om van te genieten. Het andere aan dit standje is dat het voor sommige mensen verstikkend kan voelen.

Dus de eenvoudigste manier om de standje 69 te begrijpen, is door ernaar te kijken als een goed glas wijn. Het is een verworven smaak en sommige mensen zweren erbij. Voor anderen houden ze het misschien liever bij hun gewone glas stevig bier. Maar het kan geen kwaad om alles een keer te proberen. Dus probeer het eens en kijk of jullie allebei hiervan kunnen genieten.

Verschillende variaties op standje 69

Laten we het hebben over de verschillende variaties met standje 69 die je moet kennen.

1 Klassiek standje 69

standje 69

Hoe het werkt:

Twee individuen plaatsen zichzelf zo dat hun monden dicht bij elkaars geslachtsdelen zijn. Eén persoon gaat op zijn rug liggen om dit te bereiken. De andere persoon ligt bovenop hen, hun knieën ondersteunen het hoofd van hun partner. De twee kunnen dan orale seks met elkaar hebben. In relaties van het andere geslacht zit de vrouw meestal bovenop, met de man op zijn rug.

Tip:

Als je moeite hebt om je nek of een ander deel van je lichaam te bereiken of te belasten, gebruik dan een kussen om je hoofd op te leggen.

bij standje 69 omgekeerd liggen jullie andersom.

2 Omgekeerd 69

Hoe het werkt:

Het is vergelijkbaar met de klassieker, behalve dat in deze positie het mannetje bovenop zit in plaats van het vrouwtje.

Voordelen van variatie:

De omgekeerde 69-positie heeft een hardere ervaring. Het is een perfecte positie voor vrouwen die willen deepthroaten omdat de man bovenop meer controle heeft over zijn stuwkracht en dieper in de keel kan gaan.

standje 69 gehurkt

3 Hurken 69

Hoe het werkt:

In plaats van je geliefde boven je te laten liggen, laat je ze boven je hurken.

Voordelen van variatie:

Als je moeite hebt om elkaars geslachtsdelen te bereiken in de standaard 69, dan is zijwaarts 69 wellicht de houding. Vanuit ons perspectief maakt het het gemakkelijk om alles te verkrijgen. Het betekent ook minder werk voor de persoon die gewoonlijk aan de top heeft gestaan. Als je bovenop zit, zit je vaak op je knieën en één elleboog, wat vermoeiend kan zijn als je het voor langere tijd doet.

elkaar sexy standje 69 zijwaarts geven. Zo kun makkelijk de vagina of penis bevredigen.

4) Zijwaarts 69

In plaats van bovenop te liggen, liggen jullie beide partners op hun zij.

Voordelen van variatie:

Het vereist flexibiliteit en kracht van bilspieren, onderrug en quadriceps, maar als ze het hebben, is het een geweldige draai aan het traditionele. De squat-variant verbetert ook het slaan van de kont.

Lees meer - Probeer verschillende yogaposities uit voor meer plezier

staand standje 69

5 De staande 69

Hoe het werkt:

In plaats van op een gladde ondergrond te rusten, ondersteun je je metgezel ondersteboven terwijl je staat.

Voordelen van variatie: Als je dit voor elkaar krijgt, voel je je een koning.

De nadelen van variatie: Tenzij je een gespierde vader bent, is de kans groot dat je je metgezel niet veilig kunt oppakken. Als je partner klein is, is deze positie daarom het beste.

Conclusies:

Orale sex is seks die voor iedereen leuk is, maar je hoeft niet in dezelfde positie te blijven of dezelfde tactieken te gebruiken om je partner tevreden te stellen. Experimenteer met verschillende houdingen en orale seks technieken om te zien wat voor jullie twee ideaal werkt.

Bekijk ons blog met ander standjes. 



  • Copyright © 2024 Condooms.be