Condooms.be

  Wat zijn beflapjes?

  Beflapjes zijn gemaakt van latex rubber en zijn ongeveer 15x15cm groot. Het materiaal is hetzelfde als van een condoom. Het zorgt ervoor dat je met je mond niet in aanraking komt met vaginaal vocht, menstruatievocht of bacteriën.

  Waarom gebruik je een beflapje?

  Een beflapje wordt gebruikt, ook wel liklapje genoemd, voor veilige orale seks. Orale seks is bijvoorbeeld het likken van de vagina ook wel beffen (cunnilingus) genoemd en het veilig oraal bevredigen van de anus ook wel rimmen (anilingus) genoemd. Als je een beflap goed gebruikt voorkom je om Soa’s. Je kunt een beflapje ook gebruiken als je het niet hygiënisch of fijn vindt om vaginaal vocht in je mond te krijgen of de anus.

  Het wordt wel eens vergeten maar met het likken van de vagina of anus kunnen seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s) worden overgebracht.

  Wanneer gebruik je een beflapje?

  Een beflapje gebruik je wanneer je iemand oraal wilt bevredigen, maar dit niet hygiënisch of fijn vindt. Het beflapje kan worden aangebracht op het intieme gedeelte. Wanneer het liklapje strak wordt gespannen tussen beide handen kan het worden aangebracht op het gedeelte wat wordt gelikt. Op deze manier komt de ton niet in contact met de huid, slijmvliezen, vagina of anus. Het beflapje kan maar 1 keer worden gebruikt en kan mogelijk in combinatie met glijmiddel.

  Welke verschillende soorten beflapjes zijn er?

  Er zijn momenteel niet veel merken die beflapjes aanbieden op de markt. Condooms.be heeft de beflapjes van Glyde in het assortiment. Deze zijn 100% veganistisch. Condooms.be biedt deze aan in het roze, deze heeft een aardbeiensmaak, en een crèmekleurige met vanillesmaak.

  • Copyright © 2021 Condooms.be