Hoe moet je beffen? 10 tips en instructie video helpen je

Hoe moet je beffen? 10 tips en instructie video helpen je

Dus je bent klaar om in de natte en wilde wereld van het beffen te duiken. De vrouwelijke anatomie is nog steeds een mysterie en velen zijn nog steeds verbijsterd door de mystieke reacties van vrouwen op verschillende soorten aanrakingen en likken.

Nog steeds weten veel jongens niet hoe en wat ze moeten likken en wanneer ze de vrouwelijke geslachtsdelen moeten likken. Hoewel elke jongen zich graag overgeeft aan beffen, kan niet iedereen de naam befkoning krijgen.

Meeste meisjes houden net zoveel van beffen als penetratie, net zoveel als jongens van pijpen houden. Het geeft ze een enorme opwinding, aangezien de clitoris de plek is waarvan bekend is dat het beste helpt een orgasme te bereiken boven penetratie.

Je kunt haar dus een explosief orgasme geven door op bepaalde manieren met je tong te zwaaien, waardoor meisjes gek worden van plezier als ze gebeft worden.

We kunnen je enkele waardevolle tips geven die kunnen resulteren in het horen van kreten van extase en gedenkwaardig gekreun. Wie weet zou je ook getuige kunnen zijn van enkele overlopende spuitsessies als je de technieken van het beffen onder de knie hebt.

Als je je overgeeft aan absoluut genot terwijl je haar pleziergaatje en elk stukje van haar huid eronder likt en zuigt, zal ze high worden.

Aan de slag met orale seks!

Clitoris van een vrouw is een zeer gevoelig deel. Het heeft geen zin om het aan te raken als het droog is. De nootachtige structuur is supergevoelig en het verlangen naar vocht maakt dat vrouwen graag orale seks krijgen. Dus natter altijd beter. Aarzel dus niet om glijmiddelen te gebruiken, indien nodig. (Tip: gebruik waterbasis glijmiddel evt met een smaakje)

Voordat je aan het werk gaat, moet je je bewust zijn van je zachte tong en harde tong. Omdat het belangrijk is om te weten wanneer en waar je elk deel van je tong op de juiste manier moet gebruiken. Zachte tong is een slappe, zachte en ontspannen spier die ideaal is voor opwinding van de clitoris.

Een harde tong is het puntje van je tong, dat spits is, steviger is en goed geschikt is voor penetrerende cunnilingus. Je moet beide oefenen, en een soepele overgang tussen harde en gladde tongen zal op de juiste manier worden opgemerkt en gewaardeerd.

Zorg ervoor dat ze zich in een comfortabele positie bevindt voordat je naar beneden gaat. Ga comfortabel zitten en zorg ervoor dat je goed toegang hebt tot haar pleziergat.

Begin langzaam, doe het met absoluut plezier, luister naar haar, let op haar leidende handen en dompel je grondig onder in de actie.

Sommige meisjes houden van een cirkelvormige tongbeweging, zoals een draaiende beweging met de klok mee of tegen de klok in; sommige anderen houden van een op en neer (ja knikkend) beweging van de vaginale opening naar de clitoris.

Sommige meisjes geven de voorkeur aan een zijdelingse (niet knikkende) beweging, waardoor er minder direct contact is. Een combinatie van alle drie is het beste, maar je moet doen wat ze het leukst vindt door te kijken hoe ze op elke beweging reageert bij het afwisselen. Deze bef techniek stellen je kaken op de proef, maar als het lekker vindt zal ze lekker klaarkomen.

10 tips die je helpen bij clitorale stimulatie

1. Begin niet met de clitoris.

Dit is de belangrijkste regel: ga niet rechtstreeks naar de clitoris! Begin met het likken van de schaamlippen. Ga verder naar beneden. Als ze kronkelde bewegingen maakt is dat om aan te geven dat ze lekker vindt en je probeert te laten zien waar je moet beginnen met likken. Begin met de lippen en plaag, plaag, plaag! Ga pas daarna naar de clitoris.

2. Laat de spanning opbouwen.

De hersenen zijn het grootste geslachtsorgaan en dat geldt vooral voor de meeste vrouwen. Maar ik heb het gevoel dat dit vooral voor ons dames geldt. We zijn anders bedraad en we willen ons aanbeden voelen, vertel dat we sexy zijn. Voorspel is essentieel. Soms is het voorspel kort als we al geil zijn of als we iets lezen of kijken dat ons geil en geil heeft gemaakt. Naar schatting is het voorspel dat we willen waarschijnlijk vier keer langer dan je denkt. Snelle suggesties:  zoenen, wrijven, billen kneden (vooral wanneer het onze buitenste lippen doet scheiden), oren kussen, aan de oren knabbelen, borstspel, tepelspel, handen over de achterkant van de kuiten en achter de knieën laten lopen. Kus haar dijen, kus haar buitenste lippen, adem diep in. Door haar het gevoel te geven dat ze een godin is, kun je alles krijgen wat je wilt. 

3. Negeer de schaamlippen niet.

Vergeet de kleine schaamlippen niet.  Als zij jouw pijpt moet ze ook niet je ballen vergeten. Denk aan het likken van ijs... je favoriete smaak... dikke brede langzame zachte bewegingen met het midden van je tong. Nog geen puntige tipactie. Dat kan later komen voor de afwisseling. Maar begin met deze smachtende brede slag vanaf de onderkant van haar vagina tot voorbij haar clit. Doe het dan nog een keer. Langzaam. Lik dan overal als het lekker vindt. Ze zal lekker klaarkomen.

4. Gebruik je tong en lippen.

Als ze opgewonden is zal haar hele vagina nat zijn. Zorg dat je niet alle het vagina vocht wegslikt of opzuigt als het droog wordt voelt het niet zo goed aan. Dus gebruik je tong en lippen en smoes dat sap rond, ze zal het fijn vinden.

5. De clit smeert zichzelf niet.

Het voelt ongemakkelijk als je het met het puntje van je tong likt. Zorg er dat er genoeg speeksel is of  glijmiddel met ene smaakje om het over de clit en directe omgeving smeren. Dus gebruik je tong in een heerlijke brede slag, breng dat het glijmiddel/speeksel aan de gehele vagina. Speel met haar bevochtigde clitoris.

6. Vergeet niet te zuigen.

Beseft dat likken alleen niet plezierig is. Als je aan haar clitoris zuigt zal ze erg opgewonden raken. Dit gevoel is het zelfde als bij pijpen van de eikel. Hoe dan ook, het is geweldig als je zachtjes op haar schaamlippen zou zuigen en ermee zou spelen.  

7. Zet je gezicht erin.

Het zou een minder harde tongactie betekenen als je niet dichterbij komt. Probeer je lippen recht tegen haar vagina te drukken, zodat je tong niet hoeft te spannen. En steek daar ook je neus in. Wordt vies, het is afwasbaar.

8. Gebruik zowel je oren als je mond.

Als ze kreunt - en je zou denken dat deze vorm van communicatie wordt geïnterpreteerd als "je doet-iets-goed" - stop dan niet met waar je mee goed bezig bent!!! Zo zo zo seksueel frustrerend. Als alle seinen op groen staan betekent dat je iets goed doet en blijft dat dan doen. Vergeet niet te ademen.

9. Gebruik een vinger of twee.

Misschien heb je je nog niet gerealiseerd dat ze het fijn vindt om gevingerd te worden terwijl de clitoris hard wordt bewerkt. Gebruik wat speeksel voordat je je vinger erin stopt. Het geeft haar een fijn gevoel, het klaarkomen zal dan niet lang meer duren. Sommigen zouden graag G-spot-stimulatie willen met je vinger. 

10 Gebruik een seksspeeltje

Tongen worden moe, net als ruggen en nekken, en soms wil je echt dat je partner uitstapt, maar je loopt om de een of andere reden achter. Het kan leuk zijn om een of twee seksspeeltjes mee naar de slaapkamer te nemen en het kan ook heel nuttig zijn om haar ervan te laten afstappen. Veel mannen worden geïntimideerd of storen zich aan het idee om een speeltje op hun partner te gebruiken, alsof ze niet goed genoeg zijn of zoiets, maar de realiteit is dat seksspeeltjes beter zijn als ze worden gedeeld. Natuurlijk kan je partner masturberen met een vibrator, maar het is zoveel heter als ze een dildo gebruikt terwijl jij haar helemaal likt. Je kunt het apparaat zelf bedienen, of haar dat deel laten doen terwijl je met je mond van haar kunt zen genieten.

Hoe dan ook, laat je niet afschrikken bij de gedachte om een bed te delen met een seksspeeltje.

Mijn partner wil me niet oraal bevredigen, hoe kan ik dit aanpakken?

Het is helaas geen zeldzaamheid dat mannen aangeven 'niet aan vagina likken'  te doen, bijvoorbeeld omdat ze het niet prettig vinden of het als onhygiënisch beschouwen. Dit zou geen geldig excuus mogen zijn. Als jouw partner van jou orale seks verwacht, is het redelijk om hetzelfde terug te verlangen. Seksualiteit is gebaseerd op wederkerigheid. Een attente partner zou er plezier in moeten hebben jou oraal te bevredigen, simpelweg omdat jij ervan geniet. Zolang jouw vagina gezond is en jij je aan goede hygiëne houdt, is er niets onhygiënisch aan vagina likken Het is belangrijk om je vagina nooit met zeep te reinigen om de gezondheid ervan te behouden. Als je desondanks het gevoel hebt dat er iets niet helemaal in orde is, is een bezoek aan de dokter altijd een verstandige keuze.

Kun je van beffen een soa krijgen?

Hoewel cunnilingus een plezierige seksuele activiteit is, brengt het ook potentiële risico's met zich mee. Onthoud dat vagina likken vatbaarder is voor het geven en ontvangen van soa's. Beffen is de meest over het hoofd geziene actie met grote kans op infectie. Je  wordt dus geadviseerd om voorzichtig te werk te gaan, terwijl het voor mannen normaal is om over het hoofd te zien in het heetst van de strijd en de stroom van resulterende emoties die tussen partners worden uitgewisseld. Houd er rekening mee dat gearomatiseerde condooms of vrouwencondooms,handschoenen en beflapjes beschikbaar zijn voor veiliger vagina likken en het gebruik ervan is belangrijk voor het waarborgen van uw persoonlijke veiligheid. Het gebruik van dildo's en vibrators kan ook worden gebruikt om van haar cunnilingus een uitstekende ervaring te maken.

Als u schaafwonden of snijwonden in uw lippen of in uw gezichtsspieren heeft, is het beter om veilig te blijven om uitwisseling van lichaamsvloeistoffen te voorkomen. Evenzo, als u blauwe plekken of snijwonden aan uw vingers of handen heeft, is het beter om weg te blijven van vingeren of andere manuele seksuele handelingen.

Dus geniet van je sappige sessie met haar en drijf haar naar de maan door een meesterlijke slag met je tong te maken.

De beste seksstandjes voor oraal plezier: 

1: Standje 69:

Standje 69 vereist dat jij en je partner jezelf in tegengestelde richtingen op elkaar liggen, waardoor jullie allebei uitstekende toegang hebben tot elkaars geslachtsdelen. Velen vinden het dubbele genot ongelooflijk erotisch. Meestal ligt de ene partner op hun rug en de andere bovenop hen met hun knieën schrijlings op het hoofd van de andere persoon. Ongeacht je geslacht standje 69 is een geweldige orale seks positie voor vrouwen, plus degenen die geïnteresseerd zijn in pijpbeurtposities (met condoom natuurlijk). Deze positie is echter niet zonder nadelen. Standje 69 is voor veel mensen eigenlijk lastig. Het kan erg ongemakkelijk zijn om de positie vast te houden, en het kan erg afleidend zijn om tegelijkertijd te geven en te ontvangen.

beffen standje 69

2: Zit en kniel

Zij zit, hij op zijn knieën  Of je het nu probeert om een pijpbeurt te geven of een clitoris te stimuleren, de zittende orale seks positie houdt in dat de ontvanger met zijn bekken op de rand van een stoel, bank, bed, aanrecht of een ander comfortabel oppervlak zit, terwijl de gever neerknielt en hem behaagt mondeling.

Om deze houding comfortabeler te maken, kan de gever een kussen onder de knieën leggen. En aan de ontvangende kant kan de vrouw haar voet of been op de schouder van haar partner plaatsen om een diepere toegang tot hun geslachtsdelen te krijgen.

standje Zit en kniel. De meeste vrouwen willen dat je heel langzaam likken en werk langzaam en zorg er dat ze niet te snel gaat naar de zevende hemel. Ontdek samen met iedere vrouw de beste manier voor goede seks. Erge gevoelig zijn de buitenste schaamlippen een van de meest belangrijke erogene zones.

3: klassiek standje

Ga gewoon liggen en neem het. Een perfecte en comfortabele orale seks positie voor zowel de man als vrouw, deze is eenvoudig en ongecompliceerd: leun achterover op een bed of bank terwijl uw partner op zijn buik tussen uw benen ligt en je bevredigd. De positie is geweldig omdat het veel comfort biedt voor de gever en de ontvanger. Tip leg een kussen onder je heupen om gemakkelijker toegang te krijgen tot de delen die je wilt stimuleren. Er zijn verschillende namen voor deze orale seks positie, maar hier is hoe het te doen: Een partner ligt op hun rug met hun hoofd iets over de rand van het bed. De andere partner staat over hen heen en leunt naar voren zodat hun kruis direct op de mond van de onderste partner zit.

Je kunt dit proberen terwijl je naar het lichaam of gezicht van je partner kijkt, maar misschien wil je toegang tot de rest van hun lichaam voor een sexy uitzicht en het vermogen om ze te plezieren. Dit is misschien niet de beste pijppositie voor de gevende partner, omdat het niet erg nekvriendelijk is, maar je kunt er gemakkelijk een maken als de toppartner de penis in de mond van hun partner laat zakken. Of als de onderste partner ook een penis heeft, kan de bovenste partner deze tegelijkertijd afzuigen, waardoor deze omgekeerde positie in 69 verandert.

klassiek standje Ge heel langzaam naar de buitenste schaamlippen als je haar goed oraal bevredigen wilt. De beste techniek is om twee vingers aan de slag gaat en haar laat komen. Er zijn verschillende manieren om haar te laten komen. Ga in ieder geval gewoon lekken aan de slag met het hele gebied .

4: Staand

Staan voor orale seks kan ook een geweldige positie zijn om een gevoel van macht te laten gelden. In deze positie leunt de ontvanger tegen een muur met de benen iets uit elkaar en het bekken naar buiten geduwd, terwijl de genieter op de grond knielt of zit. Een orale seks positie die goed werkt voor zowel mannen als vrouwen. Stellen kunnen overal genieten, van de slaapkamer tot de keuken tot de douche tot de voorraadkast en meer. Vergeet het kussen niet om uw knieën of die van hen te beschermen. En om je evenwicht te bewaren (vooral als je dichter bij een orgasme komt), probeer tegen een muur of deur te leunen.

Staand standje

5: Doggy-Style

Orale seks is geweldig op handen en voeten. Of je nu je achterste optilt om doggystyle te bereiken of je balanceert op je handen en knieën, dit is een waardige orale seks positie die mogelijk is voor mannen, maar waarschijnlijk aangenamer voor vrouwen of rimmen vanwege de gemakkelijkere toegang. Als ontvanger kun je je benen spreiden om de mond van je partner dieper binnen te laten of ze dicht bij elkaar houden om een serieuze plaag te ervaren. Wanneer je in deze houding bent gaan zitten, knielt de andere persoon achter je en stimuleert je anus of genitale hele gebied, hetzij met hun mond of anale seks speeltjes. (Of allebei!) Het leuke van deze positie is dat je allebei het tempo kunt bepalen - ze kunnen het niveau van de toe te passen druk regelen, en door je lichaam sensueel naar voren en naar achteren te bewegen, kun je bepalen hoeveel van je ze gebruiken.

Doggy-Style standje

6: Face-sitting

Soms wordt het queening genoemd. De face-sitting orale seks positie is precies zoals het klinkt: de ene partner zit schrijlings op het gezicht van de andere persoon, die dan de geslachtsdelen van hun partner kan likken, zuigen of kussen. Het leuke en sexy aan deze positie is dat het "de ontvanger interactiever laat deelnemen door te glijden en hun heupen te bewegen. Bovendien nodigt het uit tot een gevoel van dominantie wat ongelooflijk erotisch kan zijn.

Face-sitting. Vrouwen vinden het fijn als je heel langzaam naar het hoogtepunt gaat. Gebruik tijden het beffen twee vingers (zorg voor niet al te lange nagels). Als ze het aanwijzingen geeft en je volgt die op kun je haar zien genieten en zal ze je de volgende keer belonen als je goed bezig bent

7: Op je buik

Terwijl je op je buik ligt, spreidt je je benen en buigt je je heupen lichtjes zodat je partner je van achteren oraal kan bevredigen. (Een kussen kan helpen!) Deze orale seks positie is geschikt voor vrouwen en je hebt ook vrije uitloop om jezelf te plezieren met speelgoed of je handen tegelijkertijd. Het is ook geweldig voor rimming. Omdat de gever zijn kont niet kromt, optilt of verlengt, is dit een beetje comfortabeler dan op z'n hondjes, maar ze hebben nog steeds toegang tot dezelfde delen van het lichaam van de ontvanger. De kans is groot dat ze dit gewoon lekker vindt en in een paar minuten klaar komt tijdens het beffen.

Op je buik seks standje

8: De Kevin Methode

De Kevin-methode is een techniek die het best kan worden uitgelegd als zijwaarts oraal. In tegenstelling tot de bovengenoemde verticale benadering, komt de gever bij de Kevin-methode tussen de benen in een horizontale hoek, wat de blootstelling aan de tong en de focus op en over de clitoris, grote schaamlippen en kleine schaamlippen maximaliseert. De clitoris is niet een kleine knobbel, maar in plaats daarvan een veel groter en langer inwendig orgaan is met duizenden plezierige zenuwuiteinden. In plaats van op en neer gelikt te worden vindt het likken in de lengte plaats, wat betekent dat de stimulatie over een groter oppervlak wordt verspreid. En bij deze methode kan het zijn dat ze binnen drie minuten een climax bereikt.

Kevin methode

Bekijk ook eens: Hoe geef je een erotische massage?  • Copyright © 2024 Condooms.be