Pjur Glijmiddel


Soort glijmiddel


Inhoud

Filteren
Sorteer op:

29 artikelen

  Pjur staat al jarenlang bekend als een van de beste glijmiddelmerken van de wereld. Zo produceren ze al jaren hoog kwalitatieve en zeer luxe gezondheids- en lichaamsverzorgingsproducten in meer dan 50 landen over heel de wereld. Pjur begon in 1995 met het produceren in Duitsland. De kwaliteit van Pjur bleef niet lang on opgemerkt. Zo verspreiden de producten zich snel over heel Europa. 

  Ook was Pjur het eerst bedrijf op de wereld wat begon met het ontwikkelen en verfijnen van een siliconen glijmiddel

  Assortiment van Pjur massage en Pjur Original

  pjur original, pjur woman, pjur analyse, pjur glijmiddel,pjur med, glijmiddel op siliconenbasis, pjur aqua, pjur original bodyglide, massage en glijmiddel, siliconen glijmiddel

  More Feeling: Glijmiddel voor voorspel en seks.pjur glijmiddelen voor voorspel en seks kunnen perfect zijn producten om uw potentiële klanten naar de pjur-wereld te lokken. Hoogwaardige glijmiddelen voor verschillende doelgroepen, allemaal met de hetzelfde hoge kwaliteitsniveau.

  More Sensations: Gels en sprays voor dat extra speciale.

  Deze categorie omvat stimulatie- en desensibilisatieproducten die: klanten helpen hun eigen persoonlijke seks ervaringen te creëren. Deze producten zijn de perfecte aanvulling op de glijmiddelen van Pjur in de andere categorieën.

  • Premium producten speciaal ontwikkeld voor langer seks

  • Stimulatie gel speciaal ontwikkeld voor meer plezier

  • Glijmiddelen, sprays en serums voor extra speciale ervaringen

  • Pjur Superhero, Pjur MyGide + Spray, Toy Lube + Pjur Toy clean

  More Adventure: producten voor anale seks. Anaal glijmiddel is een must als het gaat om anale seks. Pjur's aanbod op dit gebied omvat producten voor nieuwe gebruikers (Analyse Me!) en ervaren fans (BACK DOOR) van deze hete trend. Elke reeks bevat: sprays en serums om de gevoeligheid te verminderen. Alle anale producten van Pjur bevatten ingrediënten om anale seks bijzonder aangenaam te maken.

  • Premium producten specifiek voor anale seks

  • Voor beginners en ervaren gebruikers

  • PJur Analyse Me gels + Sprays voor de eerste keer anale seks

  • Pjur Back Door voor de meer ervaren man of vrouw in anale seks  

  Bekijk ook eens: Tips voor de eerste keer anale seks

  More Wellbeing: producten voor intieme hygiëne.

  Als het om intieme hygiëne gaat, moet je geen compromissen te sluiten. We hebben het tenslotte over het meest persoonlijke deel van je lichaam. We gebruiken alleen de puurste en hoogste kwaliteit ingrediënten in onze producten voor intieme hygiëne. De producten van pjur bieden uw meest intieme zones de hygiëne en verzorging die ze nodig hebben, zodat je je goed voelt.

  • Intieme hygiëne voor alle delen van het lichaam

  • Handige sprayflacon  

  • Dermatologisch getest

  • Pjur After You Shave wat de huid glad en zijdezacht maakt  

  More Compatibility: Glijmiddelen voor de gevoelige huid.

  Als je een gevoelige huid hebt, is het vooral belangrijk om voorzichtig te zijn met met welke producten je in contact komt. Bij pjur weten we hoe belangrijk het is dat je huid vooral in de intieme zone goed aanvoelt – en hoe gevoelig deze kan zijn. Daarom hebben we glijmiddelen ontwikkeld die specifiek geschikt zijn voor droge en zeer gevoelige slijmvliezen.

  • Glijmiddelen voor zeer gevoelige huid, vertragingsspray

  • Met natuurlijke ingrediënten

  • Met premium natuurlijke en natuurlijk afgeleide additieven

  • Dermatologisch getest

  • Pjur Med Vegan + Pjur Mer Pro long

  Meeste gestelde vragen over Pjur producten:

  pjur original, pjur woman, pjur analyse, pjur glijmiddel, pjur med, glijmiddel op siliconenbasis, pjur aqua, pjur original bodyglide, pjur superhero, massage en glijmiddel

  Waarom zou ik een glijmiddel gebruiken?

  Pjur glijmiddelen zorgen ervoor dat je intieme zone goed bevochtigd wordt en voorkomen pijnlijke wrijving. Als gevolg hiervan kun je intensere seks hebben met een glijmiddel en ook meer opwindende technieken ontdekken. Dit komt omdat glijmiddelen extreem veelzijdig zijn. Je kunt ze gebruiken om te genieten van sensueel voorspel, een ontspannende massage of om het plezier tijdens seks te vergroten. Bovendien zijn glijmiddelen een must bij anale seks, omdat dit deel van het lichaam geen natuurlijke vocht produceert.

  Kan ik glijmiddelen van Pjur gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding?

  Ja. Pjur gebruikt alleen zorgvuldig geselecteerde, pure ingrediënten in de glijmiddelen die voldoen aan extreem hoge kwaliteitsnormen. Gedurende deze tijd raden we vooral Pjur Med Vegan glide met natuurlijke ingrediënten aan of Pjur WOMAN Nude, die geen conserveringsmiddelen bevat.

  Kan ik glijmiddel van Pjur gebruiken als ik zwanger wil worden?

  Pjur-glijmiddelen zijn absoluut neutraal met betrekking tot de activiteit van het sperma. Onze glijmiddelen bevatten geen zaaddodende stoffen en zijn geen voorbehoedsmiddel. De formules zijn optimaal afgestemd op de pH-waarde van vagina en hebben dus geen invloed op de mobiliteit of levensverwachting van spermatozoa, noch op het natuurlijke vaginale vocht. Pjur producten onderscheiden zich door hun “neutrale” gedrag en optimale compatibiliteit en hebben geen positieve of negatieve invloed op een gewenste zwangerschap.

  Zijn alle Pjur-glijmiddelen veilig in gebruik met latex condooms?

  Alle Pjur glijmiddelen ondergaan een condoomtest. Je kunt er dus zeker van zijn dat alle glijmiddelen van Pjur geschikt zijn voor gebruik met latex condooms.

  Wat is de houdbaarheid van pjur glijmiddelen?

  Pjur glijmiddelen hebben over het algemeen een houdbaarheid van drie tot vijf jaar (afhankelijk van water- of siliconenbasis). Op elke product verpakking staat een werkelijke houdbaarheidsdatum. Hierop staat de aanbevolen periode waarin het product in kwestie moet worden gebruikt.

  Kunnen producten op siliconenbasis van Pjur ook worden gebruikt met seksspeeltjes?

  Na langdurige tests hebben bekende speelgoedfabrikanten bevestigd dat Pjur glijmiddel op siliconenbasis geschikt zijn voor gebruik met hun producten. Er zijn ons geen gevallen bekend waarin zich problemen hebben voorgedaan. In Pjur siliconen glijmiddel zit alleen extreem hoogwaardige siliconen die bijvoorbeeld ook in de cosmetica-industrie worden gebruikt voor de productie van haarverzorgings- en huidverzorgingsproducten. Maar voor de zekerheid kun je onze glijmiddelen vooraf testen op een klein stukje van je seksspeeltje. Pjur glijmiddelen op waterbasis zijn natuurlijk perfect voor gebruik met toys en condooms.

  Zijn er speciale producten om vroegtijdige zaadlozing uit te stellen?

  Pjur heeft speciaal voor mannen producten ontwikkeld die de zaadlozing kunnen vertragen en het genot verlengen. De actieve ingrediënten in onze Pjur superhero PERFORMANCE-spray zijn gecombineerd om dit probleem specifiek aan te pakken. Ze worden opgenomen in de bovenste laag van de huid en kunnen vroegtijdige zaadlozing voorkomen. De spray bevat geen lidocaïne of benzocaïne. Onze Pjur Med PRO-LONG spray is voor uitwendig gebruik op de penis en kan overgevoeligheid verminderen. Het bevat de werkzame stof looizuur uit eikenschors. In combinatie met panthenol kan het de huid kalmeren. Veilig te gebruiken met condooms.

  Bekijk ook eens: Klaarkomen uitstellen: 10 Tips om je orgasme te beheersen

  Zijn alle producten van Pjur getest op huidvriendelijkheid?

  Alle producten en ingrediënten die door Pjur zijn ontwikkeld en gebruikt worden dermatologisch getest om er zeker van te zijn dat ze volledig huidvriendelijk zijn. Gebruikers verwachten een langdurig vochtig gevoel terwijl onze producten gebruiken daarom moeten glijmiddelen geschikt zijn voor elke type huid. Ze komen immers in contact met huid en slijmvliezen. Slijmvliezen zijn bijzonder meedogenloos als we ze niet goed behandelen. Het is dus cruciaal dat we hier extra speciale aandacht besteden aan ingrediënten.

  Kan ik delaysprays gebruiken als mijn partner zwanger is?

  Aangezien er geen testresultaten of rapporten zijn hebben over dit onderwerp, moeten we je helaas aanraden om de delaysprays beter niet te gebruiken tijdens de zwangerschap. Dit kan wel wanneer de man condooms gebruikt.

  Is siliconen schadelijk voor mijn lichaam?

  Nee. Pjur gebruikt alleen de hoogste kwaliteit, zuiverste siliconen die niet schadelijk zijn voor het menselijk lichaam. Siliconenmoleculen zijn groter dan huidporiën. Hierdoor blijven ze op het huidoppervlak en worden ze niet geabsorbeerd. Ze vormen een ademende beschermende film die zorgt voor een langdurige smering. Het lichaam breekt dan het glijmiddel af als onderdeel van het natuurlijke proces om de vaginaslijmvliezen te regenereren. Pjur Original is supergeconcentreerd en biedt een aangenaam langdurig glad gevoel en plakt niet.

  Welke producten van Pjur moet ik gebruiken als ik vaak last heb van schimmelinfecties?

  Veel vrouwen hebben last van terugkerende schimmelinfecties. In deze gevallen zijn producten op waterbasis niet per se de beste optie, aangezien de ingrediënten glycerine en glycol een voedselbron kunnen zijn voor candida albicans (pathogeen voor schimmelinfecties). Daarom raden we aan om in deze gevallen producten op siliconenbasis te gebruiken die geen conserveringsmiddelen bevatten, bijvoorbeeld onze Pjur Med Vegan glide. De pure ingrediënten maken het de ideale keuze voor zelfs de zeer gevoelige huid. Het glijmiddel creëert een beschermende film op de huid die je poriën niet verstopt, waardoor je huid zijdezacht aanvoelt en een aangenaam langdurig vochtig gevoel geeft. Het is ook bewezen allergievriendelijk te zijn in meerdere tests. We raden ook onze producten op waterbasis aan die vrij zijn van conserveermiddelen, zoals onze Pjur WOMAN Nude, omdat deze speciaal zijn ontwikkeld voor de gevoelige huid en gegarandeerd extreem huidvriendelijk zijn.

  Waarom heb ik een glijmiddel nodig voor anale seks?

  Het anale deel van het lichaam maakt geen vocht aan van nature. Het gebruik van een glijmiddel is daarom een must voor plezierige anale seks. Dit is de enige manier om het gebrek aan natuurlijke bevochtiging in dit gebied te compenseren. Onze anale producten bevatten ook bepaalde toevoegingen zoals jojoba en hyaluron om anale seks nog aangenamer te maken.

  Welke producten moet ik gebruiken als ik last heb van vaginale droogheid?

  Voor vrouwen die last hebben van vaginale droogheid, raden we aan om ons glijmiddel op siliconenbasis of onze producten op waterbasis te gebruiken die geen glycerine of glycol bevatten om mogelijke irritatie van de slijmvliezen te voorkomen.

  In overeenstemming met de nieuwste technologie, ligt de nadruk hier op methoden om vaginale droogheid te verlichten die:

  • maak intieme seksuele activiteiten comfortabeler,

  • aanvulling op de natuurlijke bevochtiging van het lichaam,

  • de symptomen van vaginale droogheid verminderen.

  Glycolen en glycerine/glycerine worden gebruikt als conserveermiddelen in glijmiddelen op waterbasis en kunnen de osmolariteit beïnvloeden.

  We kunnen de mogelijkheid van dergelijke bijwerkingen in individuele gevallen bij gevoelige gebruikers nooit volledig uitsluiten. Een bestaande irritatie van het slijmvlies met kleine, onzichtbare scheurtjes in de huid kan bij het aanbrengen van het glijmiddel lichte sensaties veroorzaken.

  Zijn er producten van Pjur die smaak- of kleurstoffen bevatten?

  Nee. Vanwege extreem hoge kwaliteitsnormen worden alle Pjur producten vervaardigd zonder kleuradditieven en zijn ze allemaal neutraal van smaak.

  Zijn er producten die vrij zijn van conserveermiddelen, glycerine en parabenen?

  Speciaal voor gezondheidsbewuste vrouwen is er een product ontwikkeld dat vrij is van alle toevoegingen: Pjur WOMAN Nude. Het bevat geen bewaarmiddelen, glycerine of parabenen en is speciaal ontwikkeld voor vrouwen met een gevoelige en gevoelige huid. 

  Waarom bevatten sommige van onze producten additieven zoals ginkgo, ginseng, cafeïne en menthol?

  Naast een uitstekende bevochtiging, bevatten sommige van Pjur producten speciale additieven die een tastbaar dubbel effect geven voor dat extra speciale iets. Daarom noemen we deze producten dual-effect gliders. De toevoegingen zijn natuurlijke of natuurlijk afgeleide ingrediënten zoals ginkgo-, ginseng-, cafeïne- of mentholextracten.

  Welk effect heeft ginkgo?

  Ginkgo staat altijd voor groei, kracht en macht. Het heeft een verkwikkend en stimulerend effect in Pjur Superhero glide.

  Welk effect heeft ginseng?

  Ginseng kan het verlangen versterken door het verwarmende, verkwikkende effect. We gebruiken het specifiek voor vrouwelijke stimulatie in ons Pjur Myglide-product.

  Worden lidocaïne en benzocaïne gebruikt in pjur-producten?

  Nee, geen van de Pjur glijmiddelen of sprays bevat lidocaïne (een verdovingsmiddel). Geen van deze producten bevat benzocaïne.

  Zijn er producten die geen conserveringsmiddelen bevatten?

  Alle glijmiddelen op siliconenbasis van Pur en de glijmiddelen op waterbasis Pjur WOMAN Nude zijn vrij van conserveringsmiddelen. Ook onze Pjur Med serie bevatten geen conserveringsmiddelen. 

  Welk effect heeft jojoba?

  Onze producten op siliconenbasis voor anale seks bevatten hoogwaardige jojoba-extracten. De kalmerende, verzorgende eigenschappen van jojoba kunnen de anale spier ontspannen en de huid veel zachter en soepeler maken.

  Welk effect heeft hyaluron?

  Het natuurlijke ingrediënt hyaluron in onze anale producten op waterbasis kan grote hoeveelheden water binden. Hierdoor kan het kleine waterkussentjes vormen die de smerende werking van deze producten aanzienlijk versterken. Dit is vooral belangrijk in het anale gebied, omdat het lichaam hier geen natuurlijke smering produceert.

  Welk effect heeft aloë vera?

  Het bevordert de celregeneratie en wordt daarom aanbevolen voor de behandeling van wonden. Het wordt ook gebruikt als vocht inbrengende crème in cosmetische producten.

  Welk effect heeft panthenol?

  Panthenol ondersteunt de elasticiteit van de huid en beschermt de gestreste, geïrriteerde huid. Het versnelt de cel-vernieuwing en heeft ook een ontstekingsremmende werking.

  Wat doet kamille?

  Kamille verzacht en verzorgt de gevoelige huid in de intieme zone. Glijmiddelen met verzorgende eigenschappen zijn vooral belangrijk in het anale gebied, omdat het lichaam hier geen natuurlijk glijmiddel aanmaakt en de huid in dit gebied bijzonder gemakkelijk gestrest raakt. De actieve stoffen in kamille hebben een ontstekingsremmende werking en regenereren de celstructuur van gestrest weefsel.

  • Copyright © 2024 Condooms.be