Hoe kies je een vibrator?

Hoe kies je een vibrator?

Een vibrator kies je op basis van jouw voorkeuren. Lees hieronder alle tips waar je op moet letten als een een vibrator aanschaft samen met je partner. Mocht je na het lezen van dit artikel nog steeds geen keus hebben kunnen maken? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder! Weet je het al, klik op de foto en da direct naar vibrator kopen:

vibrators

Vibrator kopen? Lees hier de belangrijkste 10 tips voor het maken van de juiste keuze.

  1. Overweeg de grootte. Met opties zoals grote vibrators en discrete vibrators die in de palm van je hand passen, kan het moeilijk zijn om te voorspellen welke maat je het meeste plezier zal bezorgen als je een eerste keer bent. Er is zoveel om uit te kiezen Overweeg wat je het leukst vindt als je masturbeert en seks hebt. Als het je lukt om jezelf met één vinger te plezieren, dan kan een grote of op een penis lijkende vibrator een beetje te veel punch bevatten of veel te veel gebieden tegelijk stimuleren. Aan de andere kant, als je partner goed bedeeld is of als de strap-on die je gebruikt tijdens seks qua grootte niet ontbreekt, is groter misschien wel beter. En als de drang naar O de neiging heeft om plotseling over je heen te komen, kun je kiezen voor een klein maar machtig stuk speelgoed dat je kunt vermommen als een ketting en in een badkamer.

  2. Beperk je ideale vorm en gevoel. Als je eenmaal de breedte en lengte hebt bepaald, breng dan maat en gevoel in de vergelijking. Door de gewenste sensatie op nul te zetten, kunt je de beste vorm voor je vibrator bepalen. Er zijn vijf soorten pleziersensaties waar mensen naar op zoek zijn, clitoraal, een combinatie van inwendige clitoris, anaal en dubbele penetratie (vaginaal + anaal). Als je niet zeker weet wat voor jou werkt, neem dan nog een minuut de tijd om na te denken over hoe je je normaal gesproken bevredigt: concentreer je je op de clitoris, vaginale penetratie of beide? Houd je van intense en lokale sensaties, of heb je liever sensaties verspreid over de vulva? Bevredig je jezelf elke keer op dezelfde manier, of heb je iets nodig dat op verschillende manieren kan presteren? Op basis van wat je hele lichaam doet trillen, kun je vibrators gebruiken die aan je seksuele behoeften voldoen. Als je echt geen idee hebt waar je voor moet gaan, kies dan een vaginaal speeltje. Zelfs als je niet van plan bent om het vaginaal te gebruiken De vaginale stimulators zijn net zo effectief als ze extern worden gebruikt, voor de clitoris dus.

  3. Begin met winkelen. Als je eenmaal klaar bent om de sprong te wagen, heb je twee opties: bezoek een echte winkel of koop online. Het voordeel van naar een winkel gaan is dat je de trillingen kunt testen en het speeltje van dichtbij kunt bekijken. Als de gedachte aan toeschouwers echter de zenuwen veroorzaakt, ga je online aan de gang en voeg je het speelgoed toe aan je online winkelwagentje. Het is geen schande om een beetje verlegen te zijn neem online de tijd voor de juiste keuze. En maak je ook geen zorgen over nieuwsgierige buren of huisgenoten wij versturen alles discreet en anoniem zonder onze naam op de verpakking.

  4. Kijk goed naar materiaal en textuur. Het is essentieel om te kijken waar seksspeeltjes van gemaakt zijn voordat je het koopt. De vibrator gaat immers in en op je lichaam. Siliconen zijn favoriet en veel bekende merken gebruiken alleen siliconen van medische kwaliteit en brengt trillingen goed over en het is niet-poreus (wat betekent dat er geen giftige materialen binnenin vast komen te zitten en hun weg naar je lichaam vinden) en gemakkelijk schoon te maken met water en zeep of met een Toy cleaner. Hierdoor is het gezond en veilig is voor het lichaam. Andere geweldige opties zijn onder meer metaal, roestvrij staal en hard plastic. Wat je absoluut wilt vermijden, zijn gelei-gevoelige rubberen speeltjes. Er zijn er niet veel meer omdat blijkt dat deze veel schadelijke weekmakers bevatten, die verboden zijn voor gebruik in kinderproducten, maar niet gereguleerd zijn in slaapkamerspeelgoed Kies voor meer stimulatie een speeltje dat geribbeld of hobbelig is. Of breng wat temperatuurspelletjes in de mix door jezelf te plezieren met een speeltje van cool metaal. Als metaal niet jouw ding is, gebruik dan gewoon wat verkoelend of verwarmend glijmiddel op waterbasis (als je glijmiddel op siliconenbasis op een siliconenvibrator gebruikt kan het materiaal aangetast worden).

  5. Luister naar de vibraties. Nu, op de echt goede dingen - de eigenlijke trillingen. De meeste vibrators hebben talloze instellingen waarmee je vibratiepatronen, snelheid en intensiteit kunt manipuleren, zodat je naar believen kunt versnellen of vertragen. Uitzoeken welke trillingen en patronen je op weg helpen vereist wat ervaring.. Hoe meer je je vibrator gebruikt, hoe beter je voelt wat het echt voor je doet. Dus ga ervoor, meid. Als je dunne muren hebt, is het de moeite waard om een vibrator te vinden die niet elke keer als een kettingzaag klinkt als je hem gebruikt. De meesten van ons geven de voorkeur aan een rustige sfeer, en als je wat extra geld uitgeeft, weet je zeker dat je nieuwe seksspeeltje is gemaakt van de hoogwaardige materialen. Een manier om een stil maar krachtig hulpmiddel te vinden, is door op materialen te zoeken die geluid dempen. Siliconen zijn hier geweldig voor. Als je bang bent dat een rustige sfeer de intensiteit van de sensaties in gevaar brengt is het aan te raden om de vibrator op je hand te testen - of op het puntje van je neus (omdat de huid daar behoorlijk gevoelig is) .

  6. Zorg ervoor dat je het uiterlijk leuk vindt.Hoe krachtig de vibrator ook is, het zou een grote vergissing zijn om iets te kopen waarvan je denkt dat het er eng, opzichtig of esthetisch onaantrekkelijk. De esthetiek van een vibrator is bijna net zo belangrijk is als wat hij doet - dit is tenslotte iets dat je gebruikt om opgewonden te raken. Dus sla die hete roze sfeer over, tenzij je absoluut dol bent op de manier waarop het op je nachtkastje schijnt. Kies degene die dat sexy deel van je verbeelding prikkelt. Verlangen en esthetiek zijn diep persoonlijk en met elkaar verweven, dus kies de vibrator of vibrators die je aanspreken." Als je bijvoorbeeld de voorkeur geeft aan klein en strak boven groot en volumineus, dan is een bullet vibrator misschien de juiste keuze.

    Bekijk ook eens: Satisfyer vibrators

  7. Maak jezelf vertrouwd met alle toeters en bellen die er zijn. Het spectrum aan functies is eindeloos, waterdicht , vibratie- en zuigsensaties, die op afstand worden bediend, en sommige die synchroniseren met je favoriete afspeellijst en trillen op het ritme. De beste zet is om een vibrator te kiezen met een scala aan functies. Zo pas je hem makkelijker aan je stemming en de situatie aan. Op sommige dagen wil je het misschien alleen voor voorspel gebruiken, en op andere dagen wil je misschien dat het je daarheen brengt. Hoe meer bereik het heeft, hoe gemakkelijker je het kunt aanpassen aan je seksleven. Beslissen welke speciale effecten je wilt, is geheel persoonlijk - en hangt af van je budget - maar je kunt altijd beginnen met iets vrij eenvoudigs en later upgraden.

  8. Stel je budget vast. Over budget gesproken... Je kunt goedkope, eenvoudige vibrators vinden voor slechts  €10

  9. Vibrator schoonmaken: vergeet bij je aankoop niet om een toy cleaner erbij te kiezen voor het onderhoud aan je vibrator. Lees ons blogartikel voor meer tips voor het reinigen van je seks speeltje

  10. Gebruik glijmiddel Als seksspeeltjes nieuw voor je zijn, probeer ze dan uit met glijmiddel. Zelfs mensen die zichzelf als veteraan als seksspeeltje beschouwen, vinden het heerlijk om de beste seksspeeltjes te combineren met glijmiddel, omdat het slip-and-slide gevoel de ervaring des te krachtiger kan maken (en niet te vergeten soepeler, wat het risico op te veel wrijving of overstimulatie). Of je nu een newbie of een pro bent, we raden altijd aan om verschillende glijmiddelen met je vibrator te proberen. Een van de meest verontrustende mythes over glijmiddelen is dat ze alleen voor vrouwen in de menopauze zijn. Nee! Lubes bieden niet alleen extra smering, maar ze zorgen ook voor verschillende sensaties en kunnen je spel echt intensiveren.

Type Vibrator:

Rabbit vibrators

Als je op internet hebt afgezworven om de beste vibrator voor beginners te vinden, heb je waarschijnlijk gemerkt dat de selectie in principe oneindig is, en dat kan overweldigend en intimiderend zijn. Orgasmes zijn een van de beste vormen van zelfzorg, en hoewel je jezelf er gratis één kunt bezorgen, kan een beetje extra hulp de ervaring naar een hoger niveau tillen. Er is geen one-size-fits-all vibrator, en velen van ons moeten experimenteren met ander speelgoed totdat we vinden wat voor ons geweldig voelt. Alleen omdat één vriend - of zelfs duizenden mensen - bij één zweren (hallo Satisfyer), betekent dat niet dat hetzelfde speeltje je zal afschrikken, dus zorg ervoor dat je je onderzoek doet en vaststelt wat je uit een vibe voordat je jezelf er een cadeau doet..

Rabbit vibrator

Een rabbit vibrator is veelzijdig en heeft een dubbele werking. De vibrator is geschikt voor penetratie en stimulatie bij de clitoris door de twee elementen aan het apparaat. De meeste mensen weten met deze vibrator een hoogte punt te bereiken met alleen de stimulans op de clitoris, terwijl deze vibrator je extra verwend met een penetratie. Een voorbeeld hiervan is de B Swish - bwild classic marine rabbit vibrator. Een van de beste vibrators dei we uit voorraad kunnen leveren.

Luchtdruk vibrators

Terwijl veel soorten vibrators zich richten op een rommelend gevoel, ontwikkelen merken als Womanizer en Satisfyer producten die zich richten op het gebruik van pulsen die op je clitoris zijn gericht. Het is op zijn zachtst gezegd een heel andere sensatie. Dit speelgoed maakt gebruik van luchttechnologieën om een zuigend gevoel te creëren dat intens is. Veel mensen zeggen dat zuigvibrators de sensatie van orale seks nabootsen.

Bullet vibrators

Bullet vibrators is het meest populaire seksspeeltje als het gaat om uitproberen en kiezen van je eerste vibrator. Deze krachtige vibrators kun je samen met je partner uitproberen om te ontdekken of je hier van kunt genieten. Je kan het gebruiken op de intieme zones of delen van het lichaam. Het is een miniatuur vibrator en is daarom niet alleen bedoeld voor penetratie, maar juist voor stimulering bij de clitoris. Een voordeel van het formaat is dat je deze gemakkelijk kunt opbergen of meenemen zonder dat dit opvalt. Een voorbeeld hiervan is de Durex Intense Delight Bullet. De Durex Bullet is gemaakt van zacht materiaal en geeft sterke vibraties. Deze kleine pure verwenner wordt geleverd met batterijen.

Vibrerende eitjes voor samen met je partner

vibrerend eitje

Vibrerende eitjes zijn net als de bullet vibrators klein maar fijn. Een EI heeft een grote kracht en kan daarom krachtige stoten geven voor een wat extremere stimulans. De vibrators zijn meestal bullet- of eivormig en hebben verschillende vibratiestanden. Vibrerende Eitjes zijn ideaal voor koppels. Breng het eitje in en laat haar genieten van de verschillende vibratiestanden met de afstandsbediening. Eitjes zijn altijd waterdicht en kunnen dus zowel in bed, bad als onder de douche gebruikt worden. Een voorbeeld hiervan is de B Swish - bnaughty classic unleashed vibrerende bullet.

Wand Massager vibrators

De naam zegt het al, een massager vibrator is ideaal voor een ontspannende en erotische massage. De vibrators zijn niet alleen geschikt voor massage, maar kunnen ook net als andere vibrators zorgen voor stimulans op de intieme delen. De Massagers hebben een handige grip en zijn ook te gebruiken voor alleen massage op ander delen van het lichaam, zoals de schouders en nek. Een voorbeeld hiervan is de Pleasurelab Moonshaker.

G-spot vibrators

De G-spot vibrators zijn speciaal ontworpen om de g-spot op te zoeken en te stimuleren. Deze vibrators zijn beschikbaar in verschillende soorten en kunnen daardoor verschillen in hardheid en materiaal. De G-spot vibrators hebben een gebogen punt die zorgt voor een opwaartse curve met een breed hoofd en hebben meestal verschillende standen. De vorm biedt een maximale stimulatie en weet zo de gevoelige plek van de vrouw te vinden. Een voorbeeld hiervan is de G-spot vibrator van ToyJoy.

Vinger vibrators

Vinger vibrators kan je aanbrengen rondom je vinger, waardoor je zelf de controle in hand hebt. De vibrators zijn klein en krachtig en meestal bullet vormig. De vibrators kunnen worden gedragen als een ring of als een sleeve om de vingertop. Gebruik glijmiddel voor dat beetje extra genot. Een voorbeeld hiervan is de Love in the pocket - love finger tingling.

Stille vibrators

Stille vibrators bieden dat beetje extra privacy wanneer je zin hebt in een intieme avond. De vibrators zijn discreet en zorgen voor genot met een minimaal geluidsweergave. De stille vibrators zijn in verschillende materialen, textuur en snelheden verkrijgbaar. Condooms.be verkoopt alleen vibrators met een minimale ruist voor een ultiem comfort, je vindt alle vibrators hier.

Waterdichte vibrators

Seks of masturberen in de douche of bad is al spannend op zichzelf, maar met een waterdichte vibrators kan je het nog net even spannender maken. Deze vibrators zijn waterdicht en kunnen dus gezellig mee de douche of bad in. Waterdichte vibrators zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en kleuren, dus er is genoeg keus. Veel vibrators van Condooms.be zijn waterdicht, wanneer deze waterdicht zijn staat dit vermeld op de productpagina.

Multi-speed vibrators

Hou jij wel van een beetje snelheid en pit? Een multi-speed vibrator zorgt voor een intense stimulatie door dat extra beetje snelheid. Een vibrator op batterij of een oplaadbare vibrators kan verschillen qua snelheid en kan dus een aandachtspunt voor jou zijn wanneer jij van meer snelheid houdt. Een voorbeeld hiervan is de FeelzToys - Lea Rabbit Vibrator Medium.

Er zijn ook trillende massagers voor de man voor  prostaatstimulatie

Andere interessante categorieën: Cockringen, anaal toys, Dildo'seggs en bullets, masturbators penispomp 



  • Copyright © 2024 Condooms.be