Latexvrije


Omtrek


Kwantiteit

Filteren
Sorteer op:

12 artikelen

  Wat zijn latexvrije condooms?

  Latexvrije condooms zijn condooms gemaakt van ander materiaal dan latex, deze condooms zijn vaak gemaakt van polyisopreen. Deze condooms kunnen net als vele andere ook gebruikt worden in combinatie met glijmiddel.

  Hoe herken je een latex allergie?

  Een latexallergie is te herkennen aan de jeuk, roodheid en mogelijke zwelling. De huid reageert overgevoelig op de latex en laat dit dan ook vaak zien met een van de genoemde symptomen. De symptomen zijn voorbeelden en hoeven niet bij ieder persoon hetzelfde te zijn. Wat wel belangrijk is om te weten is dat er 2 varianten zijn van de latexallergie, dit zijn type I en IV. Om het juiste condoom te kunnen vinden is het belangrijk dat je eerst bepaald welke vorm van de latexallergie voor jou van toepassing is. Een huisarts of dermatoloog kan je daarbij helpen.

  Mensen die vastgesteld type I hebben van de latexallergie kunnen geen producten gebruiken gemaakt van latex. De producten moeten gemaakt zijn van polyurethaan of polyisopreen. Mensen met type IV mogen niet alleen geen producten gebruiken gemaakt van latex, maar de producten mogen ook geen chemicaliën bevatten die eventuele allergie kunnen verhogen.

  Latexvrije condooms kopen omdat je allergisch bent voor latex? Geen probleem, want wij verkopen latexvrije condooms in alle soorten en smaken.

  Latexvrije condooms kopen

  Condooms.be biedt een groot aantal latex vrije condooms aan. Latex vrije condooms voelen vaak natuurlijker aan en hebben een betere pasvorm. De condooms zijn gemaakt van Polyisopreen, Polyurethaan of andere materialen. Hierdoor zijn de condooms uiterst geschikt voor mensen met een latex allergie. Latex is van nature een vrij dik materiaal. Hierdoor zijn condooms die van latex zijn gemaakt vaak al iets dikker. Polyurethaan en Polyisopreen daarentegen zijn dit vrij dun. Hierdoor zijn de condooms dan ook meteen flinterdun zonder aan veiligheid in te leveren. Je hoeft dus niet bang te zijn dat een latex vrije condoom minder veilig is.  

  Condooms tegen latex allergie 

  Latex allergie is nog geen 20 jaar bekend. Hierdoor heeft het even geduurd totdat er latex vrije condooms op de markt kwamen. Op dit moment zie je de latex vrije condooms in verschillende varianten. Zo heb je nu latex vrije condooms met noppen en ribbels, extra dik, XL, extra dun en ultra dun maar ook vrouwencondooms. Latex vrije condooms zijn ook uitstekend te gebruiken met glijmiddel. Je kunt alle merken condooms met alle merken glijmiddel combineren. 

  Mates Skyn 

  Het merk met de meeste latex vrije condooms is toch wel Mates Skyn. Mates Skyn heeft een groot aanbod. Heel het aanbod is latex vrij en is dus perfect voor mensen met een latex allergie of voor mensen die gevoelig zijn voor latex. Mates Skyn condooms zijn gemaakt van Sensopreen, een innovatief en wetenschappelijk ontwikkeld high-tech materiaal. Sensopreen heeft een compleet andere structuur, waardoor het veel flexibeler en vooral zachter aanvoelt, maar met de sterkte van latex. Mates Skyn condooms zijn transparant en glad uitgevoerd, voorzien van een reservoir en een mild glijmiddel. Geschikt voor zowel vaginaal, oraal als anaal contact. 

  Pasante

  Pasante heeft een van de allerdunste condooms ter wereld, namelijk een dikte van 0,015 mm. De Pasante Unique condooms zijn in alle opzichten uniek te noemen. Dit niet alleen omdat dit de dunste condooms ter wereld zijn maar ook omdat deze condooms van een totaal ander materiaal gemaakt zijn in vergelijking met normale latex vrije condooms. Namelijk het synthetische hars AT-10. De latex vrije condooms van het merk Pasante zijn dus van een ander materiaal gemaakt dan de Mates Skyn condooms. Ook hebben deze condooms van Pasante een unieke vorm. Ze hebben een nominale breedte van 60mm, wat al ruimer is dan een standaard condoom. Naast het latex vrije mannencondoom heeft het merk Pasante ook een latex vrij vrouwencondoom. De vrouwencondooms van Pasante zijn ultradun en gemaakt van nitril polymeer. Dit zorgt ervoor dat de condooms latexvrij zijn maar ook extra zacht, dun en comfortabel aanvoelen. 

  Pasante Unique condooms
  Pasante vrouwen condooms

  Durex Real Feeling

  Het merk Durex heeft ook een latexvrij condoom ontwikkeld. De Durex Real Feeling condooms zijn ultradun en latex vrij. Hierdoor voel je het echte warme gevoel tijdens de seks. Zodra je het Durex Real Feeling condoom gebruikt lijkt het net of je geen condoom om hebt. Real Feeling condooms hebben een Easy-On-pasvorm met een reservoir, speciaal gevormd voor meer comfort. Omdat de condooms latexvrij zijn, kunnen ze ook gebruikt worden als je last hebt van een latexallergie.

  Durex Real Feeling latexvrije condooms  • Copyright © 2022 Condooms.be