Skyn Condooms - Feel Everything

  Wat zijn SKYN condooms en wie maakt ze?

  SKYN zijn latexvrije condooms die zijn ontworpen voor mensen met latexallergieën en voor mensen die om de een of andere reden geen latexcondooms willen gebruiken.

  De merknaam zorgt voor enige verwarring, waarbij sommige mensen denken dat ze van lamsvel zijn gemaakt. SKYN-condooms zijn echter gemaakt van een gepatenteerd synthetisch materiaal dat zachter en natuurlijker aanvoelt dan latex.

  Dit type polyisopreen levert dezelfde sterkte als latex, ondanks dat het merkbaar dunner is, waardoor de condooms huid-op-huid-sensaties kunnen geven - vandaar de merknaam.

  SKYN-producten worden vervaardigd door hetzelfde bedrijf dat Mates-condooms produceert, een van de grootste multinationale bedrijven in de sector seksuele gezondheidszorg. Als je op zoek bent naar gemoedsrust bij het kopen van condooms, dan heeft SKYN je gedekt.

  Wat is SKYNFEEL en hoe verschilt het van latex?

  SKYNFEEL is een gepatenteerd type polyisopreen, het materiaal waarvan SKYN-condooms zijn gemaakt. Dit synthetische materiaal is merkbaar zachter dan latex en het is bewezen dat het de sensaties verbetert terwijl het veilig blijft tijdens seks. Latex daarentegen is een natuurlijk materiaal gemaakt van rubber. Latex is enorm populair vanwege zijn elasticiteit en weerstand, maar het kan allergische reacties veroorzaken bij mensen die gevoelig zijn voor latex.

  Sommige mensen houden ook niet van de geur van latex, terwijl het SKYNFEEL-materiaal volledig geur- en smaakloos is.

  Hoe kies ik het juiste SKYN condoom?

  SKYN-condooms zijn er in verschillende stijlen en maten die zijn ontworpen voor alle mannen en situaties. Hier zijn een paar dingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een SKYN-condoom.

  Soorten Skyn condooms

  SKYN condooms kunnen grofweg worden onderverdeeld in zes hoofdcategorieën. De eerste stap naar het vervullen van seks is het kiezen van de juiste.

  1. SKYN Natural Feel Original: het condoom van de nieuwe generatie, ontworpen voor mensen die allergisch zijn voor latex, deze condooms zijn geur-, smaakloos en hebben een gladde, zijdeachtige textuur. Deze condooms hebben een normale maat met een nominale breedte van 53 mm en een reservoirtip. Ze zijn licht ingesmeerd met een product op siliconenbasis en bevatten geen zaaddodend middel. SKYN Natural Feel Original heeft een comfortabele, rechte pasvorm.
  2. SKYN Elite Ultra-Thin: vergelijkbaar met Natural Feel Original in grootte en functies, SKYN Elite Ultra-Thin condooms zijn 20% dunner dan de Original en bieden nog meer natuurlijke sensaties. Deze condooms hebben dezelfde rechte pasvorm en zijn licht gesmeerd.
  3. SKYN Extra Lube: Met een grootte, vorm en textuur vergelijkbaar met het origineel, zijn SKYN Extra Lube-condooms ideaal om de symptomen van vaginale droogheid te bestrijden of anale seks veiliger en aangenamer te maken zonder het gebruik van extra glijmiddel. Deze condooms bevatten ongeveer 40% meer glijmiddel in vergelijking met de andere SKYN condoomtypes.
  4. SKYN Intense Feel: SKYN's variant van getextureerde condooms, de Intense Feel-condooms hebben verhoogde stippen op hun oppervlak, wat zorgt voor intensere sensaties. De stippen zijn strategisch geplaatst om de meest gevoelige gebieden te raken om de stimulatie te verbeteren en het plezier te maximaliseren.
  5. SKYN King Size: hetzelfde als het origineel, maar groter, deze condooms hebben een nominale breedte van 56 mm. Ze zijn ideaal voor mannen die een groter condoom nodig hebben of die een groter condoom nodig hebben voor gebruik met een vibrerende G-spot ring.
  6. SKYN Cocktail Club: SKYN's selectie van gearomatiseerde condooms is ontworpen om seks naar een geheel nieuw niveau te tillen. In tegenstelling tot traditionele gearomatiseerde condooms geïnspireerd op chocolade of fruit, zijn deze condooms geïnspireerd op 's werelds beroemdste cocktails. Opties zijn onder meer Piña Colada, Cherry Sunrise en Passion Daiquiri, allemaal op smaak gebracht met ingrediënten van voedingskwaliteit. Deze condooms hebben dezelfde maat als de Original en zijn perfect voor geweldige orale seks.

  Condoom breedte

  Hoewel veel mensen zich zorgen maken over de lengte van het condoom bij het kopen van een condoom, is de waarheid dat de breedte het belangrijkste is om te controleren. Dit komt omdat de meeste condooms lang genoeg zijn om in de meeste penismaten te passen, maar een condoom dat te nauw of te groot is, zal de intensiteit van de gewaarwordingen die je voelt verminderen, het zal ongemakkelijk passen en kan zelfs afglijden of breken tijdens geslachtsgemeenschap.

  In tegenstelling tot andere fabrikanten biedt SKYN geen verschillende condoommaten aan. Je kunt kiezen uit de normale maat met een nominale breedte van 53 mm of een grotere maat met een nominale breedte van 56 mm. Ondanks het schijnbare gebrek aan keuzes, passen condooms van 53 mm meestal bij de meeste gebruikers.

  Zijn SKYN condooms veilig voor anale seks?

  Ja. Ondanks dat ze dunner zijn dan condooms van natuurlijke latex, zijn SKYN-condooms elastisch en resistent, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor alle soorten seks. Om het plezier en de veiligheid te vergroten, is het echter aan te raden om voldoende glijmiddel te gebruiken om de rectale spieren te ontspannen en penetratie te vergemakkelijken.

  SKYN-condooms zijn compatibel met alle SKYN-glijmiddelen en met de meeste glijmiddelen op water- en siliconenbasis van andere merken.

  Als je besluit een glijmiddel van een ander merk te gebruiken, controleer dan altijd op het flesje van het glijmiddel of het product veilig is voor gebruik met latexvrije condooms. De meeste glijmiddelen die zijn ontworpen voor latexvrije condooms zijn veilig te gebruiken met polyisopreenmaterialen en zullen uw schede niet beschadigen.

  Bevatten SKYN-condooms zaaddodend middel?

  Nee. SKYN-condooms zijn gesmeerd met glijmiddel op siliconenbasis dat geen zaaddodend middel bevat. De keuze voor een niet-zaaddodend glijmiddel was het resultaat van onderzoeken die aantonen dat de meeste zaaddodende middelen allergische reacties kunnen veroorzaken en de seksuele gezondheidsrisico's kunnen vergroten.

  Er is inderdaad aangetoond dat zaaddodende middelen het risico op urineweginfecties en vaginale irritatie bij vrouwen verhogen. Spermiciden verhogen ook het risico op seksueel overdraagbare aandoeningen, waaronder chlamydia, gonorroe en hiv.

  Bovendien heeft de Wereldgezondheidsorganisatie verklaard dat er geen bewijs is dat condooms die zijn gesmeerd met zaaddodende producten effectiever zijn in het voorkomen van zwangerschap dan condooms die zijn gesmeerd met niet-zaaddodende producten.

  Dat gezegd hebbende, kunt je SKYN-condooms gebruiken met een zaaddodend glijmiddel als je dat wilt. Lees het etiket van het product voordat je extra glijmiddel aanbrengt en zorg ervoor dat het veilig wordt geacht voor gebruik met condooms van polyisopreen.

  Zijn SKYN condooms veganistisch vriendelijk?

  Ja. Zoals alle Mates condooms bevatten SKYN condooms geen dierlijke ingrediënten en zijn ze niet getest op dieren. SKYN-producten zijn veganistisch gecertificeerd door de Vegan Society en geschikt voor mensen met een allergie voor latex, caseïne of gluten. Ze zijn ook een uitstekende keuze voor gebruikers met een veganistische levensstijl .Vegan condooms

  Hoe moet ik SKYN condooms bewaren?

  SKYN condooms zijn weliswaar niet gemaakt van latex, maar hoge temperaturen en zonlicht kunnen ze toch beschadigen. Bewaar SKYN condooms altijd in hun originele verpakking op een koele, droge plaats – de temperatuur mag niet hoger zijn dan 30 graden Celsius.

  U kunt SKYN-condooms tijdelijk in uw portemonnee bewaren, maar het wordt niet aanbevolen om ze langer dan een paar uur in een portemonnee of broekzak te bewaren.

  Controleer voordat u een condoom gebruikt dat u een tijdje hebt bewaard, de houdbaarheidsdatum op de verpakking. Gooi condooms waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken weg en gebruik nooit een condoom dat u dagen of weken in een portemonnee of broekzak hebt bewaard, ook niet als de houdbaarheidsdatum nog niet is verstreken. Door hitte bederven condooms en gaan ze snel kapot, waardoor ze onveiliger worden en meer kans hebben om te barsten of kapot te gaan. Kunnen SKYN-condooms breken?

  Hoewel SKYN-condooms zijn gemaakt van een zeer elastisch en resistent materiaal, kunnen ze breken als ze niet op de juiste manier worden gehanteerd of bewaard.

  Bewaar uw SKYN condooms altijd zoals hierboven uitgelegd. Om beschadiging van het condoom bij gebruik te voorkomen, scheurt u de wikkelfolie altijd met uw handen uit een hoek. Scheur de verpakking niet met je tanden en vermijd het gebruik van een schaar of andere scherpe voorwerpen.

  Ook lange en scherpe nagels, ringen en andere sieraden kunnen het condoom doorboren of beschadigen.

  Condooms kunnen ook breken als je ze verkeerd omdoet, omdat elke kant anders wordt gesmeerd. Om ongewenste verrassingen te voorkomen, plaatst u het condoom altijd om uw penis in erectie met de rand naar buiten en rolt u het vervolgens helemaal langs de schacht van uw penis naar de basis.

  Als je het condoom per ongeluk verkeerd om hebt gedaan, gooi het dan weg en gebruik een nieuw condoom dat op de juiste manier is geplaatst.

  Het wisselen van condoom elke keer dat u van het ene type geslacht naar het andere overschakelt, kan ook het risico op breuk minimaliseren en tegelijkertijd het risico op infecties voor uw partner voorkomen.

  Last but not least kunnen intieme piercings op uw penis of de vulva en vagina van uw partner ook het risico op condoombreuk vergroten. Het wordt aanbevolen om alle piercings te verwijderen voordat u een condoom gebruikt.

  Hoe kies je het juiste SKYN glijmiddel?

  Persoonlijke glijmiddelen zijn een uitstekende keuze voor verbeterde, meer bevredigende seks. SKYN produceert een reeks intieme glijmiddelen voor alle situaties. Hier lees je hoe je de beste voor je kiest.

  SKYN glijmiddel op waterbasis

  Geschikt voor de meeste situaties, dit is het meest voorkomende type intiem glijmiddel van het merk SKYN. Glijmiddelen op waterbasis kunnen voor vrijwel alles worden gebruikt, van masturbatie tot spelen met speelgoed, voorspel en geslachtsgemeenschap.

  Dit is ook de beste optie om te gebruiken met condooms. SKYN glijmiddelen op waterbasis zijn compatibel met alle soorten latex en latexvrije condooms, dus je kunt het glijmiddel nog steeds gebruiken met een ander condoommerk als je dat wilt.

  SKYN Aqua Feel lube is het glijmiddel op waterbasis van het merk, een product dat zacht is voor de huid. Dit glijmiddel is geur-, smaak- en kleurloos. Het is gemakkelijk schoon te maken en geeft geen vlekken op stoffen.

  SKYN Natural Harmony is een ander glijmiddel op waterbasis van het merk, ontworpen voor mensen met een gevoelige huid. Dit glijmiddel heeft een uitgebalanceerde pH en is verrijkt met hyaluronzuur, waardoor de gevoelige huid in de meest gevoelige zones wordt beschermd.

  Stellen die proberen zwanger te worden, kunnen ook baat hebben bij het gebruik van SKYN Oh Baby, een vaginale gel op waterbasis die vocht toevoegt precies waar het nodig is en ook de mobiliteit van het sperma bevordert. Hoewel de meeste glijmiddelen een pH hebben die overeenkomt met de meer zure pH van de vagina, is de pH van dit glijmiddel aangepast om de gezondheid en mobiliteit van het sperma te bevorderen. Tegelijkertijd is het product compatibel met alle condooms en kan het ook als gewoon glijmiddel worden gebruikt.

  SKYN glijmiddel op siliconenbasis

  Glad en langduriger dan glijmiddelen op waterbasis, SKYN All Night Long is een uitstekende keuze voor langere sessies of ruigere seks. Door de dikkere consistentie hoef je minder product aan te brengen en hoef je het ook niet vaak opnieuw aan te brengen.

  Dankzij de waterbestendige formule is SKYN All Night Long ook een uitstekende keuze voor seks onder de douche of in het zwembad, waarbij al het vocht en de gladheid wordt toegevoegd die het water heeft weggespoeld.

  Op siliconen gebaseerde glijmiddelen zijn meestal compatibel met condooms, maar zijn niet compatibel met siliconen seksspeeltjes. Je kunt ze echter wel gebruiken met seksspeeltjes van plastic, metaal of glas. SKYN sensuele massagegels

  Naast standaard glijmiddelen produceert SKYN ook een reeks sensuele massagegels die ook als glijmiddel kunnen worden gebruikt.

  SKYN Intimate Moments: Is een hybride gel op water- en siliconenbasis, ideaal voor sensuele massages en voor het smeren van uw intieme delen tijdens het voorspel en geslachtsgemeenschap. Deze gel combineert de voordelen van glijmiddel op waterbasis met die van siliconen. Het resultaat is een langduriger effect en toch een lichte formule die niet vettig aanvoelt en niet vlekt. SKYN Intimate Moments is geschikt voor gebruik met alle condooms van SKYN, maar kan latex- of polyurethaancondooms beschadigen.SKYN Oriental Touch: deze twee-in-één massagegel en intiem glijmiddel heeft een formule op waterbasis die compatibel is met alle soorten condooms en seksspeeltjes. Het product heeft een licht verwarmend effect, verbetert de doorbloeding en verhoogt het plezier tijdens het voorspel en geslachtsgemeenschap. De subtiele geur van jasmijn en groene thee geeft deze massagegel een luxe gevoel.

  Zijn SKYN-smeermiddelen compatibel met latexcondooms?

  Hoewel de glijmiddelen op waterbasis van het merk compatibel zijn met latexcondooms, kunnen de siliconen- of hybridegels van SKYN latex- en polyurethaancondooms beschadigen. De eenvoudigste manier om te zien of het glijmiddel dat u zoekt compatibel is met het type condoom dat u wilt gebruiken, is door het product label te lezen. Gebruik bij twijfel SKYN glijmiddel niet met condooms van een ander merk.

  Zijn gearomatiseerde condooms en glijmiddelen veilig voor orale seks?

  Ja. SKYN gebruikt uitsluitend smaakstoffen van voedingskwaliteit die veilig zijn voor menselijke inname voor zijn condooms en glijmiddelen. Het is echter niet aan te raden om deze producten opzettelijk te consumeren.

  Biedt SKYN seksspeeltjes en andere accessoires aan?

  Ja. helaas hebben de SKYN Thrill Discreet Vibrating Bullet nog niet voorraad, en ook de SKYN Vibes Personal Massager nog niet. Eveneens hebben we ook SKYN-doekjes nog op voorraad, die ideaal zijn om je op te frissen na het vrijen als je geen tijd hebt voor een snelle douche. We zijn echt je one-stop-shop voor alle SKYN-producten - inclusief condooms, glijmiddelen en seksspeeltjes.

  Waar SKYN condooms kopen?

  U kunt SKYN-condooms hier op Condooms.be kopen. Toegewijd aan het promoten van veilige seks, verkopen we alleen echte merkcondooms die rechtstreeks afkomstig zijn van hun fabrikanten of officiële leveranciers.

  Bekijk ook eens: Welke condoom maat heb ik?


  • Copyright © 2024 Condooms.be