Anaal Glijmiddel

Filteren
Sorteer op:

14 artikelen

  Wat is het beste glijmiddel voor anale seks?

  Aangezien de anus zijn eigen smering niet produceert, in tegenstelling tot de penis en vagina, is het logisch om hem een handje te helpen als je op avontuur gaat in de wereld van anaal spelen. Het toevoegen van glijmiddel maakt de ervaring niet alleen minder potentieel pijnlijk (meestal voor de ontvanger), het verhoogt ook het plezier voor alle betrokkenen. Glijmiddel vermindert wrijving, wat betekent dat stoten of andere bewegingen comfortabeler zijn en minder snel pijn veroorzaken. Bovendien kun je, in tegenstelling tot natuurlijk voorkomende glijmiddelen, steeds meer toevoegen totdat iedereen tevreden is. Vertrouw ons, je zult er geen spijt van krijgen.

  Welk type glijmiddel is het beste voor anale seks?

  De beslissing van het beste anale glijmiddel voor jou hangt af van je intenties. Dit wil zeggen, als je geen speelgoed of condooms gebruikt en zoveel mogelijk wrijvingsvrije tijd wilt, zijn siliconen, hybride en op olie gebaseerde glijmiddelen waarschijnlijk het beste. Deze glijmiddelen hebben meestal een veel dikkere consistentie die langer blijft zitten en ook op hun plaats blijft. Als je echter anale seks toys of condooms wilt gebruiken, zijn glijmiddelen op waterbasis logischer. Niet op water gebaseerde glijmiddelen kunnen de materialen in het speelgoed en condooms beginnen af te breken, gebruik nooit glijmiddel op oliebasis met condooms. En niemand wil zijn favoriete seksspeeltje moeten vervangen omdat ze het verkeerde glijmiddelhebben gekozen of de mogelijke gevolgen van kapotte condooms onder ogen zien.

  Pjur Glijmiddelen

  Glijmiddelen van Pjur, kwalitatief de beste

  Pjur glijmiddelen Pjur OriginalPjur WomanPjur Backdoor en Pjur Analyse. Zowel Pjur Original als Pjur Backdoor zijn op siliconenbasis, maar het leuke van deze twee siliconenformules is dat ze goed samen gaan met latexcondooms (evenals latex vrije condooms zoals Skyn). Pjur Backdoor Glide gaat superlang mee, dus je hoeft je geen zorgen te maken over opnieuw aanbrengen, en het bevat ook jojoba, dat ontstekingsremmende eigenschappen heeft en helpt de huid flexibel en soepel te houden. glad.

  Pjur Woman Nude en Pjur Analyze zijn beide op waterbasis, dus je kunt ze goed gebruiken bij alle condooms en siliconen speeltjes. De Pjur Woman formule is ontwikkeld voor mensen met een gevoelige huid, is geurvrij, veganistisch, smaakloos en gemaakt zonder glycerine, parabenen, parfums of conserveermiddelen. De Analyse-formule is een speciale formule op waterbasis met hyalauron om het zo dicht mogelijk bij siliconen te laten voelen als een formule op waterbasis. Begin het voorspel met een massage glijmiddel Net als alle glijmiddelen kunnen glijmiddelen voor anale seks erg veelzijdig zijn. Wilt u de sfeer bepalen voordat u aan het hoofdevenement begint? Probeer dan eens een glijmiddel dat zowel voor massage als anale seks werkt.

  Begin het voorspel met een massage

  Net als alle glijmiddelen kunnen glijmiddelen voor anale seks erg veelzijdig zijn. Wilt u de sfeer bepalen voordat u aan het hoofdevenement begint? Probeer dan eens een glijmiddel dat zowel voor massage als anale seks werkt. Een erotische massage is een goede manier om de ontvanger wat losser te maken. Werk met licht knijpen en wrijven van de wangen naar rechts rond de anus. Dit zal jullie allebei helpen ontspannen.

  Probeer een glijmiddel met smaak en geur

  Als je op zoek bent naar een warming-up met wat oraal, dan is een glijmiddel met smaak misschien een perfect begin. De Condooms.be Kers 100ml is rijk aan het verleidelijke aroma en de smaak van kersen, het glijmiddel is extreem veelzijdig waardoor het perfect is voor diegenen onder jullie die het meeste uit hun avond willen halen. Het glijmiddel zelf is geformuleerd voor zachtheid en comfort, wat betekent dat je geen zorgen hoeft te maken over de overgang van een sexy pijpbeurt naar verleidelijke anale seks. In wezen is het de perfecte allrounder. Als kers niet jouw ding is, probeer dan de sensuele geur van de Durex Sweet Strawberry. Er is iets met aardbeien waardoor ze de perfecte metgezel zijn voor nachtelijke activiteiten. Zo heeft Condoom.nl nog genoeg andere glijmiddelen met smaak en/of geur verkrijgbaar op de website.

  Durex Perfect Gliss anaal glijmiddel

  Hoe zorg je ervoor dat je het meeste uit anale seks haalt? Durex Perfect Gliss Glijmiddel kan de perfecte oplossing bieden voor diegenen die langer willen vrijen. Helaas verbetert Perfect Gliss je uithoudingsvermogen niet, maar het glijmiddel op siliconenbasis zal er zeker voor zorgen dat je meer kilometers haalt uit elke keer dat je glijmiddel aanbrengt. Zoals bij alle nieuwe producten, moet je bij glijmiddelen de instructies lezen voordat je aan je anale avontuur begint. Krijg anale seks goed, het kan rijken van plezier ontgrendelen die je nooit voor mogelijk had gehouden.

  Kan ik vaseline als anaal glijmiddel gebruiken? 

  Hoewel vaseline niet plakkerig is en glad aanvoelt, zijn er enkele nadelen die het minder ideaal maken als glijmiddel: Vaseline is een stof op oliebasis die condooms kan beschadigen, wat het risico op infectie kan vergroten. Zelfs als je geen condooms gebruikt of seks met een partner hebt, is vaseline speciaal ontworpen voor "uitwendig gebruik", wat betekent dat het mogelijk dat het geen goede reactie geeft op de anus en/of vagina. Er zijn onderzoeken gedaan wat toonde aan dat voor vagina's het gebruik van vaseline als glijmiddel het risico op bacteriële vaginose en candidiasis verhoogde. Hoewel er geen gelijkwaardige studie is naar de effecten van het gebruik van vaseline als anaal glijmiddel, is het over het algemeen beter om je aan de instructies op het etiket van "alleen voor uitwendig gebruik" te houden en iets te gebruiken dat eigenlijk is ontworpen om te interageren met de binnenkant van het lichaam.

  Kan ik babyolie als anaal glijmiddel gebruiken?

  Nee! Hoewel babyolie relatief goedkoop is, is het een op aardolie gebaseerde minerale olie. Dat betekent dat er een paar nadelen kunnen zijn aan het gebruik ervan als smeermiddel.

  1. Het is niet compatibel met condooms: als glijmiddel op oliebasis kan het condooms verzwakken, waardoor ze breken.
  2. Het is ook niet compatibel met bepaalde seksspeeltjes: babyolie wordt, net als andere glijmiddelen op oliebasis, niet aanbevolen voor gebruik met seksspeeltjes van elastomeer, waaronder rubber, TPE en siliconen. Het is echter compatibel met seksspeeltjes van glas en roestvrij metaal (op voorwaarde dat deze producten ook zijn ontworpen om lichaamsveilig te zijn!).
  3. Babyolie kan vlekken veroorzaken en is moeilijk uit wasbaar: ook omdat het een glijmiddel op oliebasis is, kan babyolie moeilijk schoon te maken zijn na het spelen.
  4. Op petroleum gebaseerde smeer/glijmiddelen kunnen de toename van infecties verhogen: een recent onderzoek waarbij vrouwen werden ondervraagd over hun gebruik van glijmiddel en getest op bacteriële vaginose en candidiasis-infectie, ontdekte dat "intravaginaal gebruik van vaseline in de afgelopen maand 2,2 keer meer kans had om positief te testen voor bacteriële vaginose.” Hoewel dit onderzoek zich richtte op vaginaal gebruik en er meer onderzoek nodig is naar de effecten van het gebruik van verschillende producten op het lichaam, herinnert het ons eraan dat producten zoals babyolie alleen voor uitwendig gebruik zijn ontworpen.

  Kan ik bodylotion als anaal glijmiddel gebruiken?

  Nee! Lotions zijn niet ontworpen voor inwendig gebruik. Als je eerder hebt geprobeerd lotion als glijmiddel te gebruiken... is het alsof je je hand op het fornuis legt - het zal niet fijn zijn en je zult het niet nog een keer willen doen. De reden waarom het geen goede optie is, is omdat de meeste lotions een verscheidenheid aan chemicaliën en geuren bevatten die irritatie of een branderig gevoel kunnen veroorzaken wanneer het in contact komt met anaal of vaginaal weefsel. Vertrouw ons hier gewoon op, het is de moeite waard om naar andere opties voor glijmiddel te kijken.

  Houd de anus schoon


  Anale douce

  Anale seks kan rommelig worden. Wil je eerst de boel eerst goed schoonmaken? Lees dan eerst ons blog artikel over het gebruik van een anale douche. Voor, tijdens of erna kan anaal spelen aantrekkelijker en bevredigender worden voor een of beide van jullie. Hoewel hygiëne geen probleem zou moeten zijn, kan het nemen van een grondige  douche het gemakkelijker maken om opgewonden te raken en klaar te zijn voor de mogelijkheid van penetratie.


  Hoe glijmiddel aan te brengen voor anale seks?

  Als je eenmaal het verwijden onder de knie hebt (opeenvolgend speelgoed gebruiken om zowel de huid als de spieren in diameter te vergroten) en je voelt je klaar voor het echte werk, plan dan vooruit zodat je voldoende glijmiddel bij de hand hebt (en elders). De meeste tops smeren gewoon wat glijmiddel op zichzelf en denken dat dat genoeg is. Geloof me, dat is het niet.

  Volg deze eenvoudige stappen voor een vlotte vaart van begin tot eind - letterlijk.

  1. Als je aan je achterste denkt, moet elke onderkant (en bovenkant) drie gebieden in gedachten houden: de omringende huid van het gat, de externe sluitspier (of de rand van het gat) en de interne sluitspier (en daarbuiten). Elk van deze gebieden moet goed worden gecoat met glijmiddel om een leuke tijd voor beide partijen te garanderen, terwijl ook het risico op letsel wordt verminderd. De beste manier om ervoor te zorgen dat je volledig gesmeerd bent, is door echt te beginnen met een dilatator of een ander speeltje, hetzij voordat je topje naar voren komt of als onderdeel van het voorspel. Begin met het aanbrengen van een grote pomp of een straal glijmiddel op je gaatje met je vingers (nagels geknipt!) of het speeltje zelf. Breng vervolgens een paar goed gesmeerde vingers in of begin met de kleinste dilatator om die buitenste en binnenste rand te coaten (vergeet niet dat we alles willen coaten met glijmiddel). Breng vervolgens een royale hoeveelheid glijmiddel aan op het speeltje zelf en steek de punt van het speeltje voorzichtig in uw gaatje, waarbij u langzaam uitzet en de sluitspieren met glijmiddel bedekt. Een leuke truc is om het speeltje continu te draaien terwijl je het inbrengt, omdat dit ervoor zorgt dat het glijmiddel gelijkmatig over het hele kanaal wordt verdeeld. Een andere optie is om te overwegen een 'lube shooter' aan te schaffen: een kleine spuit met ronde punt waarmee u glijmiddel dieper in uw gaatje kunt brengen en helpt bij diepere wrijvingspunten. Als geen van beide opties voor u werkt, zorg er dan voor dat uw top grote hoeveelheden glijmiddelaanbrengt, niet alleen op zichzelf, maar ook op uw gaatje.
  2. Zorg ervoor dat je de touwtjes in handen hebt en vermijd de onderdanige rol totdat je succesvol bent binnengekomen en je op je gemak voelt. Laat je top op hun rug liggen en met constante communicatie kun je ze langzaam laten inbrengen of je kunt erop gaan zitten totdat je weerstand voelt. Trek vervolgens meer glijmiddel uit en breng opnieuw aan voordat u het opnieuw inbrengt. Elke keer dat een van jullie weerstand voelt, moet je topje uittrekken en meer glijmiddel aanbrengen. Op deze manier vermindert u mogelijk schadelijke wrijving in uw gat. 
  3. Besteed aandacht aan hoe het voelt als je top duwt. Als een van jullie op een bepaald moment vastloopt of zich ongemakkelijk voelt, komt dat waarschijnlijk omdat ze meer glijmiddel moeten aanbrengen, vooral als je verschillende posities kiest en/of de tijd verstrijkt. Wees niet bang om ze te vragen te stoppen, meer toe te passen (zowel op zichzelf als op je gaatje) en dan verder te gaan waar je was gebleven. Een ander ding om op te merken: als er littekens aanwezig zijn van eerdere operaties, zullen veel glijmiddelen het moeilijk hebben om dat oppervlak te coaten. Daarom is het voortdurend opnieuw aanbrengen van glijmiddel van het grootste belang, evenals het gebruik van een niet-irriterend glijmiddel op waterbasis zoals van Condooms.be of een hoogwaardige siliconenoptie zoals van Pjur. Littekens kunnen wrijving veroorzaken, dus als u zich hiervan bewust bent en extra voorzorgsmaatregelen neemt om dit aan te pakken, kunt u letsel tot een minimum beperken.

  Een gesmeerd gat is een gelukkig gat!

  • Copyright © 2022 Condooms.be