Condooms met smaak


Kwantiteit


Textuur


Smaak condoom

Filteren
Sorteer op:

16 artikelen

Durex Emoji Feel Fun — 6 stuks

(2 beoordelingen)
6,99 5,59
Op voorraad

  Smaakcondooms bij Condooms.be

  Naast de standaard condooms kun je bij Condooms.be ook terecht voor condooms in kleuren en smaken. De condooms zijn beschikbaar in verschillende kleuren en smaken van verschillende merken. Smaakcondooms en gekleurde condooms zijn grappig en zorgen voor meer plezier tussen de lakens. Probeer het eens zelf met de glow in the dark condoom of de cola smaak condoom van Pasante. Smaak en kleur condooms zijn perfect voor de orale seks. 

  Echt een tip! Probeer en test het zelf!

  Waarom heb je condooms met smaak?

  Condooms zijn er in eerste instantie voor veilige seks. Ze voorkomen soa's en zwangerschappen. Je kan een condoom ook iets extra's geven om het voor jezelf en je partner leuker te maken. Zo kan een smaakje de orale seks tussen jou en je partner een hoop spannender maken. Ook kan het voor je partner orale seks prettiger maken. Niet iedereen vind orale seks geven prettig, maar wil dit wel doen voor zijn of haar partner. Dan kan een smaakje aan het condoom dit gemakkelijker maken.

  Zijn smaakcondooms veilig?

  Smaakcondooms zijn net zo veilig als standaardcondooms. Alle condooms moeten door een strenge keuring komen en worden goed gecontroleerd op veiligheid. Smaakcondooms zijn normale condooms waarbij het glijmiddel een smaak- of geurstof heeft gekregen.

  Wat zijn de populairste smakencondooms?

  1. Aardbei
  2. Chocolade
  3. Cocktail
  4. Bosbessen
  5. Ananas
  6. Mango
  7. Mint
  8. Kokos
  9. Mango
  10. Vanille 

  Het merk Pasante

  Het merk Pasante heeft een groot aanbood aan geur- en kleurcondooms. De verschillende smaken zijn te koop in pakketen. Pasante Tropical smaak condooms zijn tropisch. De condooms hebben niet alleen een heerlijke tropische smaak van kokosnoot, mango, en ananas maar zijn ook wit, oranje en geel.Heerlijke smaak condooms met leuke zomer kleuren. De set Pasante Flavours Smaak condooms hebben een geweldige smaak condooms. Niet alleen een heerlijke zoete smaak van aardbeien, chocolade, mint en bosbessen maar zijn ook rood, bruin, groen en paars. De condooms zijn naast vaginale seks ook erg geschikt voor orale seks. De condooms zijn gemaakt van natuurlijk rubber latex en voorzien van glijmiddel. 

  • Copyright © 2022 Condooms.be