Extra Dunne condooms


Merken condoom


Kwantiteit


Dikte

Filteren
Sorteer op:

44 artikelen

  Extra dunne condooms bij Condooms.be

  Bij Condooms.be bestel je snel, voordelig en anoniem een grote collectie aan dunne condooms. Een extra dunne condoom is speciaal ontworpen om te zorgen voor meer gevoel. Condooms.be heeft een ruime voorraad ultradunne condooms met de beste merken. 

  Zijn dunne condooms net zo veilig als gewone condooms?

  Ja, ultradunne condooms hebben niet meer kans om te breken dan gewone condooms. Alle condooms worden grondig getest op kwaliteit en zouden ze niet op de markt zijn als ze eerder breken dan normale condooms. Er zijn veel verschillende soorten condooms, in stijlen zoals ultradun en geribbeld, en gemaakt van materialen zoals latex, polyurethaan en polyisopreen. Ze beschermen je allemaal tegen zwangerschap en soa's. Condooms zullen veel minder snel breken als ze op de juiste manier worden aangebracht, en worden gebruikt met voldoende glijmiddel om wrijving te verminderen. Dus als je je zorgen maakt over de mogelijkheid dat het condoom breekt, kun je je voorbereiden door te leren hoe je een condoom omdoet en wat glijmiddel bij te bestellen. Het is echt geweldig dat je erover nadenkt hoe je de eerste keer dat je seks hebt zo goed mogelijk voorbereid kunt zijn. Condooms zijn de enige anticonceptiemethode die zowel zwangerschap als soa's voorkomt. Als je jezelf zo goed mogelijk wilt beschermen, is hormonale anticonceptie een echt effectieve manier om zwangerschap te voorkomen. Er is geen methode van anticonceptie (behalve onthouding) die 100% bescherming biedt tegen zwangerschap en soa's - maar met twee methoden, zoals condooms en de anticonceptiepil, kom je redelijk dichtbij

  Een dunner condoom is voor veel mannen en vrouwen een absolute uitkomst! Ze voelen zich tijdens de seks meer op hun gemak en ervaren meer gevoel met dunnere condooms. Dunne condooms geven het gevoel van een tweede huid Wil je meer zekerheid van een sterk condoom? Er zijn ook dikkere condooms die je meer bescherming bieden en waarmee je stevigere seks kunt hebben zonder dat het condoom scheurt.

  Dunne condooms kopen

  Veilig en anoniem binnen 24 uur thuisbezorgd. Dunne condooms koop je bij Condooms.be! Kan een condoom behoren tot een van de betere dingen in het leven? Jazeker, probeer eens een van onze extra dunne condooms. Ultradunne condooms voor bijna iedereen een bijzondere ervaring, zonder dat deze condooms aan veiligheid inleveren. Zo zorgen deze condooms voor nog meer gevoel en zijn ze gemakkelijk aan te brengen.

  • Copyright © 2022 Condooms.be