Trojan Condooms

  Wie maakt Trojan condooms?

  Trojan is een Amerikaans condoommerk en de belangrijkste concurrent van Durex op de wereldmarkt. Het bedrijf werd in 1910 opgericht door Merle Leland Youngs en is nu eigendom van Church & Dwight, een Amerikaanse fabrikant van huishoudelijke en seksuele gezondheidsproducten. Trojan condooms zijn nog niet lang verkrijgbaar in Nederland Afgezien van condooms produceert het merk ook een reeks glijmiddelen, vibrerende cockringen en andere accessoires.

  Zijn Trojan condooms groot?

  Hoewel sommige Trojan condooms bedoeld zijn voor mensen met een bovengemiddelde penisomvang, zijn niet alle Trojan condooms groot. Zoals de meeste condoommerken biedt Trojan verschillende maten en is geschikt voor de meeste mannen. De meeste van hun condooms hebben een normale maat met een nominale breedte van 53 mm. Hun meest populaire condooms zijn Trojan Magnum, die inderdaad zijn ontworpen voor mannen met royale afmetingen.

  In de lengte variëren hun condooms van ongeveer 170 mm tot 210 mm, dus je zou zonder problemen een geschikt type moeten kunnen vinden. Je vindt hier een volledig overzicht van de varianten en maten van Trojan- en Magnum-condooms.

  Welke soorten condooms maakt Trojan?

  Over Trojan condoomtypes gesproken, weet dat je kunt kiezen uit een breed scala aan latex- en niet-latexcondooms, beide typen in standaard- en sensatievarianten. In totaal biedt het merk ongeveer 30 varianten, samen met een reeks vibrators en condoomvriendelijke glijmiddelen.

  Latex condooms

  Trojan maakt indruk met een verscheidenheid aan latexcondooms, waarvan de meeste in standaardformaat worden geleverd. Trojan ENZ is de natuurlijke variant van het merk - natuurlijke latex condooms, kleurloos, geurloos en smaakloos. Ze ruiken of smaken niet naar latex, ondanks hun gebrek aan geur of smaak. Deze condooms zijn verkrijgbaar in voorgesmeerde en niet-gesmeerde opties. De niet-gesmeerde condooms zijn geschikt om te gebruiken met je favoriete condoomvriendelijke glijmiddel of met seksspeeltjes.

  Een andere populaire optie is Trojan Bareskin. De dunste condooms van het merk, ze zijn slechts 0,046 mm dik en hebben een klassieke vorm en textuur.

  Ribbel condooms zijn ook verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, waarvan de meeste voor haar plezier waren. In deze categorie valt Trojan G-Spot op door zijn unieke vorm en strategisch geplaatste ribben om haar G-spot te stimuleren.

  Trojan Magnum is het hoofdbestanddeel van grote condooms van het merk. Net als de normale maat zijn de Magnum-condooms verkrijgbaar in meerdere getextureerde en niet-getextureerde varianten.

  Sensation-condooms met verwarmende en verkoelende gel - de beroemde Trojan Fire & Ice-condooms met dubbele glijmiddel - zijn een populaire keuze voor al die keren dat je iets nieuws wilt proberen en de actie tussen de lakens wilt stimuleren.
  Latexvrije condooms

  Om tegemoet te komen aan de behoeften van mensen met latexallergieën, biedt Trojan ook een verscheidenheid aan latexvrije condooms, waaronder Trojan Supra en Trojan NaturaLamb.

  Trojan Supra condooms zijn gemaakt van polyurethaan. Door de materiaalkeuze onderscheidt Trojan zich, aangezien de meeste andere merken polyisopreen gebruiken voor hun latexvrije condooms. Polyurethaan is een vorm van plastic en hetzelfde materiaal dat wordt gebruikt voor vrouwencondooms.

  Deze condooms hebben een nominale breedte van 58 mm en zijn 200 mm lang. Ze zijn ultradun, geurloos, kleurloos en smaakloos - een uitstekende keuze als je een synthetisch latex condoom wilt. Zoals je zou verwachten, beschermen deze condooms tegen zwangerschap en seksueel overdraagbare aandoeningen.

  Als je je meer zorgen maakt over zwangerschap maar niet over seksueel overdraagbare aandoeningen (als je een vaste relatie hebt), kun je Trojan NaturalLamb ook gebruiken als je allergisch bent voor latex of als je een extra groot condoom nodig hebt.

  Zoals de naam al doet vermoeden, is Trojan NaturalLamb gemaakt van schapenvacht en heeft het een nominale breedte van 69 mm. Deze condooms zijn effectief tegen zwangerschap, maar niet tegen soa's. Dit zijn echter de enige latexvrije condooms met een zeer grote breedte.

  Trojan vs. Durex: welke bestellen?

  Zowel Trojan als Durex maken condooms van topkwaliteit en beide merken voorzien in de meeste behoeften. Het ene boven het andere kiezen is vaak een kwestie van voorkeur, maar hier zijn een paar manieren om te kiezen:

  • Welke condoombreedte heb je nodig? Condooms van normale grootte kunnen elke nominale breedte hebben, van ongeveer 53 mm tot 56 mm, afhankelijk van het merk. Sommige merken hebben condooms van 56 mm in de categorie grote maten. Voor andere merken, zoals Durex, is 56 mm de breedte die op de meeste van hun condooms wordt gebruikt. Als je condooms van normale grootte draagt en van een ruimere pasvorm houdt, kan Durex precies goed zijn. De meeste normale condooms van Trojan hebben een nominale breedte van 53 mm en zorgen voor een nauwsluitende pasvorm.
  • Welk type latexvrij materiaal heeft uw voorkeur? Als je allergisch bent voor latex of gewoon de voorkeur geeft aan een latexvrij condoom, overweeg dan het soort materiaal dat je wilt. Durex latexvrije condooms zijn gemaakt van polyisopreen. Trojan latexvrije condooms zijn gemaakt van polyurethaan of lamsleer. Je kunt ook rekening houden met de maat. Durex latexvrije condooms zijn 56 mm breed. Trojan Supra heeft een breedte van 58 mm, terwijl hun NaturalLamb-condooms 69 mm breed zijn.
  • Welke sensaties zoek je in condooms? Trojan en Durex bieden een groot aantal sensationele condooms, waaronder condooms met ribbels en stippen of stimulerende condooms. Dat gezegd hebbende, lijkt Durex meer gearomatiseerde opties te hebben als je orale seks wilt verbeteren, terwijl Trojan zich meer richt op fysieke stimulatie met zijn reeks getextureerde condooms. Trojan biedt ook de unieke Fire & Ice-condooms die dubbel gesmeerd zijn met smeermiddelen met verwarmend en verkoelend effect..

  Welk ander product maakt Trojan?

  Naast condooms biedt Trojan een scala aan glijmiddelen en accessoires. In de categorie glijmiddel vindt je tal van klassieke en stimulerende glijmiddelen, allemaal op waterbasis en compatibel met alle soorten condooms.

  Het assortiment accessoires omvat vibrators, maar ook een verscheidenheid aan vibrerende ringen die zijn ontworpen om het plezier voor beide partners te vergroten.

  Hoe gebruik je Trojan condooms?

  Het gebruik van Trojan condooms is net zo eenvoudig als het gebruik van andere condooms voor mannen. Als dit de eerste keer is dat je een condoom gebruikt, volg dan de eenvoudige stappen hieronder:

  1. Haal een condoom uit de verpakking. Sommige condooms worden geleverd in strips, dus let op wanneer je het condoom van de strip scheurt om te voorkomen dat je een tweede condoom verspilt. Als je per ongeluk de verpakking van een tweede condoom openscheurt, moet je die onmiddellijk weggooien. Het is aan te raden om het weg te gooien omdat het condoom door de scheur beschadigd zou kunnen zijn.
  2. Scheur de condoomverpakking voorzichtig open. Gebruik je tanden of scherpe voorwerpen niet. Let ook op zaken als scherpe nagels en sieraden, vooral grote ringen die het condoom kunnen scheuren of doorboren.
  3. Zorg ervoor dat je het condoom met de goede kant naar boven vasthoudt (de rand van het condoom moet altijd aan de buitenkant zitten als je het oprolt) en knijp in het speenuiteinde van het condoom. Deze stap is belangrijk om alle lucht in de punt te verwijderen en ruimte te laten voor het sperma. Als er lucht in zit, kan het condoom breken tijdens geslachtsgemeenschap of een climax.
  4. Plaats het condoom bovenop je stijve penis en rol het met de andere hand voorzichtig over uw penisschacht. Rol het condoom helemaal naar de basis van de penis. Onthoud dat door een huid bloot te stellen, je  jezelf blootstelt aan het oplopen of overdragen van seksueel overdraagbare aandoeningen.
  5. Na de ejaculatie trek je je terug uit het lichaam van je partner terwijl je penis nog rechtop staat en houdt u het condoom stevig op de basis van uw penis. Schuif het condoom vervolgens van uw penis, let op morsen te voorkomen, en gooi het in de vuilnisbak. Gooi uw condooms nooit in het toilet, omdat dit het leidingsysteem kan verstoppen.   Bekijk ook eens: Hoe doe je een condoom om?

  Wat te doen als mijn condoom is gescheurd

  Trojan condooms zijn condooms van topkwaliteit die zijn vervaardigd volgens de hoogste normen. Alle Trojan condooms zijn elektronisch getest op veiligheid en voldoen aan de EU-regelgeving.

  In zeldzame gevallen kan je condoom echter breken of scheuren. Dit komt vaak voor doordat je de verkeerde maat condoom draagt, door beschadiging bij het uitpakken of omdoen van het condoom, of doordat je de condooms niet goed hebt bewaard of verlopen condooms hebt gebruikt. Hier leest je wat u moet doen als uw condoom is gebroken.

  • Noodanticonceptie: de eerste stap als je condoom is gescheurd en je wilt voorkomen dat je per ongeluk zwanger wordt, is om zo snel mogelijk noodanticonceptie te halen. Noodanticonceptie stopt het vrijkomen van een eicel uit de eierstok en is effectief als het binnen 72 uur na het falen van uw anticonceptie wordt ingenomen. Het is echter mogelijk dat noodanticonceptie niet werkt als het ei al is vrijgegeven of als je last krijgt van braken of diarree na het innemen van de pil. Vraag bij twijfel uw huisarts om advies.
  • SOA-testen: Als je relatie niet monogaam is (jij of je partner heeft ook seks met andere mensen) of als je nog niet getest bent, is het ook belangrijk dat je beiden zo snel mogelijk op soa's wordt getest. Houd er rekening mee dat sommige soa's niet meteen op laboratoriumtests verschijnen, maar u of uw partner kan de ziekte doorgeven voordat deze als positief wordt weergegeven. Om deze reden moet je, ongeacht de testresultaten, ook letten op symptomen zoals huiduitslag, korts, pijnlijk urineren, buikpijn, pijn in de testikels, ongewone afscheiding, blaren of een branderig gevoel in uw genitale gebieden.

  Om condoombreuk te voorkomen, bewaar je condooms altijd in de originele verpakking, op een koele en droge plaats en uit de buurt van zonlicht. Je moet voorkomen dat condooms worden blootgesteld aan hitte - inclusief uw lichaamswarmte - omdat dit de structuur van latex kan veranderen. Bewaar condooms daarom niet langer dan een paar uur in uw portemonnee of broekzak.

  Ook de latexstructuur van een condoom kan in de loop van de tijd veranderen. Bovendien kan het glijmiddellaagje op het condoom uitdrogen en kan de latex broos worden. Controleer altijd de vervaldatum van het condoom voordat je het gebruikt en gooi alle verlopen condooms onmiddellijk weg.

  Sommige mensen geloven ook dat het gebruik van twee condooms de bescherming kan verbeteren, vooral als je alleen dunne condooms hebt en ruige of anale seks wilt hebben. Gebruik echter nooit twee condooms tegelijk. Door de wrijving tussen de latexlagen kunnen beide condooms breken.

  Alle dunne condooms op de markt zijn veilig te gebruiken voor alle soorten seks. Om te voorkomen dat ze breken, voegt je eenvoudig een royale hoeveelheid glijmiddel toe om ervoor te zorgen dat je partner gemakkelijk in en uit je partner glijdt.

  • Copyright © 2024 Condooms.be